Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir ölüm haberi daha

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir ölüm haberi daha

bir ölüm haberi daha
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 07.09.2004 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine Allah sabır versin. Çok acı Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 07.09.2004 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 07.09.2004 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eyledin. Yakınlarına sabır. Arkadaşlar çok dikkatli lütfen.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Kuzeni kazayla ilgili bilgi vermis,ikitekerden kopyalıyorum....

ozgur

"Selam grup üyeleri, ben Umutun kuzeniyim, ismim de Ömer. Büyük kısmınızla tanışırız zaten. Doktor olaak ta bilirsiniz beni bazılarınız. Pazar sabahı kötü bir haberle ilk yıkılan insanlardan biriyim. Hem kardeşim olması hemde ilk motoru bende görmesi ve ilk gidonu benimle tutması nedeniyle.
Bizim maceramız bir kaç sene önce başladı. Evde otururken Umut, işe otobüsle gitmenin sıkıntılarından dert yanarken bende ona bir skooter almasını önerdim. O da bunu düşündüğünü ama cesaret edemediğini söyledi ve sonunda biz bir speedfight bulduk ve aldık. İşte bildiğiniz o ilk motor. Tabi bizimkinin keyfine diyecek yok. Bir kaç ay inciraltında her gece saatlerce çalıştık ve sonunda bir gece hadi dedim trafiğe. O günden beri tanıdığım motorcu dostlar içinde en sağlam ve kurallarıyla bu işi yapanlardan biri oldu Umutum. Bir süre sonra hepimizde olduğu gibi kurtlandı ve Pegaso yu aldık. Yine bir süre çalıştık ve ondan sonra speedfightı satıp pegasoyu kullanmaya başladı. İşte Umutun motordaki gelişimi böyle.
Şimdi gelelim kaza gününe. Ailemiz için o gün kıyamet gününden bile beterdi ve öyle kalacak. Yaşamımda hiç bu kadar yıkılmadım. Ama sonrasını yaşadıkça bazen üzüntüm artıyor. Çünkü gereksiz yere çok yorum yapılıyor hatta benim yüzüme karşı bile.
Kaza sabahı Umut 7 sıralarında yola çıkmış ve Didime gidiyormuş. Torbalı ayrımını geçtikten sonra biraz ilerdeki Fabrika binası yakınlarında güvenlik şeridinden seyrederken motorun arka tekerleğinde oluşan bir sorundan dolayı hakimiyetini kaybetmiş. Motorun üzerinde ve kaza yerinde yaptığımız incelemelerden, Jandarma raporlarından ve olay anında arkadan gelmekte olan otobüs yolcularının verdiği bilgilerden, kaza sebebi 3 faktör var. Birincisi lastik sağlam olmasına rağmen arka jantın iç kısımlarında bulunan siyah lastik izleri ve motorun yanında bulunan başka bir araçtan düşmüş olan kaplama lastik parçası. İkinci neden kaza bölgesinde yolun sağ şeridinin ve güvenlik seridinin asfaltındaki derin oluklar. Üçüncü neden ise o günkü yan rüzgar daha doğrusu fırtına.
Hakimiyeti kaybedince sağdaki tretuarlara çarpmış, sonrasında motoru toparlamaya çalışmış. Kaza raporunda yazan sürücünün 100 metre sürüklenmesi dediği olay bu. Yani çarpmadan bir süre sonra motora hakim olmaya çalışmış. Üzerinden yere düşmüş, sağ kolunda kırık olması ve giysilerinin durumu nedeniyle sağına yani tretuarların üzerine düşmüş. motor ise tretuarlara yaslanarak düz vaziyette 220 metre sonra düşüp sağ yanına yatmış. Otobüs yolcularından bir doktor ilk müdahaleyi yapıp ambulans çağırmış. Sonrası ise bildiğiniz gibi. Ben ambulansa alındığında görevli doktorla konuştum ve bana vefat ettiği söylendi.
Şimdi, Umut hızla gitmeyen ender motorculardandı ve hızlı gitseydi motor dik durumda daha çok giderdi. Motordaki tek hasar sağ ön granajındaki çizik. Biz motoru Torbalı jandarma karakolundan üzerine binerek getirdik. Aşırı hızla giden bir kişi asfalta düşer de hiç bir yeri kırılmazmı? Umutumun kafa travması ve kolundaki kırığı haricinde hiç bir yaralanması yoktu.
Kaza işte böyle, hem yol durumu hem de pilotaj hatası gibi duruyor.
Ancak ölüm nedeni farklı. Umutu Kafa kaide kırığı denen bir nedenden kaybettik. Kaskının markasını yazmayacağım ama bir çoğumuz kullanıyoruz. Kaskının çenesi açılan tipteydi ve kazadan sonra çene parçası yoktu, vizörde yoktu, hatta bağlantı parçaları bile yerinden çıkmıştı. Boyun bağlama kısmı kaska yapışma yerinden çıkmıştı. Yani kaskının çenesi açıkmış veya boyun bağını bağlamamış gibi spekülasyonları yapmayınız çünkü bu çocuk 10 metrede bile kaskını kapatır ve bağlardı, hele otobanda...
kaskın sağ yarısı tamamen ayrılmış, diğer bir deyişle ortadan ikiye ayrılmış. Umudu kaybetme nedenimiz kaskın korumasındaki yetersizliktir.
Umut umu hiç bir şey geri getirmez, bu olayda suçlu falan da yok çünkü bu kadar bileşen bir araya geliyorsa yapacak bir şey olamaz. Ancak yapılması gereken tek şey sürüş güvenliğine ve ekipmana özen göstermek. Lütfen açık kask kullanmayın, lütfen kaliteli malzeme kullanın. Milyarlar verip motor alıyoruz ama en değerli yerimizi, kafamızı korumak için bir kaç yüz euro luk kasklar alıyoruz. Sizce dağlar kadar fiyat farkı neden, sadece görüntü mü? Neden yarışlarda inanılmaz hızlarda düşen pilotlar kalkıp yarışa devam edebiliyor?
Son olarak açık kask kullanmayın, kafanızı koruyun, ya da motora binmeyin. Ben binmeye devam edeceğim ve kendimi korumak için gerekli en iyi malzemeyi kullanacağım çünkü arkada kalanlar çok üzülüyor.
Biraz uzun oldu ama sanırım artık bilmeden yorum yapılmaz. Sevgili kedicim sana yeşil çayırlarda pegasonla sonsuz mutlu ve keyifli yollar dilerim. Daha çok yol yapacaktık ama sen bizsiz biz sensiz olacağız. Yine de kalbimizde yaşıyacaksın..."
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatagy

MesajTarih: 08.09.2004 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet diliyorum tanımıyorum ama çok üzüldüm biliyorum şimdi cennette motor kullanıyordur ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum bu sene bu kazanın son olmasını yürekten istiyorum

Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Başa dön
redbull Çevrimdışı redbull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RAPUNZEL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sevgili kedicim sana yeşil çayırlarda pegasonla sonsuz mutlu ve keyifli yollar dilerim. Daha çok yol yapacaktık ama sen bizsiz biz sensiz olacağız.

Bu yüzden hayallerimizi ertelemeyelim ve insanları boşuna kırıp üzmeyelim.
Allah Rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
RAPUNZEL Çevrimdışı RAPUNZEL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aLaah rahmet eylesin. Ağlıyorum
Başa dön
Deli125cc Çevrimdışı Deli125cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok üzüldüm yaw Ağlıyorum allah rahmet eylesin
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CENESI ACIK KASK KULLANMAYIN.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aurora
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.09.2004 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf offf
Başa dön
aurora Çevrimdışı aurora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tarpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 08.09.2004 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..
Başa dön
tarpin Çevrimdışı tarpin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sex-ensekiz88
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kar?yyaka

MesajTarih: 08.09.2004 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlatıldığına göre bu kadar temkinli motor kullanan ve kendini bilinçli koruyan bir arkadaşı kaybetmek gerçekten çok üzücü.KADER demekten başka yapabilecek hiç birşey yok.Allah rahmet eylesin
Aklıma hemen şu geliyor.Profesyonelce yarışmaya gayret gösteren biri olarak yaklaşık bir senedir caddede sadece scooter kullanıyorum.Yakın arkadaşlarım değil ama çoğu kimse şakayla karışık altımda scooter , üzerinde yaz sıcağında bir dünya para maliyetli protecli mont, kafamda 1 milyarlık profesyonel kask görenler hep laf etmişlerdir."Bu ne hal senin 100lük scooter Alsancak'ta 300km/h yapıyor galiba" diye.
Motordan düşmeye en fazla alışık ve gerçekten düşmeyi biraz daha fazla bilen insanlar olarak biz yarışçılar kendimizi bu kadar koruyorsak sizlere daha fazla ne anlatıp tavsiye edebilirim bilemiyorum şu anda... ?
Başa dön
sex-ensekiz88 Çevrimdışı sex-ensekiz88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.09.2004 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umut kardeşime Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim..

teşekkürler sex-ensekiz88, tavsiyen cankurtarıcı nitelikte.. Korunmanın, hızlısı ve yavaşı olmadığını gördük.. Teşekkürler..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamahaserkan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.09.2004 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin aman arkadaşlar Allah rızası için yavaş kullanalım
Başa dön
yamahaserkan Çevrimdışı yamahaserkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vavyen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.09.2004 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
vavyen Çevrimdışı vavyen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal