Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SuperStock ASSEN yarisi ve kenan Sofuoglu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SuperStock ASSEN yarisi ve kenan Sofuoglu

SuperStock ASSEN yarisi ve kenan Sofuoglu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 05.09.2004 - 12:23    Mesaj konusu: SuperStock ASSEN yarisi ve kenan Sofuoglu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar kenan tekrar kürseye cikmasini basardi
vede bu gün Assen'de olan Super Stock avrupa sampiyonasinda 3. oldu
Sorry kenan bu sefer yaninda olamadim Üzgünüm

Tebrikler Kenan Dil çıkarıyorum

http://www.worldsbk.com/calendar/line.gif
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 05.09.2004 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenanı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.09.2004 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo onu tebrik ediyorum Dil çıkarıyorum

Daha basarili olacagina da yürekten inaniyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 05.09.2004 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, Kenan abimizi yalnız bırakma...
Tebrikler oralarda bizim adımızı duyurduğun için çok sağol Dil çıkarıyorum
En büyük TÜRKİYE. :!: :!: :!:
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 06.09.2004 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

s_ciceks,
Merak etme dostum yanliz birakmiyorum Dil çıkarıyorum yaris disi yapilmasi gereken bir kac sey vardi onu yapmam gerekti o yüzden bu yarisa gitmedim :!: ayrica ben ve sizler zaten onun yanindayiz :!:
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.09.2004 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun Kenan'a. Dil çıkarıyorum
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silgar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.09.2004 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler kenan'a.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
silgar Çevrimdışı silgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.09.2004 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyt beee kenan kardesiim beim 3 lük cok büyük basari yaaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :-D :-D :-D :-D
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 07.09.2004 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravooo kenan TURKIYE SENINLE GURUR DUYUYOR... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 07.09.2004 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış Kenan Süpersin ..Herzaman desteğimiz seninle.
sex-ensekiz88
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kar?yyaka

MesajTarih: 07.09.2004 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar, Kenan arzuladığımız ve tahmin ettiğimiz gibi bu haftaki yarışı 3. olarak tamamladı.Takip edemeyenler için söylüyorum inanın bu MÜTHİŞ BİR BAŞARI Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum .Kenan'ın Avrupa Superstock (Dünyanın önde gelen mtosiklet organizasyonlarından biri) kategorısinde ki ilk senesi ve puan olarak önündeki rakipler bu kategoride 4-5 senedir yarışıyorlar yani full tecrübeler.Kenan'ın İtalyan rakipleri Vizziello ve Alfonsi ilk girdikleri sene ancak 24. ve 12. olabilmişlerdi.Kenan'ın ilk sene genel klasmandaki 3.lüğünü düşününce onun bir iki sene içinde motsikletin en üst düzey organizasyonlarında yer alacağını hepimiz rahatlıkla söyleyebiliriz.İleride Kenan hangi yarış takımının kadrosunda yer alır bilemeyiz ama bildiğimiz kadarı ile Yamaha Almanya Yarış Takımı onu şu anda MotoGp için yetiştiriyor.
Hadi aslanım Kenan ,hepimizin senden çok beklentisi var.Tek yapman gereken zamanla edindiğin tecrübenin yanında hırsını da olumlu kullanmak Dil çıkarıyorum

Bu arada ben de Pınarbaşı pistinde motorla , Assen pistinde Playstationla iyi yarışırım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
sex-ensekiz88 Çevrimdışı sex-ensekiz88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 08.09.2004 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper süper valla süper.Kenan Devamını dilerim başarının Dil çıkarıyorum

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal