Tarih: 02.01.2006 - 13:05 Mesaj konusu:
Sadece 1000 cc yarışı var. Yorumları vs. Kupa töreni, ama çekiminin çok özel ve eğitici olduğunu düşünüyorum. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 03.01.2006 - 09:58 Mesaj konusu:
Coşkun abi istemek güzel de adresini PM atarsan bende postaya vereyim. Ama şimdi değil hazır olduktan sonra. Şimdilik henüz istek listesi çıkarıyorum. Çünkü bir DVD nin kaydı 32 dakika sürüyor bu sebeple ben bunu DVD işi yapan bir yere verdim onlar yapacak. Peyderpey yaptırmamak için sayı netleşsin ona göre yapacak. 2-3 tane yapıp daha sonra tekrar tekrar uğraşamam diyor muhterem kişi. Bu sebeple kesinleşsin muhtemelen bayram sonrası herkesin elinde olur. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 6196 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 03.01.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
Alıntı:
23 Ekim 2005 tarihinde yapılan İstanbul Park Pistindeki MOTO GP
Bu söyledikleriniz sanırım sadece bu yarış için geçerli...
1-2 Ekimde yapılan Avrupa Balkan Süpermoto için elinizde bir şeyler var mı?
Soruyorum ama mutlaka yok diyeceksiniz ... Olsun ben yine de sorayım.. _________________
Tarih: 03.01.2006 - 10:18 Mesaj konusu:
cumoni 2006 benim senem olacak eminim ve çok mutluyum o kalpler ondan...
Aslında doğru söylüyorsunuz yanlış anlaşılabilir... Hemen değiştiriyorum...
Neyse konu DVDydi sanırım... _________________
Tarih: 09.01.2006 - 12:10 Mesaj konusu:
selis demiş ki:
1-2 Ekimde yapılan Avrupa Balkan Süpermoto için elinizde bir şeyler var mı?
Aklımdaki negatif düşünceleri bir kenara bırakıp...
Ben yine de, sorduğum soruya (olumlu ya da olumsuz) yanıt vermeyişinizin nedenini dikkatinizden kaçmış olmasıza yorumluyorum...
Eğer bahsi geçen yarışla ilgili elinizde bir materyal var ise edinmek isterim...
Teşekkür ederim... _________________
Tarih: 08.02.2006 - 13:01 Mesaj konusu:
Bu topiğe şu ana kadar bakmamıştım Selis.
Avrupa Süper Moto yarışına gitmemiştim. Kaldı ki bu yarışları her hangi bir kuruluşun takip ettiğini de sanmıyorum. Bu sebeple her hangi bir kayıdın olmasıda mümkün değil. Keşke olsaydı.
Son Mesajdan 136 saat:
Selam Dostlar,
DVD ler şu anda hazır. PM den isteyen arkadaşlarım vardı. Onlar için yarın posta işlemini yapacağım.
Havale için,
DVD ler sanıyorum ulaştı arkadaşlarımıza. 2 dostumla konuştuk bir şekilde helalleştik. Ama sağolsun diğer arkadaşlardan vazgeçtim ücretlerini göndermeyi TEŞEKKÜR dahi etmediler. Canınız sağolsun,Helal i hoş olsun arkadaşlarım.Ben nasıl olsa ödedim sizler keyifle izleyin. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tarih: 09.02.2006 - 10:31 Mesaj konusu:
Abi gerek yok. Sen İstanbul'a geldiğinde alo de sana bir adet kendi ellerimle teslim ederim. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız