Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaslar yardım istiyorum (cbr 125 almaya karar verdim )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaslar yardım istiyorum (cbr 125 almaya karar verdim )

arkadaslar yardım istiyorum (cbr 125 almaya karar verdim )
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
devil_in_disguise
Üye
Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de geçen nisandan bu yana cbr 125 kullanıyorum. Vitesli öğrenmek için şu anda Türkiye'deki en stilize seçim olduğunu söyleyebilirim. Tabii geçtiğimiz günlerde burada şiddetli bir tartışmaya neden olan aprilia'nın 125'iyle hiçbir şekilde kıyaslamaya gerek duymadan...
Motorumu diğer yeni motor öğrenen 125'çiler gibi yakında satmayı planlıyorum. Bu da doğal olarak piyasada müthliş bir ikinci el cbr 125 enflasyonuna neden oluyor...
Yine de benden söylemesi: 6000 km'de, mavi ve çiziksiz cbr 125'ime 3,800 YTL istiyorum...
Başa dön
devil_in_disguise Çevrimdışı devil_in_disguise Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi benden de iki yüksek çözünürlüklü CBR 125R fotoğrafı..

Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 29.12.2005 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çok güzel motor ama biraz beklersen cbr 150 geliyor o daha ii

hayabusa eminmisin 150 geleceginden dün servisle konustum yeni renklerin 2006 da gelecegini söledi ama 125cc olarak söledi 150 side gelmez demişti ama insallah gelir:D
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal