arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır
2005 de CE standartına uymayan hiç bir motor girmeyecekti ama Haziran ayında ne olduysa oldu .Motorları doldurdular.Honda ,Yamaha,Kanuni boşuna yatırım yaptılar .Burası Türkiye herşey olur,Kurallar esner. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Kayıt: Nov 09, 2005 Mesajlar: 105 Nereden: istanbulni?anta?y
Tarih: 25.12.2005 - 22:33 Mesaj konusu:
valla bilmiyorum ama herçin motoru için bunun olacağını tahmin etmiyorum üstelik ben honda mondial ve şimdide yamaha kullanıcısıyım mondiali 2000km kullandım tık çıkarmadı ybr ise arızadan başka birşey vermiyor servisleri kullanıcı hatası demekten başka birşey bilmiyor fabrikayada gittim onlarda başından savıyorlar hondanın farkı yok üstelik bu motorlarda çinde yapılmıyormu tabiiki garanti farkı var ama dua edelimki bilinen markaları şimdi yeni markalar gelmeseydi bu fiyatlara almamız mümkün değildi ben nekadar markasız modellerin yanında olmasamda markalı modelleri getiren distribütörlere karşı oh olmuş diyorum
şahsi fikrim çinde bulunan ve markaya iş yapan üreticilerin yeni bir marka ve aynı hatta daha iyi kaliteyle motorlarını ülkemize sokmaları orada 300usd olan bir üreticiden çıkmış marka motoru ülkemizde 2000usdye satmak hangi vicdana sığar tabiikivergiler var ama bu kadarda değil üstelik elbirliğiyle sanki motorsikletlere senelerdir yapılan devlet uygulamalarının (köprü ücr-2,elde vergi gibi)aza inmdirilmesi taraftarıyım ama bunun için bizlerin kendimizi halka sve de3vlete sevdirmemiz lazım.
MOTORCU AHLAKLI HOŞGÖRÜLÜ VE KÜLTÜRLÜ olmalı
Tarih: 26.12.2005 - 03:52 Mesaj konusu:
valla ben çok çelişki içindeyim inanmadığımdan değil arkadasa "inanasım gelmediğinden şoktayım." motorların son kullanma tarihleri olduğunu bilmiyordum ve böyle birşeyin olmasıda çok mantıksız geliyor..
bence arkadasım sen o belgeni bir tarat yada fotorafını cek. biz bir görelim... garip... _________________ - Akyl Yle Hyz Ayny Orantyda Olamaz. Biri Yüksekse, Biri Mutlaka Dü?üktür. -
arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır tse uymaktadır garantisi 2 sene olup omru 5 sendir
offf ya offff adamlar kabak gibi yazmıs bide ama hiç dikkat etmemişim
olsun ama motor cokunceye kadar binmeye karalıyım :MTR:
Arkadaşım ben senin yazdıklarına sadece gülümsüyorum , nedenine gelince ben bir senedir biniyorum motoruma arkamda artçı ile de bindiğim uzun mesafeler yaptığım oldu motorda tık yok 5 sene sonra tık yaparsa bunu japonda yarar almanda yapar korede yapar.. Malına mok atma keyfini sürmeye bak..
Tarih: 26.12.2005 - 12:44 Mesaj konusu:
konuşun abi konuşun bi kere daha şoktayım ahahahaha motorun ömrü 5 yılmış ahahah çinliler geçirmiş uhooohoho motorun ömrü 5 yıl olurmuymuş yazık yazık acıyorum milli servete.Ya Allah aşkına adamlar size hayal mi sattı yoksa bu motora 1.5 milyar ver al 300 basacaksın tek teker yapacaksın, kaldırımdan zıplıyacaksın bişey olmayacak mı dediler.KardeşiM beyenmeyen binmesin ya. Şu yazıları okuyanlar sanki Çinliler gelmiş aramızdan baazı arkadaşlarıseçmiş dayamışlar silahı kafalarına bu motoru alacaksın yok sa seni öldürürüz demişler sizde mecbur kalmışsınız b.k atana kadar almayın kardeşim binmeyin motorada
ömrü beş sene demek? nasıl teste tabi tutmuşlar? o zaman bu model 5 sene önceden vardı, denendi, bu sonuç çıktı. vay canına _________________ Honda 600F -
Tarih: 26.12.2005 - 13:16 Mesaj konusu:
Ya abicim adamlar garanti kitapçıında parçaları bir bir yazmışlar şu parçası normal şartlar altında atıyorum 3 sene sonra değiştirilmesi lazım bu parçası bilmem kaç senede bir değiştirilmeli diye bütün motorlarda var bu.nası bi mantık ya ömrü 5 sene hadi bunu yazan bir çinli de okuyan arkadaş şimdi motorun üretim tarihinden itibaren gün saymaya mı başlıyacak ya yazan saçmalamış okuyan da abartmış diyorum abi ama şu da var bir çin motoru kullanıcısı olarak 5 sene sonra motorun ayakta kalırmı dersen zannetmem diyorum
arkadaşlar bizde osmaniyede better motorlarin bayisiyiz ama motorun garantisinde ve üzerlerinde e4 - e3 belgeleri var avrupa standartlıgına uygundur diye sen 2 milyar verip bi motor alacaksın ve sen ölünceye kadar senin kahrini cekecek hali yok yaaa :öfke: :öfke: :öfke: :öfke:
uzun zamandır giremedim siteye motorumun markası kangda 50 qt bu cümle ise motorun garanti belgesinde yazmakta hemde ilk sayfasında resmine de koyacam ilerki zamanda bu motoru aldıgıma pişman değilim bi defa problem cıkardı o kadar sonuc ta kul yapısı aamaa boyle saçmalık da ben gormedimm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız