Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTO GP DVD isteyen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTO GP DVD isteyen

MOTO GP DVD isteyen

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.01.2006 - 11:33    Mesaj konusu: MOTO GP DVD isteyen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

............................

En son SEDATGUVEN tarafından 28.09.2006 - 09:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maliboga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA KALEDEN

MesajTarih: 02.01.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDAT GÜVEN, merhaba,
bu DVD de antreman turları, ve sıralama turlarıda olacakmı ?
yoksa sadece yarışmı olacak?

ilgin için teşekkürler
Başa dön
maliboga Çevrimdışı maliboga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece 1000 cc yarışı var. Yorumları vs. Kupa töreni, ama çekiminin çok özel ve eğitici olduğunu düşünüyorum. Çok gülüyorum
Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2006 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pm ye gerek yok ben istiyorum sedat Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun abi istemek güzel de adresini PM atarsan bende postaya vereyim. Ama şimdi değil hazır olduktan sonra. Şimdilik henüz istek listesi çıkarıyorum. Çünkü bir DVD nin kaydı 32 dakika sürüyor bu sebeple ben bunu DVD işi yapan bir yere verdim onlar yapacak. Peyderpey yaptırmamak için sayı netleşsin ona göre yapacak. 2-3 tane yapıp daha sonra tekrar tekrar uğraşamam diyor muhterem kişi. Bu sebeple kesinleşsin muhtemelen bayram sonrası herkesin elinde olur.
Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 03.01.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

23 Ekim 2005 tarihinde yapılan İstanbul Park Pistindeki MOTO GP

Bu söyledikleriniz sanırım sadece bu yarış için geçerli...
1-2 Ekimde yapılan Avrupa Balkan Süpermoto için elinizde bir şeyler var mı?
Soruyorum ama mutlaka yok diyeceksiniz ... Olsun ben yine de sorayım.. Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.01.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya, bende DVD oynatıcı yok Sedatçım. Bunun VCD olanından istesem, mümkün mü?

selis, kuşlar da anlamlı idi ama bu biraz fazla anlamlı olmadı mı?
YUH ULAN...
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.01.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni 2006 benim senem olacak eminim ve çok mutluyum o kalpler ondan... Çok gülüyorum
Aslında doğru söylüyorsunuz yanlış anlaşılabilir... Hemen değiştiriyorum... Üzgünüm
Neyse konu DVDydi sanırım... Gülümsüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.01.2006 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harikasın selis, burada karşılaştığım en anlamlı ve en yerinde espri bu Çok gülüyorum
Kıskanmadım dersem yalan olur! Bu bir süre kalsın! Çok iş yapacak... Dil çıkarıyorum

Şimdi, BANA 5 TANE YETMEZ diyecem ama... Yer yok!
YUH ULAN...
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis demiş ki:

1-2 Ekimde yapılan Avrupa Balkan Süpermoto için elinizde bir şeyler var mı?

Aklımdaki negatif düşünceleri bir kenara bırakıp...
Ben yine de, sorduğum soruya (olumlu ya da olumsuz) yanıt vermeyişinizin nedenini dikkatinizden kaçmış olmasıza yorumluyorum...

Eğer bahsi geçen yarışla ilgili elinizde bir materyal var ise edinmek isterim...
Teşekkür ederim...

Jet Ski
Başa dön
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topiğe şu ana kadar bakmamıştım Selis.
Avrupa Süper Moto yarışına gitmemiştim. Kaldı ki bu yarışları her hangi bir kuruluşun takip ettiğini de sanmıyorum. Bu sebeple her hangi bir kayıdın olmasıda mümkün değil. Keşke olsaydı. Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 136 saat:

Selam Dostlar,
DVD ler şu anda hazır. PM den isteyen arkadaşlarım vardı. Onlar için yarın posta işlemini yapacağım.
Havale için,

SEDAT GÜVEN
HSBC BANKASI
ŞİRİNEVLER ŞUBESİ
754 1006550 270 00

Son Mesajdan 553 saat 40 dakika sonra eklendi:

DVD ler sanıyorum ulaştı arkadaşlarımıza. 2 dostumla konuştuk bir şekilde helalleştik. Ama sağolsun diğer arkadaşlardan vazgeçtim ücretlerini göndermeyi TEŞEKKÜR dahi etmediler. Canınız sağolsun,Helal i hoş olsun arkadaşlarım.Ben nasıl olsa ödedim sizler keyifle izleyin.
Başa dön
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedatcım
bana garanti veya iş bankası hesap no ver
parayı yatırayım sona adresi veririm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi gerek yok. Sen İstanbul'a geldiğinde alo de sana bir adet kendi ellerimle teslim ederim.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal