Arkadaslar kenan tekrar kürseye cikmasini basardi
vede bu gün Assen'de olan Super Stock avrupa sampiyonasinda 3. oldu
Sorry kenan bu sefer yaninda olamadim
Tarih: 05.09.2004 - 12:33 Mesaj konusu:
CBR954RR, Kenan abimizi yalnız bırakma...
Tebrikler oralarda bizim adımızı duyurduğun için çok sağol
En büyük TÜRKİYE. :!: :!: :!: _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 06.09.2004 - 00:08 Mesaj konusu:
s_ciceks,
Merak etme dostum yanliz birakmiyorum yaris disi yapilmasi gereken bir kac sey vardi onu yapmam gerekti o yüzden bu yarisa gitmedim :!: ayrica ben ve sizler zaten onun yanindayiz :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
heyt beee kenan kardesiim beim 3 lük cok büyük basari yaaa :-D :-D :-D :-D _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
:alkış :alkış Kenan Süpersin ..Herzaman desteğimiz seninle. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 07.09.2004 - 13:33 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar, Kenan arzuladığımız ve tahmin ettiğimiz gibi bu haftaki yarışı 3. olarak tamamladı.Takip edemeyenler için söylüyorum inanın bu MÜTHİŞ BİR BAŞARI .Kenan'ın Avrupa Superstock (Dünyanın önde gelen mtosiklet organizasyonlarından biri) kategorısinde ki ilk senesi ve puan olarak önündeki rakipler bu kategoride 4-5 senedir yarışıyorlar yani full tecrübeler.Kenan'ın İtalyan rakipleri Vizziello ve Alfonsi ilk girdikleri sene ancak 24. ve 12. olabilmişlerdi.Kenan'ın ilk sene genel klasmandaki 3.lüğünü düşününce onun bir iki sene içinde motsikletin en üst düzey organizasyonlarında yer alacağını hepimiz rahatlıkla söyleyebiliriz.İleride Kenan hangi yarış takımının kadrosunda yer alır bilemeyiz ama bildiğimiz kadarı ile Yamaha Almanya Yarış Takımı onu şu anda MotoGp için yetiştiriyor.
Hadi aslanım Kenan ,hepimizin senden çok beklentisi var.Tek yapman gereken zamanla edindiğin tecrübenin yanında hırsını da olumlu kullanmak
Bu arada ben de Pınarbaşı pistinde motorla , Assen pistinde Playstationla iyi yarışırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız