Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR ile Yunanistan - Italya Turu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR ile Yunanistan - Italya Turu

YBR ile Yunanistan - Italya Turu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 24.12.2005 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

07ybr125, sen önce bi kendini tanıt ondan sonra msj at

07ybr125, Arkadaşım sen ybr hakkında ne biliyosun daha önce hiç ybr kullandınmı.O kadar yol ybr ile gidilirmi biraz kafanı çalıştır düşün (sözüm 07ybr125, nickli şahısa)

+1 Dil çıkarıyorum Kimsin nesin nesisin kaç senedir binersin motora nerdensin tanıtsana aga kendini biraz Alalalal
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 24.12.2005 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MyerS, Aslında Gidilebilir. Yani. Biraz Azim.. sadece..
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 24.12.2005 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler, http://www.tavooo.com/index-eng.htm sitesine bakmanizi siddetle tavsiye ediyorum. 125 cc. ile neler yapilabilcegini gormek adina..

http://www.tavooo.com/index-eng.htm

http://www.tavooo.com/eng/lamoto.htm

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 24.12.2005 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, kendine güveniyorsan yolun açık olsun Bravo
ama ybr ile bu iş olmaz gbime geliyor bana Üzgünüm
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 24.12.2005 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de böyle bir fantazim vardı,YBR sahibiyim ama açıkçası böyle bir geziyi benim gözüm YBR ile kesmez,aralıksız en fazla sürüşüm 480 km oda izmir - Antalya,güzeldi tadındaydı çünkü
ama çok yorucu, + Rüzgara karşı çok stabil değil, büyük otobanlarda çok yorucu Avrupa da geçen birşeyi bende yapıcam ama YBR ile değil
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.12.2005 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili Next,sende ayakli kutuphane gibisin.kutluyoruz Dil çıkarıyorum

ama,bizi bu geziye honda dylan imizla alirlar mi,yoksa birkac gomlek buyuk mu gelir.eger olursa malzeme lisresine ceki halati da koymak ggerekebilir.
duslemek ne guzel :!:
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 26.12.2005 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar, neden gidilmesin ki YBR ile?
bir kere bu is, yurek isi, cesaret isi, inanma isi; cc degil. cc'in buyuk olacagina yuregin buyuk olsun. tabiki de yolda giderken sıkacak. ama niyetliysen neden olmasin, di mi ama!!!
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 26.12.2005 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MyerS,

Geçen sene Anyalya dan Istanbul a ( Ege sahili üzerinden) dönerken İki Fransız turiste rastladım. Fransadan BİSİKLETLE gelmiş tatillerini yapmış dönüyorlardı. Bu bir...

Asos taliinden dönerken de Çanakkale de iki Yaya ya rastladım, onlar da YÜRÜYEREK Ege sahilini dolaşmak üzere yoldaydılar. Otostop dahi yapmıyorlardı. Bu iki...

Arkadaşlarım geçen sene YBR 125 ile Istanbul - Antalya- Olimpos- Bodrum - İzmir - Asos - Çanakkale üzerinden Istanbul turu yaptılar çok keyif aldıklarını söylediler. Bu üç...

1992 senesinde Kawasaki yanılmıyorsam r 50 diye 50 cc lik 6 vitesli bir model çıkartmıştı . Coşkun usta 50 cc motorla kuşadası Bodrum Marmaris gezip geldi . Bu dört ...

Şimdi bu kardeşimiz, biraz yavaş ve dikkatli olmak kaydıyla YBR 125 ile paşa paşa neden dilediği yere gidemesin. Bu beş

"O kadar yol ybr ile gidilirmi biraz kafanı çalıştır düşün" Demekle biraz ayıp etmemiş ve biraz sert -kırıcı konuşmamış mısın ? birbirimize karşı biraz daha nazik davranmamız daha iyi olmaz mı ? Bu da altı...

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WHISKEY,
senin bu gozlemlerin ve cesaret verici dusuncelerin scootercileri de cesaretlendirsin mi?moral cok guzel bir duygu.
sevgiler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs demiş ki:
Beyler, http://www.tavooo.com/index-eng.htm sitesine bakmanizi siddetle tavsiye ediyorum. 125 cc. ile neler yapilabilcegini gormek adina..

http://www.tavooo.com/index-eng.htm

http://www.tavooo.com/eng/lamoto.htm

Dünya hakikaten düz imis ya. Hem lisede bize öğrettikleri gibi yuvarlak olsaydı alt tarafta kalınca path diye uzaya düserdik..

Yani simdi Türkiye'den yerin altına doğru gidilince dünyanın çapını geçtikten sonra karşı tarafta ABD'den mi çikacağız.. Saçmaaa. !

Dünya düz benceeee..

Böyle diye diye biz lisede coğrafyacı kadını çıldırtmıştık.. Ah ne günlerdi o günler.. ?
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TheKing
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.12.2005 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen yaz Temmuz da aynı yolu eşimle yaptım.

Alttak linkten detayları - yol notlarını ve fotoları görebilirsin.

http://www.harleyci.net/modules/news/article.php?storyid=42

Dil çıkarıyorum
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TheKing,

Cok guzel bilgiler var. Paylastigin icin cok sagol.

Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha ve hondaya zaten söz yok ama sen bence birazdaha hizli bi motor alirsan daha iyi olur cünkü uzun bi süre aynı süratta gittikten sonra insan üzrinde yoruluyor ve 125 lik senin icin kücük gelir :P :P
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı tektekerMUSA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.12.2005 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi Suresi : 10 gun
Toplam Parkur : 3.500 km.
Gunluk ortalama : 350 km.

Gunde 350 km. YBR ile yapilamayack bir yol degil. Tabi bu arada sele de biraz degisiklik dusunuyorum. Ozellikle sirtimi dayayabilecegim bir mekanizma uzerinde calisiyorum.

Başa dön
ramrod
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Merter

MesajTarih: 26.12.2005 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ybr ile bitemi o yol, şimdiden iyi şanslar yolun açık olsun... Dil çıkarıyorum
ramrod Çevrimdışı ramrod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal