Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung ılgılenenler buraya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung ılgılenenler buraya

hyosung ılgılenenler buraya
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.01.2006 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdı sen ankaradasın o rayı bılmıyorum bızım buranın tek pazar yerı var hepsının oldugu tek bıyer var kızıltoprak ve bagdat caddesının oldugu bolgeler cogu satıcı orda bulunmakta global ıst motor mototal vs vs vs .
alıcan markaya baglı bıde berk arkadasımız yazdı yukarda goruluyo zaten ıst motorda hyosung satıyo o tur yerlerle de pazarlık oluyo olmuyor degıl maksat ana bayıı den pazarlıklı ve senın yazdıgın gıbı taksıt seklı
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
berkerdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet memo dogru solemıs.Su anda pıyasa durgun kıs sezonu olu sezon satıcalar nakıt parayı ve ciddi alıcı oldugunu gorunce sartları cok uygun hale getırıyolar.Herkez fuarı beklıyo ama su aralar cok sıkı bir pazarlıkla cok ii sartlar altında motor alınabılır diye dusunuyorum onemlı olan nıyetın ciddi olması ve nakıt para.Hyosung ztn tr pazarına yeni girdi o yuzden satıs sartlarını ıstedıgımız sekılde saglayabılırız gibi gelıyo bana.Hem dıger motorsıklet stn yerlere bakıyorum 5000 km de 600rr lar 14 ytl belkı pazarlıkla nakıt cok daha uygun fıyatlara kapatıla bilir tabi benım gozumde su anda buyuk cc yok ama piysa hakkında bilgin olsun diye soluyorum
Başa dön
berkerdemir Çevrimdışı berkerdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı yarın ıst motorun ordayız makınelerı gormeye gıdıyoruz haberınız olsun ınsallah test surusude yaparız aksamıda butun bılgılerı naklen yayınlarım ne nedır nasıldır vs vs
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.01.2006 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
hyosung gt 650-79 hp-240+ (valla)...AYRICA FAZER BEATER(fazer iki kişiyse)aksini iddia edenler,öncelikle ilgili yerlerlerden izin alsınlar..

dostum imzandaki yaziyi degistir bence.
komik olmus Çok gülüyorum

sevgiler

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 sayfalık bı topıc var bununla ılgılı,istersen sana ıspatlarım.bıde gıcık oldugum sey sadece konusuyor olmanız.nıye bırı cıkıp su gun surda deneyelım demıyor.bu tarz boş konusmalardan gercekten mıdem bulandı...
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 fazertr.org tada bu senin imzayla ilgili bi topic açmışlar baya bi ti ye almışlar yani, bir hyosungçu olarak arkandayım hocam destekliyorum. gelsin yamahanın 250lik cruiserı bende onla kapışırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
radiohead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aşkın'cım elleme arkadaşı ya... Çok gülüyorum bırak eğlensin... Göz kırpıyorum

Hem ayrıca Fazer'de 4 kişi, arka lastik patlak, motorda yağ yokken CBR 125 lerde geçiyo. Ciddi söylüyorum fazer öyle R6 motoru falan var kanmayın yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
radiohead Çevrimdışı radiohead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadı yaa,dur bı bakayım.ben hala dıyorum,ben burdayım,teklıfımde acık.bunun uzerıne hala boş konuşuluyorsa ben o arkadaşları cok başka şeylerle ıtham edıcem...

arkadaşım,neden boş konuşmaya devam edıyosun?ben hadi diyorum,yıyosa dıyorum,sıkıyosa dıyorum.ülen daha ne ıstıyonuz,19 bg fark var arada,gelın takılalım.yer,zaman ve hava problem degıl.bı parkur belırlwerız,ılk bıtıren kazanır.ayrıca ben boşa gaz acmam,250 ytl koyuyorum ortaya.daha ne ıstıyosunuz,havadan 250 ytl kazanmak ıstemıyonuzmu?haa,derdınız bagcıyı dovmekse bana gucunuz yetmez,ona gore.

bıde bazı arkadaslar aedersınız ama salakca laflar etmısler fazertr.org da.yok kıskanclık,yopk fazer alamamanın verdıgı ezıklık yok bılmem ne.gosterısı sevmem.eger oturdugunuz yerden lacka lacka konusmaktan sıkıldıysanız verecegım adrese gelın,sıze bazı makınalar gostereyım,ruhsatı ustume olan.

hyosungu sattım aslında dun ama alan arkadasda hak verecektır bana...

En son conan81 tarafından 03.01.2006 - 22:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
conan81 Çevrimdışı conan81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim allah askına kapısmayın hyosung cular ele bele goze dıle sahıp olalım topıc olmesın fazercıler yapmayın .bız makıne ıcın actık topıgı ne yapılcak toplanalım dıye kapısmaya basladınız .gelın sızde makınelerı gorun yorum yapın kapısmayın ne olurr daha ıyı olur daha saglıklı olur dımııııı
Başa dön
berkerdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memo yarın ordayız.sen gelıcen baska?
Başa dön
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet gelıyorum yarın en gec 15 ile 15 30 arası ordayız arkadasla oda gelmek ıstıyor ısten ızın alabılırse yarın haber vercek ama ben kesın makıneyı gormeye gelıyorum dayanamam cunku bırazda konuscam adam la konusuruz yaanii fazlada konusup bulandırmakta ıstemem dogrusu yaanii yarın ordayımmm .he bide unutmadan dıger motorcularıda gezebılırım mototal moto cıty kawa bayıı vs vs hazır gelmısken
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada sımdı sıteden cıkmam lazım.teklıflerınız ıcın cenksinan@yahoo.com
berkerdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa olur tabi benım eve ztn cok yakın 15 dakka yuruyerek bana uyar bakarızzz beraber
Başa dön
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ınsallah berk bakalım ne olcak gecen fuarda gt 650 ı gorup bayagı kurcalamıstık makıneyı okudugumuz kadarıyla boyutlarda aynı kılosuda tatmın edıcı bır makıne ıncelıcez artık yanıı basından ayrılmak yok makınenın Çok gülüyorum hayırlısı resımlerınden daha ıyı olucagı kesın cumlemıze hayırlısı tekrardan
Başa dön
berkerdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.01.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedıgın gibi birde ben bu gun bi arkadasla konustum oda cokyakın bana oturdugu yer.Gidip bakmıs dun 250 lilige ve ınanılmaz etkılenmıs halınden anlatısından belliydi emınım yrn bızde cok etkılenıcezz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Sonraki
2. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 1.04 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal