Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motoru eve kadar getirirler mi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motoru eve kadar getirirler mi ?

Motoru eve kadar getirirler mi ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
coyote
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle bilen birinin getirmesinde fayda var...Ben öyle yapmıştım...Kulakları çınlasın çok iyi bir arkadaşım eve getirmişti ben de arkasından arabayla gelmiştim.
En güvenli yol bu...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede tecruben falan yoksa kesınlıkle trafıge cıkma ne olacagı bellı olmaz
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 28.12.2005 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık adrese teslim motosiklet devri başlıyor.

http://motogiyim.com/index.php?cPath=26&osCsid=514be5512abf9bddbb3565ac4c6400cc

adresinden alacagınız tüm motosikletler anahtar teslim ve adrese teslimdir. (istanbul içi) Yılbaşından sonra 30 dan falza motosiklet ve toplamda 300 den fazla ürünle hizmetinizde olacak ve duyuruları yapılacaktır. Şu anda deneme amaçlı ürünler ve banka kredi kartı entegrasyonu yapılmakta.. www.motogiyim.com

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Caddebostan

MesajTarih: 28.12.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçbişi yapamazsan admin@rockguncesi.com ekle msn e. ben götürürüm seni beykoza motorunla. motoru alıp kalmazsın bayinin kapısında.
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim de henuz ehliyetimiz yok.honda dylanimizi mototal,eve getirdi ve orasini burasini evde tanitti.evin onundeki trafigi cok az yolda birkac test surusu de yaptirdi.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 28.12.2005 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru ilk aldigimda Maslak'tan Maltepe'ye getirmistim. Ehliyet'im vardi ama hic motor kullanmamistim. :md:

Ama, o gün, bugündür (7 ay) motor tepesindeyim. Bugun 15.500 km. yi gectim. Darisi basina...

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ramrod
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Merter

MesajTarih: 28.12.2005 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burası Türkiye koyarsın 3-5 kaat cebine, getirirler ... Bravo
ramrod Çevrimdışı ramrod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bilen biri getirmeli en iyisi bu sonra gec saatlerde boşken gez iyice kullanmayı ögren.benimde abim getirmişti bende arabada arkada heyecandan ölücektim Çok gülüyorum vayy bee ilk günümüzü hatırladım Bravo
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 28.12.2005 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Carmencita,
Alıntı:

m_jackson, öylee bii goturursunki,,, yaparsın yanı vitesli vitezsizden cok daha zevkli

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese çok teşekkürler cevap yazdığınız için. Bir günde bu kadar mesaj gelebileceğini düşünmemiştim. Bu sitedeki arkadaşlar gerçekten çok yardımsevermiş onu anladım.

Motor işi yatmaya başladı. Ben bu soruyu sordum ama alıcak gibi duruyolardı ancak ben hala annem ve babamı ikna etmekle uğraşıyorum. iş ciddiye binince vazgeçmeye başladılar. Acaba nası ikna edebilirim ? Para bakımından değil, daha çok tehlikeli olması bakımından vazgeçtiler, etraftaki kötü örnekleri görünce.
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 28.12.2005 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eve teslim edilmesi konusunda sıkıntı yaşıcağını zannetmiyorum..Ben kendi adıma söyliyim teslim etmenin yanında müşteriyle ilk test sürüşünü yapıyordum.
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 28.12.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Burası Türkiye koyarsın 3-5 kaat cebine, getirirler ... Bravo

Doğru Söze ne Demek gerekir ya Gülümsüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2005 - 23:13    Mesaj konusu: Re: Motoru eve kadar getirirler mi ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

m_jackson demiş ki:
Ben motor almak istiyorum ama şu ana kadar hiç motor kullanmadım o motorla öğrenmeye başlıcam. Bir de vitesli olunca eve getirmek dert olur hatta imkansız olur. Acaba böyle bir servis yapıyolarmı ?

Sen motoro al sonra beni ara. Eve götürmek benden. İleride anlatıp geyik yaparsın.. Göz kırpıyorum

Seni de motorun arkasına bindiririz.. Ama öncelikle kask ve eldiven edinmelisin muaccel olarak..

Ciddi söylüyorum.. :MTR:
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 29.12.2005 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben şahsen senin durumuna yakındım. (10-15dakikadan fazla tecrübem yoktu) Bide geliceğim yol uzundu. (Ankaralılar bilir Efe Honda'dan Çayyoluna kadar!!) Şansıma büyük bir sorunla karşılaşmadım. Biraz dik bir yokuşta arka arkaya 10kere falan stop ettirdim millete rezil oldum onun dışında hiçbirşey olmadı. Bravo

Ama ben biraz cüneyt arkınlık yaptım. Sen en iyisi 10milyon at adamların cebine getirsinler motorunu. Çok gülüyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 29.12.2005 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede bilen biriyle gitsen iyi olur Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal