Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BUNALIMDAYIM askeriyede neden motor yokki ??????????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BUNALIMDAYIM askeriyede neden motor yokki ??????????

BUNALIMDAYIM askeriyede neden motor yokki ??????????
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.12.2005 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler şaka bir yana, Almanya'da askeri konulu bir dergide zırhlı personel taşıyısının arkasında kullanıma hazıer halde çöl kamuflajı renklerinde enduro ya da kros tarzı bir makina görmüştüm. Herhalde pratikliği nedeniyle ZPT arkasında taşınıyor ama benim çok hoşuma girmişti.
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

94 senesinde 4/4 askere gittim. Manisada 78 gun acemilikten sonra İzmire dustum. 10 gun dagitim bitti 95 Subat ayinda İstanbul'dan İzmire NH100 scooter'im vardi o zaman onunla gittim. Ilk uzun yolumdu . Esasinda kamyonetle gonderecektim ama havalar cok guzeldi sans bi cahillikmi diyeyim cesaretmi...
Ilk once motoru bi tanidiga biraktim. Evka4'un orada birligimiz vardi. Ilk carsi izninde motorumla dolastim (O zamanlar sivil gezmek yasak ilk once gidip elbiselerimi degistiriyorum sonra 4-5 saat gezmeye vakit anca kaliyor sonra aksam tekrar elbise degis ve geri don). O ciktigimda rica ettim yakinlarimdan EVKA4 civarinda kucuk bi dukkan kiraladilar bana bugunun parasi ile ayda 50 YTL filan gibi ucuz bir kira. Motoru dukkana koyuyordum elbiseler de orada. Cikar cikmaz 150 m mesafedeki dukkana gidip elbise degisip direkman motora atliyor ve sadece geziyordum. Carsi iznim boyunca tek yaptigim sey gezmekti. Bizim carsilar cok siki idi. Sadece 15 gunde bir carsiya cikabiliyorduk. Buna ragmen askerligim boyunca her carsi iznimde tek yaptigim motora binip gezmekti. Denize bile gitsem (Gumuldur kusadasi) denize 1 saatten fazla girmiyor motorla turluyordum. Cunku askerde insanin en fazla ihtiyac duydugu sey ozgurluk ve ozgurlugu de en iyi yasayabildigin sey motor.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Ooole cok da zor olmadi NH100'le gitmek 13 saatte gitmistim Istanbul'dan Izmire. Ama dinlene dinlene max. 80 ile.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende askerde canım sıkılınca yola cıkıp bekliyordum.Gecenlerden illaki biri bizim arkadaş oluyordu...Ver bi tur atayım derdim hep....Yada arasıra kendileri gelip ADİLERRRR uzuyordu kıllık olsun diye...Hala kınıyorum kendileri buradan.Hainsiniz olm gelip uzayıp uzayıp gece yarıları ben uyuS ettiginiz için adisiniz..
gultekboz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 21.12.2005 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Denizlinin bir ilçesin de çalışıyorum yaklaşık bir ay önce dükkanımda oturuken 3 tane mavi renklte BMW motorsiklet vınn dedi yukarıya geçti noluyor demeden tekrar geri dönüp aşağıya geçtiler ,kıyafetlerinin arkasında da JANDARMA yazıyordu.Ama rütbe falan görmedim yani askermiydi astsubaymıydı farkedemedim.Demekki askeriyede de böyle bir ekip varmış veya herkez biliyorsa bile ben yeni öğrendim.
Başa dön
gultekboz Çevrimdışı gultekboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 21.12.2005 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belgrad ormanında bır sürü varederolu jandarma var Çok gülüyorum acaba ben oraya dusermıyım... Muahuhuauh Babam cıldırır herhalde motorlu bırlıge dussem kazadan sonra motor olayını lugattan sılen adam cıldırır yemınle neyse allah buyukdur Çok gülüyorum Motorlu bırlıge duserımde babama nıspet yaparım Çok gülüyorum
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne motoru ya gidinde askere gorun:) sakatlanıp curuk yada hava değişimi almayasınız diye bindirmezler ugraşmayın boşuna
çekecen bitirecen askerliği işte şalteri kapat dostum teskere alınca açarsın hayırlı teskereler Dil çıkarıyorum
Başa dön
asterix Çevrimdışı asterix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bberksan,
Alıntı:

Ooole cok da zor olmadi NH100'le gitmek 13 saatte gitmistim Istanbul'dan Izmire. Ama dinlene dinlene max. 80 ile.

valla delisin hocam ne diim.....

motosikletli jandarmalar var ama astsubaylar ve uzmanlar kullanıyor galiba.....normal erde hiç görmedim ben.....
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 21.12.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla askeriyede gayet güzel Varaderolar F650'ler Transalpler mevcut canavar gibide geziyorlar Bravo Jandarma olman lzım ama önce Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.12.2005 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yazılarınız bemi cok mutlu etti nasıl teşekkur etsem bilemiyorum.nerde askerlik yaptımı sonuşlar
ankara şereklikoçhisar.
kara kuvvetleri tatbikat merkez konutanlıgı lojistik destek komutanlıgı bakım bölugü.şerefli koşhisar/ankara

mektup ve resimlerinizi bekli yorum
COOL-T
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul / Kumburgaz

MesajTarih: 25.12.2005 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kendimi ii hissetmiyorum, çok heyecanlandım bu askerlik konusu beni biraz sıkıyor uff terlemeye başladım, başım dönüyo napcaz şimdi uff ufff Üzgünüm ya ok abi kaçcam ben olmaz askerlik maskerlik Üzgünüm bu arada hayırlı tezkereler dilerim, umarım bemin de çabuk geçer bu askerlik Üzgünüm
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.12.2005 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askerlik zevklidir aslında.Benim hoşuma bile gitmişti.Korkarak gidersen tadı tuzu kalmaz.Bu arada belki aynı yerde askerlik yapan birileri vardır..Bebek te askerlik yapan var mı ?..
umitim
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.12.2005 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar tek tekere kalkan honda gold wing görmüş müydünüz? http://www.hoppala.com/resim/insanlar/cilginmotor.shtml
Ozgur72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ksk - Yzmir

MesajTarih: 25.12.2005 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askere genç yaşta giderseniz zevkli. 30unu geçtikten sonra iş güç aile olduktan sonra taş gibi oturuyor valla.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.12.2005 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence askerler kafalarını kırar adam kaybederiz diye :P Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.12.2005 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ben de askerdeyken (ankara GATA) internet, cep tel. bunun gibi imkanlarımız vardı hatta motor kiralayabilirdik de o zaman motor delisi değildim Çok gülüyorum yani heves yoktu.
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal