Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 150km hzı yapabilirmi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 150km hzı yapabilirmi?

cbr 125 150km hzı yapabilirmi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorrrcu17
Üye
Üye

Nereden: ÇANAKKALE/biga

MesajTarih: 03.01.2006 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar olmaz diye bir şey yoktur.bizim muhitte bir peugeot 103star mobilet var.bir kadro üzerinde iki adet motor var.ve biz bunu yamaha ybr 125 ile geçemiyoruz.benim ybr bizim bölgedeki enn hızlı ybr düz yoldaki son süratı 120-125 km. ve ben motorumu sıfır km aldım öyle rodaj falan kazımadım.servis ten çıktım ilk düz yolda allah ne verdiyse şişirdim. ve o gün bugün dür aynı şişiririm.ilk bastığımda son 115 i gördüm 5-10 sn. sonra gazı kapadım.muhitimdeki bütün ybr ,mondial125kt,kanuni125t,ve kanuni 150cc makinaları tokatlar bir de üzerine fark atar giderim.ben cbr125 görmedim.kullan madım.ama sözünden emin olduğum arkadaşım balıkesir de cbr 125 ile düz yolda 165 km ye çıktığını söyledi.ve bir de nasıl kullandığınız ve sizin kg. nız önemlidir bence.tabii başka faktörler de vardır ama kişinin kg. da önemli. ben 190cm boyunda ve 70 kg. yim. Dil çıkarıyorum bir de bandit 400cc. gördüm arkadaşımda var binmedim ama güzel bir motor.ve arayan varsa motor ''BANDİT 400cc'' satılıktır.hoşçakalın saygılar :MTR:

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

cumoni, arkadaş ım çanakkale -çan a gelirsen bir gün oturur iki çay içeriz.biraz muhabbet ettikten sonra sana peugeot 103star ın 130 km. sürate çıktığını bizzat senin kullanmanı sağlayarak ispat ederim.ne zaman canın isterse gel buyur.çay kahve yemek vs. benden sen bir md sin sana yatacak yer dahi temin ederim. hoşçakal. :MTR:
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 03.01.2006 - 04:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa Peugeot Demeyiinnnnnnn Kuşadasında Çarşıda Sahil Kısmında Bws'im İle Ağır Ağır Gidiodum, Geldi Bi tane Modif'Li Bi Şiy. Ben kalkışta alsam farkı açarım dié planlıom bu aragaz koydu . bende eyw dedim bi başladık kalkışda aldım, adam sonra bi kapattı tabi geçti, ben delirdim !! :öfke: :öfke: :öfke: o Gunden beri Vitesli Motor hastalığı başladı Üzgünüm
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tophaneli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.01.2006 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar...cbr 125im var..bu makınayla 180 gordum dıyen kımse fena sallıyor...bu makınada saglıklı gorebılıcegın en buyuk hız 140...aslında bu cılızlıktakı makınaya buda cok....tekerımı kalınlastırdım ama hala 150yi gorucek guvende bi makina oldugunu sanmıyorum....
Başa dön
tophaneli Çevrimdışı tophaneli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 03.01.2006 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaslar...cbr 125im var..bu makınayla 180 gordum dıyen kımse fena sallıyor...bu makınada saglıklı gorebılıcegın en buyuk hız 140...aslında bu cılızlıktakı makınaya buda cok....tekerımı kalınlastırdım ama hala 150yi gorucek guvende bi makina oldugunu sanmıyorum....

Allahıma bin şükür b günü gösterdi.. Nihayet birisi çıkıp delikanlı gibi motorun ne olduğunu (herkesin bildiğini) açık ve net bir şekilde belirtti..

Ulen varya bi kişi çıkıp adamın motoruna sağır kalmış derse keserim şeyini.. Kulağını... Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 03.01.2006 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama şimdi öyle deme adaş.senın makına 210 yapıyorsa cbr 125 rrrr da 170 gorur gıbıme gelıyor.. Çok gülüyorum
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 03.01.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY, adamın şeyinin ya da kulağının ne suçu var? Söyleyenin dilini, yazanın da parmağını keseceksin! Çok gülüyorum

motorrrcu17, nazik davetin için teşekkür ederim. Seni günlüğüme kaydettim dostum. Yaz gelsin, bir Çanakkale yaparım (Çanakkale'de kalmışımdır, boğaza nazır öğretmen evinde yatmışımdır ama Çan'ı hiç görmedim, görmek isterim). Amaaa, ben modifiyeli, çift motorlu mopetler için 60 yapabilir demedim (50 cc lik mopetlerin son sürati 60 km. dir dedim). Yine de merak ettim, gelip bakacam ama öyle bir aleti ben hayatta sürmem. O oyuncakla 130 yapacak delikanlı gelsin benim twisterimin yanında 130 la gitsin de görelim; Kanıtlayalım! Bari millete bir faydamız olsun...

125 liklere bir dünya para bayılacaklarına, alsınlar bir mopet; Bir de çıkma mopet motoru... Birleştirsinler ve cbr leri, ybr leri duman etsinler... Çok gülüyorum Valla hakikaten acaip duman çıkarır bu iki zamanlılar...

sadi, Ankara'ya da gelecem! Yalnız anlamadığım bir şey var. Ben sadece 1 saattlik test için istemiştim ama sen bir hafta demişsin. Yani bu motorlarla yüksek süratlere ulaşmak için bir hafta uğraşmamız mı gerekecek ?
YUH ULAN...
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
murdocklawless
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Moda

MesajTarih: 03.01.2006 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni ankaraya gitmene gerek yok. bir gün görüştüğümüzde alırsın benim cbr125'i denersin.
m_fedai
Üye
Üye

Nereden: GAZYANTEP

MesajTarih: 03.01.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakın arkadaşlar -özellikle Cumoni kardeş- şu anda Gaziantep'te olan arkadaşlar (Belki de dünyada en çok Peugeot motor Anteptedir)beni doğrulayacaktır.Size yemin burada 130-140 gören Peugeot103'ler var.Adamlar hafta sonları Gaziantep-Adana otobanında çılgın yarışlar yapıyor.Hızlara inanamazsınız.Yani şu haliye 140 yapabilen bir CBR125 biraz modifiye ile en az 170 km de yapabilir.Ama bu sanırım aerodinamik açısından tehlike yaratabilir.
Başa dön
m_fedai Çevrimdışı m_fedai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
qwaszxc
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ilk motorum mobiletti ve o yüzden bunun hızı nası artar falan diye öyle soruşturuyodum.izmirli bi arkadaş bizim orda bunlardan çok var demişti adamlar mobiletin hızını arttırmak için bali damlatıyorlarmış depoya.ne kadar doğru bilmem ben denemedim.
Başa dön
qwaszxc Çevrimdışı qwaszxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.01.2006 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qwaszxc demiş ki:
benim ilk motorum mobiletti ve o yüzden bunun hızı nası artar falan diye öyle soruşturuyodum.izmirli bi arkadaş bizim orda bunlardan çok var demişti adamlar mobiletin hızını arttırmak için bali damlatıyorlarmış depoya.ne kadar doğru bilmem ben denemedim.

Ey güzel Allahım!

Şu hız tutkusu adama neler yaptırıyor.
coni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 03.01.2006 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 130 zorlarsan 140 tabi orjinal hali. Ben twester'le 130 yapıyorum hala gaz payı var ama o sürat bile konforlu değil.
Başa dön
coni Çevrimdışı coni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 03.01.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CBR125 biraz modifiye ile en az 170 km de yapabilir.Ama bu sanırım aerodinamik açısından tehlike yaratabilir.

tabi yaa biraz daha kasın, 200'ü görün, Yakında Cbr 125R'ın Draglarıda Yapılır.. Çok gülüyorum Ya Arkadaşlar, O Motorla 140 Bile Cok Aslında Ama, Anlayana. Şok oldum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.01.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben twester'le 130 yapıyorum hala gaz payı var ama o sürat bile konforlu değil.

coni, sen twister ile neyi karşılaştırdığının farkında değilsin galiba. CBR125 bir efsanedir, uzay mekiğidir, uçan dairedir, düz yolda 300 basar.
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

tabi yaa biraz daha kasın, 200'ü görün, Yakında Cbr 125R'ın Draglarıda Yapılır

NaSta, bu gidişle o da yapılır yapılır. Az kaldı. Hiç şaşırmayacağım.

Alıntı:

Bence 130 zorlarsan 140 tabi

"Bence"si yok bu işin. Anlatılmaz, yaşanır. Mahir sürücü CBR125'i ses hızına bile çıkartır. Kullanamamışsın işte. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 03.01.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tabi yaa biraz daha kasın, 200'ü görün, Yakında Cbr 125R'ın Draglarıda Yapılır..

hem dragları yapılır hemde motogp ye katacaz seneye...125 cc kategorisinde birinci gelir walla....Burda boş yol yok aslında olsa bu cbr 250 bile görür ibreye bakmayın siz
Çok gülüyorum

Bu topik aldı başını gidio bu iş bitmez bence....Kilitleyin bari Çok gülüyorum

En son 10_uR tarafından 03.01.2006 - 17:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125rr ibrede ne gösteriyosa yapıyor(sanırım 220) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal