Çok resim olduğu için yorum yapamayacağım. İşte resimler:
İyi, güzel bir gece olmuş ama yorumsuz onlarca fotoğraf bilenler hariç kimseye birşey ifade etmiyor. Serhan kim ? MD'den mi ? Sitedeki Nick'i nedir ? O kadar fotoğraf koymuşsun bari birkaç satır yazsaydın kimi nereye ne zaman neden uğurladığınız konusunda !
Lütfen topic'leri açıklamalı yazalım, detaylarını içinde belirtelim...
Levent kardeş ellerine sağlık
Alias dikkat ettim en çok pozu senin şapka vermiş.Meşhur oldu abi şapkan.bundan sonra birinci Demirel in ikinci senin fotür gelir _________________ 2005------ER5
Ankara Kale Grup
zenoya, o gece oki nin mutluluktan ayakları yere basmıyorduki
Serhan gidiyor diye sevinçtenmi,Tiki yanımda diye mutluluktan mı anlamadım
Pelin ortaya çıkta serhan dan haberler ver arasıra _________________ 2005------ER5
Ankara Kale Grup
zenoya, o gece oki nin mutluluktan ayakları yere basmıyorduki
Serhan gidiyor diye sevinçtenmi,Tiki yanımda diye mutluluktan mı anlamadım
Pelin ortaya çıkta serhan dan haberler ver arasıra
Tiki mutluluğu hiç bir şeye benzemez ya Bekircim ....
Sahiden Serhandan son haberler nedir? _________________ Ankara Kale Grubu
Tiki mutluluğu hiç bir şeye benzemez ya Bekircim ....
Zenoya haklısın herhalde oki deki değişimi gördükten sonra
O zaman ne diyelim<Her bekara bir Tiki lazım >
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
zenoya, senin yazından alıntı yaparken demişki yi bitişik yazmıştım flynaked geldi aklıma abicim şu <ki> yi ayırsana diye söylenirdi _________________ 2005------ER5
Ankara Kale Grup
Levent geç olsun da güç olmasın emi... Valla yaz olsaydı da atlayıp motorları bi eskişehir yapıp gelseydik. Arada Serhan'a da uğrardık tabi _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız