Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cin motorlarının foyasını yeni anladım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cin motorlarının foyasını yeni anladım

cin motorlarının foyasını yeni anladım
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 25.12.2005 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır

2005 de CE standartına uymayan hiç bir motor girmeyecekti ama Haziran ayında ne olduysa oldu .Motorları doldurdular.Honda ,Yamaha,Kanuni boşuna yatırım yaptılar .Burası Türkiye herşey olur,Kurallar esner. Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 25.12.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satılık asya 150 t cok temizzz Çok gülüyorum
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.12.2005 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saygin, sen hala o yamahayı satamadın mı yaw?
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ersekertug
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbulni?anta?y

MesajTarih: 25.12.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bilmiyorum ama herçin motoru için bunun olacağını tahmin etmiyorum üstelik ben honda mondial ve şimdide yamaha kullanıcısıyım mondiali 2000km kullandım tık çıkarmadı ybr ise arızadan başka birşey vermiyor servisleri kullanıcı hatası demekten başka birşey bilmiyor fabrikayada gittim onlarda başından savıyorlar hondanın farkı yok üstelik bu motorlarda çinde yapılmıyormu tabiiki garanti farkı var ama dua edelimki bilinen markaları şimdi yeni markalar gelmeseydi bu fiyatlara almamız mümkün değildi ben nekadar markasız modellerin yanında olmasamda markalı modelleri getiren distribütörlere karşı oh olmuş diyorum
şahsi fikrim çinde bulunan ve markaya iş yapan üreticilerin yeni bir marka ve aynı hatta daha iyi kaliteyle motorlarını ülkemize sokmaları orada 300usd olan bir üreticiden çıkmış marka motoru ülkemizde 2000usdye satmak hangi vicdana sığar tabiikivergiler var ama bu kadarda değil üstelik elbirliğiyle sanki motorsikletlere senelerdir yapılan devlet uygulamalarının (köprü ücr-2,elde vergi gibi)aza inmdirilmesi taraftarıyım ama bunun için bizlerin kendimizi halka sve de3vlete sevdirmemiz lazım.
MOTORCU AHLAKLI HOŞGÖRÜLÜ VE KÜLTÜRLÜ olmalı
Başa dön
ersekertug Çevrimdışı ersekertug Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lawbreaker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 26.12.2005 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi markanın hangi modeli olduğunu yazsaydın keşke
Bedbin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben çok çelişki içindeyim inanmadığımdan değil arkadasa "inanasım gelmediğinden şoktayım." motorların son kullanma tarihleri olduğunu bilmiyordum ve böyle birşeyin olmasıda çok mantıksız geliyor..

bence arkadasım sen o belgeni bir tarat yada fotorafını cek. biz bir görelim... garip... ?

Başa dön
Bedbin Çevrimdışı Bedbin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Silvergun
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.12.2005 - 09:49    Mesaj konusu: Re: cin motorlarının foyasını yeni anladım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burak89izmir demiş ki:
arkadaşlar bugun motorun garanti belgesini kurcaladım bide ne goreyim ilk sayfada urun CE (avrupa standartı galiba) uymamaktadır tse uymaktadır garantisi 2 sene olup omru 5 sendir Ağlıyorum
offf ya offff adamlar kabak gibi yazmıs bide ama hiç dikkat etmemişim Çok gülüyorum
olsun ama motor cokunceye kadar binmeye karalıyım :MTR:
Arkadaşım ben senin yazdıklarına sadece gülümsüyorum , nedenine gelince ben bir senedir biniyorum motoruma arkamda artçı ile de bindiğim uzun mesafeler yaptığım oldu motorda tık yok 5 sene sonra tık yaparsa bunu japonda yarar almanda yapar korede yapar.. Malına mok atma keyfini sürmeye bak.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Silvergun Çevrimdışı Silvergun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HUN
Üye
Üye

Nereden: IStanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuşun abi konuşun bi kere daha şoktayım ahahahaha motorun ömrü 5 yılmış ahahah çinliler geçirmiş uhooohoho motorun ömrü 5 yıl olurmuymuş yazık yazık acıyorum milli servete.Ya Allah aşkına adamlar size hayal mi sattı yoksa bu motora 1.5 milyar ver al 300 basacaksın tek teker yapacaksın, kaldırımdan zıplıyacaksın bişey olmayacak mı dediler.KardeşiM beyenmeyen binmesin ya. Şu yazıları okuyanlar sanki Çinliler gelmiş aramızdan baazı arkadaşlarıseçmiş dayamışlar silahı kafalarına bu motoru alacaksın yok sa seni öldürürüz demişler sizde mecbur kalmışsınız b.k atana kadar almayın kardeşim binmeyin motorada
Başa dön
HUN Çevrimdışı HUN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 sene cok ii :alkış :alkış
Başa dön
andic Çevrimdışı andic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömrü beş sene demek? nasıl teste tabi tutmuşlar? o zaman bu model 5 sene önceden vardı, denendi, bu sonuç çıktı. vay canına Gülümsüyorum
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 YIL BİLE FAZLA 2 YIL NEYLERİNE YETMİYO Öfkeliyim

saçmalık!!! :öfke:

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HUN
Üye
Üye

Nereden: IStanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya abicim adamlar garanti kitapçıında parçaları bir bir yazmışlar şu parçası normal şartlar altında atıyorum 3 sene sonra değiştirilmesi lazım bu parçası bilmem kaç senede bir değiştirilmeli diye bütün motorlarda var bu.nası bi mantık ya ömrü 5 sene hadi bunu yazan bir çinli de okuyan arkadaş şimdi motorun üretim tarihinden itibaren gün saymaya mı başlıyacak ya Gülümsüyorum yazan saçmalamış okuyan da abartmış diyorum abi ama şu da var bir çin motoru kullanıcısı olarak 5 sene sonra motorun ayakta kalırmı dersen zannetmem diyorum
Başa dön
HUN Çevrimdışı HUN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bizde osmaniyede better motorlarin bayisiyiz ama motorun garantisinde ve üzerlerinde e4 - e3 belgeleri var avrupa standartlıgına uygundur diye sen 2 milyar verip bi motor alacaksın ve sen ölünceye kadar senin kahrini cekecek hali yok yaaa :öfke: :öfke: :öfke: :öfke:
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.12.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun zamandır giremedim siteye motorumun markası kangda 50 qt bu cümle ise motorun garanti belgesinde yazmakta hemde ilk sayfasında resmine de koyacam ilerki zamanda bu motoru aldıgıma pişman değilim bi defa problem cıkardı o kadar sonuc ta kul yapısı aamaa boyle saçmalık da ben gormedimm
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 26.12.2005 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında o garanti belgesini o firmadaki motoru üreten adama yedircen en iyisi o Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal