Vedat abi resimler çok güzel, tarih kokuyor
Abi resimlerden sonra sana amcamı desem diye düşünmeye başladım _________________ 2005------ER5
Ankara Kale Grup
Vedat abi, yine muhteşem... Delikanlı olmak böyle birşey işte mbinli'nin tabiriyle endelikanlı _________________ Ankara Kale Grubu
http://www.malatheband.com
Kayıt: Apr 27, 2005 Mesajlar: 639 Nereden: Istanbul - Avrupa
Tarih: 28.12.2005 - 13:48 Mesaj konusu:
Abi ayakta alkışlıyorum seni :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
ve okurken duygulandım.. İnşallah Allah hepimize seninkisi gibi motorla uzun ömürler nasip eder..
Tarih: 28.12.2005 - 14:29 Mesaj konusu:
oldman2003 demiş ki:
Bu sayfayı açma nedenim; hem gençlik yıllarımı sizlerle paylaşmak hem de zaman zaman gündeme gelen küçük hacimli makina ile uzun yola gidilir mi? sorusuna yanıt vermekti...
Vedat Abi,
Resimler çok güzel. Hiç onları yeni teknoloji ile renklendirmeyi düşündün mü? Abi o zamanlar trafikteki araç sayısı, sürücülerin medeni olması sebebiyle sanıyorum ki zorluk çekmemişsinizdir. O yıllara geri gitmeye gerek yok, 80-85 yıllarında koca İstanbul'da Puch, Mobillet ile girip çıkmadığım yer kalmamıştı. O zamanki sürücüler insana değer veriyorlardı, sorun yaşanmıyordu. Bu gün 1000 cc li motorlarla bile zorluk çekiyoruz.
Güzel resimler. Ciddi söylüyorum Renklendirmeyi düşün. Güzel bir çalışma olur. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız