Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Büyük motordan korkanlar videoyu izleyin adamlar dans ediyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Büyük motordan korkanlar videoyu izleyin adamlar dans ediyor

Büyük motordan korkanlar videoyu izleyin adamlar dans ediyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.12.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cok güzel ama arkadaşlar fazla gaza gelmeyelim :-D
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2005 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzın depo kapakları acık, bır nedenımı var acaba anlayamadım Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 19.12.2005 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memocum tşkler..Ellerin dert görmesin Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.12.2005 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izlemiştim ama tekrar izledim teşekkürler
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkmen58
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.12.2005 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar yanlışmı gördüm sanki bisiklet kullanıyolardı :md: Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :alkış
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 22.12.2005 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Denicem Çok gülüyorum Ama Hastanede Ziyarete Gelicekseniz.. Çok gülüyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 25.12.2005 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bunlar benim öğrencilerimdi bi ara baya iyi çalışmışlar dersini Göz kırpıyorum
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cb750
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir - Karsiyaka

MesajTarih: 27.12.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orasi sanirim okul gibi bir yer. Ciraklik egitim gibi. Ordan yetisen diplomayi alana hemen sirkte isbasi yaptiriyolar. Is garantili kurs gibi. Sagolasiniz cok guzel videolar.

50ccScooter Yamaha AXIS
GN125 Suzuki
Başa dön
cb750 Çevrimdışı cb750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 27.12.2005 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler memon ellerine sağlık Dil çıkarıyorum
Başa dön
coni Çevrimdışı coni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Numaralar gayet güzel, bir iki üçkağıtlarıda gözümden kaçmadı değil. Birincisi arka sproketler büyük yani arka tekere giden torkta büyük onun için hemen motor şaha kalkabiliyor. İkincisi motosiklette gereksiz her parça çıkarılmış ve motor kafese alınmış-olası bir hasarda korunmak veya en aza indirmek için. Üçüncüsü genelde spor motorların gidonları değiştirilmiş ve yerlerine daha düz gidonlar konulmuş, sanki bir enduro veya touring tarzı bir motorun gidonu. Dördüncüsü yakıt tanklarının bir çoğu düz yani üzerine oturmaya oldukça müsait. Ve beşincisi ve de en önemlisi bu arkadaşlar bu konuda epey çalışmışlar. Onlar yapıyorsa bizlerde yapabiliriz ama bunun için neleri feda etmemiz gerekiyor, önce onu bilelim. Kaç kırık kemik, kaç para, kaç zaman; işte onu bilemiyorum.

Son Mesajdan 16 saat 24 dakika sonra eklendi:

Eklemeyi unuttuğuu fark ettiğim bir iki şey daha var. Video'nun ilk girişindeki mavi motorun depo kapağı yerinde ama siyah, siyah olduğu içinde yokmuş gibi gözüküyor ama ufak bir yerde kapak parlıyor yani depo kapağı var. İkincisi arka lastiğin dişlerinin arasına yüksek karbonlı minik bir çelik parçası koyarsanız tekerlek patinaj yaparken kıvılcım çıkarabilir. Üçüncüsü motorun şaha kalktığında arkaya devrilmemesi için arkaya monte edilmiiş metal ir parça var bu da oldukça güven verse gerek. Tam eminde değilim ama galiba rahat stopie yapabilmek için ön lastik havasını indiriyorlar ya da motorun ağırlırlığından lastik inikmiş gibi gözüküyor ama dediğim gibi tam emin değilim.
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pussy_cat
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.12.2005 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayyyyy harika baska varmı????
Başa dön
pussy_cat Çevrimdışı pussy_cat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
endelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 29.12.2005 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acaba bende denesemmi :MTR:
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 29.12.2005 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farka ettinizmi arkadaslar haoda ve suzukileri kullanıyorlar bu işte.1tane gördüm yamaha adamlar işi biliyor yaniiii

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

becee denemeeeeee
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 29.12.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siebe-gorman, Tam "hadi yazayım şunları" demiştim ki; sen benden önce davranmışsın Gülümsüyorum Hepsi çok doğru tespitler. Ben de seyredenleri uyarıp, "niye olmadı ki" sorusunu kendisine soracakları kurtarayım demiştim "özellikle arka dişli farkını fark edemeyenleri " sen çoktan yapmışsın Dil çıkarıyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.12.2005 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Whiskey sen, ben yok, önemli olan tesbitti. Gülümsüyorum Aslında bu numaraların yapılabiliyor olması bu hareketlerin yapılabileceğini ama gerekli şartların ve önlemlerin yerine getirilmesiyle alakalı. Tabi bir de bu konuda eğitimci olarak tecrübeli birisinin öğrencinin başında olması çok daha iyi olur. Video'da görülen motosikletlerin yanlış görmediysem hepsi 4 silindirli, alçak stroklu Japon motosikletler. Daha önce görmiş olduğum bir videoda ise Ducati ve Aprilia kullanıyorlardı ve arka sproketleride standart ebattaydı. Buradaki hadise Ducati ve Aprilia'nın 2 silindirli yüksek stroklu tork canavarı motorlara sahip olmasıdır. Bu motorlarla hem hız hem de gösteri yapılabiliyor ama arka sproket standart ölçüde olduğu için motoru şaha kaldırma vb. hareketler için bu topic'e konu olan video'da seyrettiğimiz motorlardan daha hızlı hareket etmek veya en azından torku yakalamak için daha yüksek devirlere çıkmak zorundalar, tabi bu hızı arttıran bir unsur ve yüksek hız da yüksek risk demek. Daha başka bir video'da bu geniş sproketle Suzuki GSXR motoru (hacmini bilmiyorum) ufacık bir garajda 1.5 m. içinde şaha kaldırdıklarını görmüştüm. Mübalağa etmiyorum, isteyene verebilirim o videoyu ama motorun üstün işin ehli birisi vardı ki en önemliside işim ehli olmak. Saygılarımla...
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.60 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal