Tarih: 06.09.2004 - 11:45 Mesaj konusu:
Turkish Sultans ve Motordelisi.com un izmirdeki buluşmasında Mahmutla uzun uzuna sohbet etmiştik..Bana en son vedalaşırken bir dahaki sefer İzmire geldiğinde daha uzun kalacagını muhabbetimize kaldıgımız yerden devam edecegimizi söylemişti...ama olmadı...Mekanın cennet olsun arkadaşım..
Motordelisi.com portalı ve şahsım olarak ailesine başsaglıgı diliyorum.. _________________
Tarih: 06.09.2004 - 12:37 Mesaj konusu:
ne denir bilemiyorum şu an.
yani bizler gibi motorlara gönül vermiş insanlar için en kötü haber olsa gerek .
toprağı bol olsun Allah günahlarını affetsin ailesinede bol sabırlar nasip eylesin.
Tarih: 06.09.2004 - 14:19 Mesaj konusu:
Allah Rahmet eylesin.Tüm dostalarının başı sağolsun.
Hayat böyle işte.Bir gün tüm dünyada olan bitenden bihaberken, bir gün bakıyorsun ölüm senin o kadar yakınında ki...Ama malesef ölümde bu hayatın bir parçası...Bunu bilmek belki de olabildiğince onu hissederek yaşamak lazım.Beklenmedik acı haberlere o zaman biraz daha dirençli olabiliriz ve kabullenebiliriz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız