Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar

oldman2003 - Çağsama (Nostaljik) Fotoğraflar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cise
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bızımle paylastıgın ıcın tesekur ederım saygılarımla
Başa dön
cise Çevrimdışı cise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat abi resimler çok güzel, tarih kokuyor
Abi resimlerden sonra sana amcamı desem diye düşünmeye başladım Gülümsüyorum
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fxx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah beyaz resimleri ne kadar özlediğimi anladımGülümsüyorum umarım öyle renkli günler vardır ki önünde, eskilerle kuşatılmadan yaşarsın sevgili oldman:)
Başa dön
fxx Çevrimdışı fxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resımlerı bızımle paylastıgın ıcın tesekkurler oldman2003
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 28.12.2005 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi işte istedıgım tur resımler Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum ama bı kac sorum olacak ?
1-motorunun markası nedır kac CC
2-sen o motorla o kadar yerı nasıl gezdın helal olsun :md: Dil çıkarıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Wee-Strom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vedat abi, yine muhteşem... Delikanlı olmak böyle birşey işte Gülümsüyorum mbinli'nin tabiriyle endelikanlı Gülümsüyorum
Wee-Strom Çevrimdışı Wee-Strom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Avrupa

MesajTarih: 28.12.2005 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi ayakta alkışlıyorum seni :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
ve okurken duygulandım.. İnşallah Allah hepimize seninkisi gibi motorla uzun ömürler nasip eder.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mbinli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.12.2005 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abilerin abisi Vedat abi,

Çok iyi bir iş olmuş bu resimler.

İnsan oğlu tatmin olmaz abi, hep fazlasını ister. Sende bu resimlerden daha vardır değilmi?

Onlarıda görsekmi? Göz kırpıyorum

Mehmet Binli
Başa dön
mbinli Çevrimdışı mbinli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 demiş ki:
Bu sayfayı açma nedenim; hem gençlik yıllarımı sizlerle paylaşmak hem de zaman zaman gündeme gelen küçük hacimli makina ile uzun yola gidilir mi? sorusuna yanıt vermekti...

Vedat Abi,
Resimler çok güzel. Hiç onları yeni teknoloji ile renklendirmeyi düşündün mü? Abi o zamanlar trafikteki araç sayısı, sürücülerin medeni olması sebebiyle sanıyorum ki zorluk çekmemişsinizdir. O yıllara geri gitmeye gerek yok, 80-85 yıllarında koca İstanbul'da Puch, Mobillet ile girip çıkmadığım yer kalmamıştı. O zamanki sürücüler insana değer veriyorlardı, sorun yaşanmıyordu. Bu gün 1000 cc li motorlarla bile zorluk çekiyoruz.

Güzel resimler. Ciddi söylüyorum Renklendirmeyi düşün. Güzel bir çalışma olur.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 28.12.2005 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim büyüksün yaww.wallaha helal olsun.çk teşekkürler foto. için. :alkış Dil çıkarıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alias55
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.12.2005 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet Bey mükemmel... Paylaştığın hatta yaşattığın için teşekkürler..
susir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 28.12.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vedat agabey; insallah bizler de yasimiz ilerlediginde senin gibi bir arsive sahip olacak sekilde saglikli ve mutlu yasayabilelim...
Başa dön
susir Çevrimdışı susir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 28.12.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte gerçek bir motorcu!
süpersin abi
tebrikler, hatta hörmetler... Gülümsüyorum
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler süper abi Gülümsüyorum cok hosuma gitti:)
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
foreign
Üye
Üye

Nereden: istanbul/izmir

MesajTarih: 28.12.2005 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen ve senin gibi deneyim sahibi abilerden bu işleri öğrenmek onur verici.ne mutlu sana Gülümsüyorum
Başa dön
foreign Çevrimdışı foreign Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal