Tarih: 28.12.2005 - 02:27 Mesaj konusu: Önemli DUYURU!!
Bu pazar günü TAR AJANS ve İzmir Pınarbaşı Yarış Pistinin düzenlediği "2005 Şampiyonlar ÖDÜL Töreni" vardı..MD Kulübüne gelen Davetiyemizle MDSK As Başkanı Aziz Oran ile birlikte bu davete katıldık..
İzmir HİLTON Balo salonunda yapılan törende Motosiklet Camiasındaki tüm Sporcular,yöneticiler ve tanıdık simalar katılmıştı..Muhteşem bir Ödül Töreniydi ama benim içn malesef sonu hüzünlü oldu!!!!
Neden?
Çünkü bu ödül gecesinde gördüğüm herkez bana MD deki kavga-gürültü topiclerinden bahsetti..Ve bunu hiç güzel gözükmediğini söylediler..
Hep diyorum yazdıgınız yazılara herkez tarafından cevap verilmiyor olabilir ama HERKEZ tarafından bu yazılarınız okunuyor..
İnanın utandım bu tenkitlerden..
Motosikletle uzaktan yakından alaksı olmayanm konularda kişlerin birbiriyle girdikleri diyalogların sonucunda MD ye böyle zarar gelmezsini içime sindirmem mümkün degil..
Bu akşamda MD Kulübünün Yönetim Kurulu toplantısında MD nin gelecegiyle ilgili bir çok planlama yapğıldı ve OCAK ayı itibariyle bunlar uygulanmaya başlayacak.
SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.Burası MOTOSİKLET içerikli bir iletişim portalı ve amacımız bu içerik dahilinde Dostlukjlar kurmak,birbirimizi yemek degil..
Kavga,gürültü,polemik,çekişme adına ne derseniz deyin hepsini silecegiz..
Herkez bu gibi meselelerini Mail,MSN yada PM ile halletsin..Forumlarda bu konuda çok hassas ve yogun çalışacagız..Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir.
YAZAR'ı kim olursa olsun...
Önümüzdeki 3-5 gün yogun bir çalışma içerisinde olacagım,yakın zamanda bazı DUYURULAR yapılacak.. _________________
En son HakanDincer tarafından 23.03.2006 - 03:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2114 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 28.12.2005 - 02:46 Mesaj konusu:
Alıntı:
Biraz Geç Kalınmış Bir Karar. Fakat MD ailesinin Bu Durumu Toparlıyacağından Eminim.. _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 28.12.2005 - 07:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.
güzel bir karar.. ortam epey rahatlar.. birde şu kurala şöyle bi kural ekleseniz tadından yenmez..
Örneğin yazar kişi polemik konusu açtı sildiniz.. Niye sildiniz huleyn polemiğimi diye bir konu daha açtı BİR İHTAR ve silinme.. Sonra direk silenlere saldıracaktır ve SÜRESİZ uzaklaştırma.. _________________
Tarih: 28.12.2005 - 08:49 Mesaj konusu:
cok güzel yalnız benim fikrim bu karara herkes dahil olmalı , yok bu modaratör yok bu admin yok bu yardımcı dıyerek esnek davranılmasın .herkes eşit olmalı ben modum istediğim gibi topiği açar kaparım , istediğimi, istediğim gibi yazarım olmasın ayrıcalığa son verilsin hakan_r1 kararını doğru alacağına eminim . :alkış
Tarih: 28.12.2005 - 09:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
...en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kim olduguna bakılmaksızın silinecektir...
Alıntı:
...Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir. YAZAR'ı kim olursa olsun...
Şimdi bir şey diyeceğim; Yeniden polemik konusu olmasın :!:
Kim bu "kim"ler? Zaten neden vardılar? Vardılarsa, sorumlusu biz üyeler mi olmuşuz? Zamanında bu "kim"lere taviz vermemiş olsaydı "kim"liklerini koz olarak kullanabilirler mi idi?
Bizler çoktan çuvaldızlandık (acısını hala hissediyoruz) da, Hakan_R1 iğnenin acısını yeni yeni hissetmeye başladı galiba... :öfke:
EKLEME: Pardon, polemik yaratmayalım derken yukarıda bazı sorular sormuşum. Lütfen bunları cevaplayıp yorumlamaya kalkmayın çünkü ben dahil çoğumuz bu "kim"leri zaten çok iyi bilenleriz! Hakan bu yazısında "kim" mevhumunu iki kez vurguladığı için canım sıkıldı, böyle yazdım. Eminim kendisinin de bu konuda yeterince canı sıkkındır... _________________ Ben Deli Oldum Deli
YUH ULAN...
Tutun Bağlayun Beni
YUH ULAN...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 28.12.2005 - 09:45 Mesaj konusu:
herkese hayırlısı olsun.. _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 28.12.2005 - 10:32 Mesaj konusu:
Sevgili Hakan,
Bahsettiğin ödül törenine bende davetliydim. Ancak özel sebepler yüzünden katılamadım. Aslında gelmek ve dostlarla görüşmek ve hasret gidermek, bu vesile ile de bu konuları uzun uzadıya konuşma şansımız olabilirdi. Neyse bundan sonra inşallah.
Bu tür gelişmeleri, tenkitler yıkıcı olmadığına göre bundan ders çıkarmak önemli olan. Keşke olmasa ve yaşanmasaydı ancak bu tür şeyler hayatın içinde var. İnsanları silerek, ihtar ederek değil, anlaşarak, uzlaşarak, üyelerin görüşlerine saygı duyarak, hep birlikte, toplum zekası ile çözülmesinden yanayım. Hep birlikte bunu idrak edip, buna göre hareket etmeliyiz. Bu tür tartışmalar sadece MD de olmuyor. Her yerde olabilir önemli olan bunu hep birlikte insani yönleri ile çözebilmemiz.
Bırakın insanlar özgürce yazışsın, tartışsın. Topic kilitleme, silme, üyeleri uzaklaştırma ile hiç bir sorunun üstesinden gelemeyiz. Yasaklar, ihtarlar ve bunun gibi şeyler ne yazıkki insanları daha da olumsuz olmalarını sağlıyor. Özgür hareket etmeleri, yasakların olmaması, hakaret, karalama olmadan tartışmak, yazışmak ta bence bir çok şeyi çözecektir. Bir kez daha düşünelim, ama hep birlikte. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 28.12.2005 - 10:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
SONUÇ: Bu saat itibariyle MD portalında en ufak bir polimik yaratacak mesaj yazarının kjim olduguna bakılmaksızın silinecektir.Burası MOTOSİKLET içerikli bir iletişim portalı ve amacımız bu içerik dahilinde Dostlukjlar kurmak,birbirimizi yemek degil..
Herkez bu gibi meselelerini Mail,MSN yada PM ile halletsin..Forumlarda bu konuda çok hassas ve yogun çalışacagız..Kısacası hiç kendinizi yorup bu tür mesajlar yazmayın çünkü görüldüğü anda silinecektir.
YAZAR'ı kim olursa olsun...
:alkış :alkış :alkış temiz forum geldi galiba .....çok isabetli bir karar olmuş _________________ Always Innovate , Never Imitate
Tarih: 28.12.2005 - 10:53 Mesaj konusu:
SEDAT GÜVEN, yaptığın bütün yorumları büyük bir dikkatle okurum.
ve şunu söyleyebilirimki bu yorumuna bütün kalbimle katılıyorum.
ve seni :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
bu arada
özelliklede
Alıntı:
Bırakın insanlar özgürce yazışsın, tartışsın. Topic kilitleme, silme, üyeleri uzaklaştırma ile hiç bir sorunun üstesinden gelemeyiz. Yasaklar, ihtarlar ve bunun gibi şeyler ne yazıkki insanları daha da olumsuz olmalarını sağlıyor. Özgür hareket etmeleri, yasakların olmaması, hakaret, karalama olmadan tartışmak, yazışmak ta bence bir çok şeyi çözecektir. Bir kez daha düşünelim, ama hep birlikte.
bu kısmı herkesin tekrar tekrar okumasını öneririm.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız