Tarih: 28.12.2005 - 12:10 Mesaj konusu:
Kesinlikle bilen birinin getirmesinde fayda var...Ben öyle yapmıştım...Kulakları çınlasın çok iyi bir arkadaşım eve getirmişti ben de arkasından arabayla gelmiştim.
En güvenli yol bu... _________________ Hayata bir de motor ?zerinden bakayym dedim!
adresinden alacagınız tüm motosikletler anahtar teslim ve adrese teslimdir. (istanbul içi) Yılbaşından sonra 30 dan falza motosiklet ve toplamda 300 den fazla ürünle hizmetinizde olacak ve duyuruları yapılacaktır. Şu anda deneme amaçlı ürünler ve banka kredi kartı entegrasyonu yapılmakta.. www.motogiyim.com _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Tarih: 28.12.2005 - 16:49 Mesaj konusu:
bizim de henuz ehliyetimiz yok.honda dylanimizi mototal,eve getirdi ve orasini burasini evde tanitti.evin onundeki trafigi cok az yolda birkac test surusu de yaptirdi.
bence bilen biri getirmeli en iyisi bu sonra gec saatlerde boşken gez iyice kullanmayı ögren.benimde abim getirmişti bende arabada arkada heyecandan ölücektim vayy bee ilk günümüzü hatırladım
herkese çok teşekkürler cevap yazdığınız için. Bir günde bu kadar mesaj gelebileceğini düşünmemiştim. Bu sitedeki arkadaşlar gerçekten çok yardımsevermiş onu anladım.
Motor işi yatmaya başladı. Ben bu soruyu sordum ama alıcak gibi duruyolardı ancak ben hala annem ve babamı ikna etmekle uğraşıyorum. iş ciddiye binince vazgeçmeye başladılar. Acaba nası ikna edebilirim ? Para bakımından değil, daha çok tehlikeli olması bakımından vazgeçtiler, etraftaki kötü örnekleri görünce.
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 28.12.2005 - 22:59 Mesaj konusu:
Eve teslim edilmesi konusunda sıkıntı yaşıcağını zannetmiyorum..Ben kendi adıma söyliyim teslim etmenin yanında müşteriyle ilk test sürüşünü yapıyordum. _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Tarih: 28.12.2005 - 23:13 Mesaj konusu: Re: Motoru eve kadar getirirler mi ?
m_jackson demiş ki:
Ben motor almak istiyorum ama şu ana kadar hiç motor kullanmadım o motorla öğrenmeye başlıcam. Bir de vitesli olunca eve getirmek dert olur hatta imkansız olur. Acaba böyle bir servis yapıyolarmı ?
Sen motoro al sonra beni ara. Eve götürmek benden. İleride anlatıp geyik yaparsın..
Seni de motorun arkasına bindiririz.. Ama öncelikle kask ve eldiven edinmelisin muaccel olarak..
Ben şahsen senin durumuna yakındım. (10-15dakikadan fazla tecrübem yoktu) Bide geliceğim yol uzundu. (Ankaralılar bilir Efe Honda'dan Çayyoluna kadar!!) Şansıma büyük bir sorunla karşılaşmadım. Biraz dik bir yokuşta arka arkaya 10kere falan stop ettirdim millete rezil oldum onun dışında hiçbirşey olmadı.
Ama ben biraz cüneyt arkınlık yaptım. Sen en iyisi 10milyon at adamların cebine getirsinler motorunu. _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız