Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Forumlardaki rütbe olayı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Forumlardaki rütbe olayı..

Forumlardaki rütbe olayı..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
el_turco2003
Üye
Üye

Nereden: Aksaray

MesajTarih: 07.09.2004 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cengiz, e katiliyorum..
Başa dön
el_turco2003 Çevrimdışı el_turco2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 07.09.2004 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki hem moderatör hem dernek üyesi olanlar?
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 07.09.2004 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker Çok gülüyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
uras
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dubai

MesajTarih: 07.09.2004 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dernek uyesi olmak icin sartlar nedir peki ?
Başa dön
uras Çevrimdışı uras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 07.09.2004 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir dernek olması :md:
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 07.09.2004 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahaaha ben hala acemiim Üzgünüm :oops:
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 07.09.2004 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de acemiyim ama oldukça fazla gevezelik :md: yapmışım ki "süper motorcu" ünvanına hak kazanmışım Dil çıkarıyorum
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
soulless
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2004 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dernegımı kaybettım buulan msj atsın ozelıme ehuehu.nerde abı bu dernek hala yok meydanda .alcaz su altın kaskları hadi
Başa dön
soulless Çevrimdışı soulless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.09.2004 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu rütbe olayı sitede gevezeliğe yol açmıyo mu?
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CENKR1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: trabzon

MesajTarih: 09.09.2004 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dernek olayını açıklarmısınız bizim bir derneğimiz var
Başa dön
CENKR1 Çevrimdışı CENKR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
---61
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.09.2004 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ediyorum Hakan, yeterli bir bilgi oldu benim için Dil çıkarıyorum
Başa dön
---61 Çevrimdışı ---61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yst

MesajTarih: 20.09.2004 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdıden baslarsak seneye bıseler ancak toparlarızGülümsüyorum
Başa dön
muratu Çevrimdışı muratu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2004 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rütbeler belli bir emeğin karşılığı olmalıdır.
Başa dön
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2004 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakkalgazi, aciklarmisin ne düsündügünü

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
silgar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.09.2004 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

rütbeler belli bir emeğin karşılığı olmalıdır

nasıl bi emek..? :-D
Başa dön
silgar Çevrimdışı silgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Sonraki
2. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal