Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Önemli DUYURU!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Önemli DUYURU!!

Önemli DUYURU!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.12.2005 - 02:27    Mesaj konusu: Önemli DUYURU!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pazar günü TAR AJANS ve İzmir Pınarbaşı Yarış Pistinin düzenlediği "2005 Şampiyonlar ÖDÜL Töreni" vardı..MD Kulübüne gelen Davetiyemizle MDSK As Başkanı Aziz Oran ile birlikte bu davete katıldık..
İzmir HİLTON Balo salonunda yapılan törende Motosiklet Camiasındaki tüm Sporcular,yöneticiler ve tanıdık simalar katılmıştı..Muhteşem bir Ödül Töreniydi ama benim içn malesef sonu hüzünlü oldu!!!!

Neden?

Çünkü bu ödül gecesinde gördüğüm herkez bana MD deki kavga-gürültü topiclerinden bahsetti..Ve bunu hiç güzel gözükmediğini söylediler..
Hep diyorum yazdıgınız yazılara herkez tarafından cevap verilmiyor olabilir ama HERKEZ tarafından bu yazılarınız okunuyor..
İnanın utandım bu tenkitlerden..
Motosikletle uzaktan yakından alaksı olmayanm konularda kişlerin birbiriyle girdikleri diyalogların sonucunda MD ye böyle zarar gelmezsini içime sindirmem mümkün degil..

Bu akşamda MD Kulübünün Yönetim Kurulu toplantısında MD nin gelecegiyle ilgili bir çok planlama yapğıldı ve OCAK ayı itibariyle bunlar uygulanmaya başlayacak.

SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.Burası MOTOSİKLET içerikli bir iletişim portalı ve amacımız bu içerik dahilinde Dostlukjlar kurmak,birbirimizi yemek degil..
Kavga,gürültü,polemik,çekişme adına ne derseniz deyin hepsini silecegiz..
Herkez bu gibi meselelerini Mail,MSN yada PM ile halletsin..Forumlarda bu konuda çok hassas ve yogun çalışacagız..Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir.
YAZAR'ı kim olursa olsun...

Önümüzdeki 3-5 gün yogun bir çalışma içerisinde olacagım,yakın zamanda bazı DUYURULAR yapılacak..

En son HakanDincer tarafından 23.03.2006 - 03:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 28.12.2005 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, Polemik istemiyorsanız bu bir duyuru olarak kalsın derhal kilitleyin Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Önemli olan mesajın verilmesi sabit yapılıp kilitlenmeli yoruma ihtiyaç yok

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 28.12.2005 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biraz Geç Kalınmış Bir Karar. Fakat MD ailesinin Bu Durumu Toparlıyacağından Eminim.. Dil çıkarıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 28.12.2005 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.

güzel bir karar.. ortam epey rahatlar.. birde şu kurala şöyle bi kural ekleseniz tadından yenmez..

Örneğin yazar kişi polemik konusu açtı sildiniz.. Niye sildiniz huleyn polemiğimi diye bir konu daha açtı BİR İHTAR ve silinme.. Sonra direk silenlere saldıracaktır ve SÜRESİZ uzaklaştırma..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 28.12.2005 - 07:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin degılım.bu uygulama ya düzen getırır yada kaos.bekleyip gorelım bakalım...
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel Dil çıkarıyorum yalnız benim fikrim bu karara herkes dahil olmalı , yok bu modaratör yok bu admin yok bu yardımcı dıyerek esnek davranılmasın .herkes eşit olmalı ben modum istediğim gibi topiği açar kaparım , istediğimi, istediğim gibi yazarım olmasın ayrıcalığa son verilsin hakan_r1 kararını doğru alacağına eminim . Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 28.12.2005 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

...en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kim olduguna bakılmaksızın silinecektir...

Alıntı:

...Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir. YAZAR'ı kim olursa olsun...

Şimdi bir şey diyeceğim; Yeniden polemik konusu olmasın :!:

Kim bu "kim"ler? Zaten neden vardılar? Vardılarsa, sorumlusu biz üyeler mi olmuşuz? Zamanında bu "kim"lere taviz vermemiş olsaydı "kim"liklerini koz olarak kullanabilirler mi idi?

Bizler çoktan çuvaldızlandık (acısını hala hissediyoruz) da, Hakan_R1 iğnenin acısını yeni yeni hissetmeye başladı galiba... :öfke:

EKLEME: Pardon, polemik yaratmayalım derken yukarıda bazı sorular sormuşum. Lütfen bunları cevaplayıp yorumlamaya kalkmayın çünkü ben dahil çoğumuz bu "kim"leri zaten çok iyi bilenleriz! Hakan bu yazısında "kim" mevhumunu iki kez vurguladığı için canım sıkıldı, böyle yazdım. Eminim kendisinin de bu konuda yeterince canı sıkkındır...
YUH ULAN...
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zorba-
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim zaten bu tür kişiler BAN landı.mesaj falan yazamıyorlar.Büyük ölçüde sorun zaten yönetim tarafından biliniyor ve önlem alınmıştı. :!:
Başa dön
Zorba- Çevrimdışı Zorba- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlısı olsun..

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozlem_79
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul istanbul olaly böyle deli tanymady

MesajTarih: 28.12.2005 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BUNUN SABİT Bİ DUYURU OLARAK KALMASIN DA VE KİTLENMESİN DE HEMFİKİRİMM

Başa dön
ozlem_79 Çevrimdışı ozlem_79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan,
Bahsettiğin ödül törenine bende davetliydim. Ancak özel sebepler yüzünden katılamadım. Aslında gelmek ve dostlarla görüşmek ve hasret gidermek, bu vesile ile de bu konuları uzun uzadıya konuşma şansımız olabilirdi. Neyse bundan sonra inşallah.

Bu tür gelişmeleri, tenkitler yıkıcı olmadığına göre bundan ders çıkarmak önemli olan. Keşke olmasa ve yaşanmasaydı ancak bu tür şeyler hayatın içinde var. İnsanları silerek, ihtar ederek değil, anlaşarak, uzlaşarak, üyelerin görüşlerine saygı duyarak, hep birlikte, toplum zekası ile çözülmesinden yanayım. Hep birlikte bunu idrak edip, buna göre hareket etmeliyiz. Bu tür tartışmalar sadece MD de olmuyor. Her yerde olabilir önemli olan bunu hep birlikte insani yönleri ile çözebilmemiz.

Bırakın insanlar özgürce yazışsın, tartışsın. Topic kilitleme, silme, üyeleri uzaklaştırma ile hiç bir sorunun üstesinden gelemeyiz. Yasaklar, ihtarlar ve bunun gibi şeyler ne yazıkki insanları daha da olumsuz olmalarını sağlıyor. Özgür hareket etmeleri, yasakların olmaması, hakaret, karalama olmadan tartışmak, yazışmak ta bence bir çok şeyi çözecektir. Bir kez daha düşünelim, ama hep birlikte.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu uyarıyı herkesin görmesi ve önemsemesi gerekir, destekliyorum.
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.Burası MOTOSİKLET içerikli bir iletişim portalı ve amacımız bu içerik dahilinde Dostlukjlar kurmak,birbirimizi yemek degil..
Herkez bu gibi meselelerini Mail,MSN yada PM ile halletsin..Forumlarda bu konuda çok hassas ve yogun çalışacagız..Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir.
YAZAR'ı kim olursa olsun...

:alkış :alkış :alkış temiz forum geldi galiba .....çok isabetli bir karar olmuş Dil çıkarıyorum
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NaSta demiş ki:
Alıntı:

Biraz Geç Kalınmış Bir Karar. Fakat MD ailesinin Bu Durumu Toparlıyacağından Eminim.. Dil çıkarıyorum

Dil çıkarıyorum

bende buna benzer bisey dicektim zaten...

kesinlikle geç alinmis bi karar....

@Sedat Guven..

abi sen bayagi iyimsersin... ama senin dedigin ortamin olusmasi icin bizim 40 firin ekmek yememiz lazim...
Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 28.12.2005 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDAT GÜVEN, yaptığın bütün yorumları büyük bir dikkatle okurum.
ve şunu söyleyebilirimki bu yorumuna bütün kalbimle katılıyorum.
ve seni :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış

bu arada
özelliklede
Alıntı:

Bırakın insanlar özgürce yazışsın, tartışsın. Topic kilitleme, silme, üyeleri uzaklaştırma ile hiç bir sorunun üstesinden gelemeyiz. Yasaklar, ihtarlar ve bunun gibi şeyler ne yazıkki insanları daha da olumsuz olmalarını sağlıyor. Özgür hareket etmeleri, yasakların olmaması, hakaret, karalama olmadan tartışmak, yazışmak ta bence bir çok şeyi çözecektir. Bir kez daha düşünelim, ama hep birlikte.
bu kısmı herkesin tekrar tekrar okumasını öneririm.
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal