Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoru eve kadar getirirler mi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoru eve kadar getirirler mi ?

Motoru eve kadar getirirler mi ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:04    Mesaj konusu: Motoru eve kadar getirirler mi ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motor almak istiyorum ama şu ana kadar hiç motor kullanmadım o motorla öğrenmeye başlıcam. Bir de vitesli olunca eve getirmek dert olur hatta imkansız olur. Acaba böyle bir servis yapıyolarmı ?
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Karga
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Mordor

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eve getirseler bile daha sonra napacaksın bence önce bi kurs almayı falan düşün..
Başa dön
Karga Çevrimdışı Karga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten motoru ehliyet aldıktan sonra alıcam ancak ehliyet için aldığım eğitimle kızıltoptaktan beykoza getirebileceğimi sanmıyorum.
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson, öylee bii goturursunki,,, yaparsın yanı vitesli vitezsizden cok daha zevkli
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de kendine güvenmiyor ve daha önce kullanmadıysan eve getirsinler ya da siz (bilen birisiyle) gidip alın o sana öğretsin. Zira kimse kendi motoruyla sana ders vermek istemez Üzgünüm Ya da bir özel kuruluşa gidip önce özel vs.. ders alacaksın gibi geliyor bana. Aman trafik şakaya gelmiyo valla.. Geçen taksici bana dururken arkadan vurdu ne inip baktı ne de özür diledi.. Gerçi biraz ileride durdurdum ve gerekeni yaptım: Çok gülüyorum "özür dilettim" Çok gülüyorum Bizi araç olarak görmüyorlar . Bizim de birer araç olduğumuzu her fırsatta göstermek lazım... (KAZASIZ GÜNLER Dil çıkarıyorum )
Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim eniste getirmisti eve kadar ama cok uzulmustum ben niye kullanamiyorum diye, vay bee ne zamanlardi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 28.12.2005 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce eğitimini ve ehliyetini al daha sonra zaten bunları düşünmene gerek kalmayacak Bravo

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 28.12.2005 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson,
Beykoz'da nerdesin? Once egitim sonra ehliyet motoru ondan sonra dusun.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 28.12.2005 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En Kötü İhtimalle Kullanmasını Bilen Birini Arkana alırsın, Sana Arkadan Yardımcı Olur..
Dil çıkarıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 03:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson öncelikle yeni alacağın motorun hayırlı olsun. Umarım güzel anlar geçirirsin üzerinde.

Benim ilk motorum KLE500 idi. Kavacık tan Beşiktaş' a kendim getirmiştim. Ancak motoru aldıktan sonra bana kısa bir eğitim vermişlerdi. Daha sonra akşam saat 23:00 gibi (Hafta içi tabi ki) yollar boşken motoru gidip almıştım. Bugün hatırladıkça amma da büyük hata diyorum, ancak şunu da unutmamak gerek ki ben aldığımda bugün satılan 125 veya 250cc motorların hiç biri yoktu piyasada. bunun yanında bu site ve diğer forumlar da yoktu, aldık bindik.

Şimdi sana bir kaç tavsiye

1- Öncelikle motor kıyafetlerin tamam mı? Sonra alacam falan filan olmaz.
2- Kendine güvenmiyorsan (hiç motor kullanmadıysan da güvenme zaten) motoru tek başına almak çok riskli. Eğer motosiklet 0Km. ise daha da riskli çünkü orasına burasına bir şey olmasın diye kendi hayatını riske bile atabilirsin. özellikle bu mevsimde hem de Beykoz gibi kuzey bölgelerde buzlanma olur. Hafif yağmurlarda her tarafı çamur İstanbul' un yolları buzdan bile beter kayar.

En son şunu sormak istiyorum, hangi motoru alacaksın marka ve model bilgisi verebilirsen daha iyi yorum yapabiliriz. Belki 125cc dir ve kamyonetle yükler götürürsün(tabi pahalıya mal olur ama Çok gülüyorum ), veya ER-6n dir kesinlikle başkasının götürmesi gerekir.
Başa dön
erhan Çevrimdışı erhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.12.2005 - 06:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetini almana zaten az kalmış sanırım..
Motorunu getirtebiliyorsan getirt ( bu arada motorun ne olduğunu bir yaz buraya) ve ehliyetin eline geçene kadar boş bir alan varsa civarınızda antreman yap.
Debriyaj ve gaz ayarı vites ayarı yani kabataslak kaldırma ve durdurma üzerine çalış başlangıç olarak..
Ehliyetsiz ve eğitimsiz trafiğe çıkma lütfen..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayi ile baştan konuşursan eve teslim diye anlaşa bilirsin
daha once fazla deneyimin yoksa ınnova türü kullanımı kolay
motor ile başlaya bilirsin
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
enDo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetim olmasina ragmen ilk motorum oldugundan ben de ayni sorunu yasamistim ama bayi daha ben sormadan kendileri biz getiririz dediler ve islemler biter bitmez de kamyonete koyup eve getirdiler. hatta yol uzak ve ayni semtte baska bir musteri daha olunca telefon acip bir gun once getirdiler. isyerimden izin almis kostur kostur eve gitmistim. :-D
enDo Çevrimdışı enDo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kilcik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü-YSTANBUL

MesajTarih: 28.12.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson,
motoru aldigin yerden bir arac temin edbilirler sana 3 5 verirsin kapinini onune kadar getirirler
1 nisan 1975
Başa dön
kilcik Çevrimdışı kilcik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer eve getirebilecek kadar tecrüben yoksa, rica edip çalışanlardan biri evine kadar getirebilir motoru. Ehliyet alıncada şıp diye motor kullanılmıyor, tecrübe meselesi bu. Ben rica etmiştim evime kadar getirdiler, arkasındanda arabayla motorun peşinden gelmiştim. Tabi sonra motoru getireni istediği yere bırakak kaydıyla.
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal