Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 24.12.2005 - 03:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
07ybr125, sen önce bi kendini tanıt ondan sonra msj at
07ybr125, Arkadaşım sen ybr hakkında ne biliyosun daha önce hiç ybr kullandınmı.O kadar yol ybr ile gidilirmi biraz kafanı çalıştır düşün (sözüm 07ybr125, nickli şahısa)
+1 Kimsin nesin nesisin kaç senedir binersin motora nerdensin tanıtsana aga kendini biraz Alalalal _________________ AB (rh) +
www.caferota.com
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 24.12.2005 - 09:16 Mesaj konusu:
beyazs, kendine güveniyorsan yolun açık olsun
ama ybr ile bu iş olmaz gbime geliyor bana _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Tarih: 24.12.2005 - 10:30 Mesaj konusu:
benim de böyle bir fantazim vardı,YBR sahibiyim ama açıkçası böyle bir geziyi benim gözüm YBR ile kesmez,aralıksız en fazla sürüşüm 480 km oda izmir - Antalya,güzeldi tadındaydı çünkü
ama çok yorucu, + Rüzgara karşı çok stabil değil, büyük otobanlarda çok yorucu Avrupa da geçen birşeyi bende yapıcam ama YBR ile değil _________________ Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die tomorrow..
----------
YBR 125
ama,bizi bu geziye honda dylan imizla alirlar mi,yoksa birkac gomlek buyuk mu gelir.eger olursa malzeme lisresine ceki halati da koymak ggerekebilir.
duslemek ne guzel :!:
Tarih: 26.12.2005 - 11:24 Mesaj konusu:
ya arkadaslar, neden gidilmesin ki YBR ile?
bir kere bu is, yurek isi, cesaret isi, inanma isi; cc degil. cc'in buyuk olacagina yuregin buyuk olsun. tabiki de yolda giderken sıkacak. ama niyetliysen neden olmasin, di mi ama!!!
Geçen sene Anyalya dan Istanbul a ( Ege sahili üzerinden) dönerken İki Fransız turiste rastladım. Fransadan BİSİKLETLE gelmiş tatillerini yapmış dönüyorlardı. Bu bir...
Asos taliinden dönerken de Çanakkale de iki Yaya ya rastladım, onlar da YÜRÜYEREK Ege sahilini dolaşmak üzere yoldaydılar. Otostop dahi yapmıyorlardı. Bu iki...
Arkadaşlarım geçen sene YBR 125 ile Istanbul - Antalya- Olimpos- Bodrum - İzmir - Asos - Çanakkale üzerinden Istanbul turu yaptılar çok keyif aldıklarını söylediler. Bu üç...
1992 senesinde Kawasaki yanılmıyorsam r 50 diye 50 cc lik 6 vitesli bir model çıkartmıştı . Coşkun usta 50 cc motorla kuşadası Bodrum Marmaris gezip geldi . Bu dört ...
Şimdi bu kardeşimiz, biraz yavaş ve dikkatli olmak kaydıyla YBR 125 ile paşa paşa neden dilediği yere gidemesin. Bu beş
"O kadar yol ybr ile gidilirmi biraz kafanı çalıştır düşün" Demekle biraz ayıp etmemiş ve biraz sert -kırıcı konuşmamış mısın ? birbirimize karşı biraz daha nazik davranmamız daha iyi olmaz mı Bu da altı... _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
yamaha ve hondaya zaten söz yok ama sen bence birazdaha hizli bi motor alirsan daha iyi olur cünkü uzun bi süre aynı süratta gittikten sonra insan üzrinde yoruluyor ve 125 lik senin icin kücük gelir :P :P
Kayıt: Jan 11, 2005 Mesajlar: 588 Nereden: Istanbul - Maltepe
Tarih: 26.12.2005 - 15:36 Mesaj konusu:
Gezi Suresi : 10 gun
Toplam Parkur : 3.500 km.
Gunluk ortalama : 350 km.
Gunde 350 km. YBR ile yapilamayack bir yol degil. Tabi bu arada sele de biraz degisiklik dusunuyorum. Ozellikle sirtimi dayayabilecegim bir mekanizma uzerinde calisiyorum. _________________ Kendim içer, kendim çekerim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız