Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu mesajı mutlaka okuyun (yeni kullanıcılar için )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu mesajı mutlaka okuyun (yeni kullanıcılar için )

bu mesajı mutlaka okuyun (yeni kullanıcılar için )
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.01.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu şekilde düşünen insanlar yüzünden türkiye'de motora çok tehlikeli ve kullananlara da manyak gözüyle bakılıyor.

Ben de bu yüzden kaç aydır babamı ikna etmeye çalışıyorum ama hala başaramadım. Ağlıyorum
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Caddebostan

MesajTarih: 05.01.2006 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kır bacağını umrumda olmaz bu laflardan sonra ama sakın benim yada sevdiğim birinin bi yerine dokunma o motorla! Sonra anlarsın ne zararı varmış!
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Avrupa’da yeni başlayan bir motosiklet sürücüsü, 50-200 cc’lik bir motosikleti en az 2 sene kullanmak zorunda. Ondan sonra yeniden sınava girip, yeterlilik sağladığı takdirde 2 sene de 200-400 cc arasındaki hacimli motosikletleri kullanıyorlar. Bundan sonra da seneye göre motosikletlerini büyütüyorlar. Ancak her seferinde yeterlilik sınavına tabi tutuluyorlar. Eğer bu sınavlardan başarısız olurlarsa, küçük cc’li motosikletleri kullanmaya devam ediyorlar. Taa ki eğitmenlerini daha büyük cc’li bir motosikleti layıkıyla kullanabileceğine ikna edene kadar. Gelin görün ki, maalesef, ülkemizde bizler kendi yeterliliğimize kendimiz karar veriyoruz ve en kısa zamanda daha büyük motosikletlere göz dikiyoruz.

aklin yolu birdir.bu tur dogru uygulama orneklerini yasalastirmak faydali olur.hatta sart olmalidir yetkililere.

giden milli servete mi acirsin ,giden kisiye mi ,onun geride biraktiklari ve zarar verdiklerine mi.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamergs
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.01.2006 - 14:20    Mesaj konusu: ayşe sen misin yoksa taklit inmi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu yazı çok güzel ii de. bu yazı noktasına kadar birgazetenin ekinde çıktı yazanda ayşe ş. Bilgiç eğer bunu yazan da o ise ok. değilse chooper delisi dedikleri kim bilmek isterim.
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.01.2006 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mateja ya cevap vermeye gerek yok alır motoru patlatır kafayı gözü patlatmazsa sadece şanslıdır kabiliyetli değil ,laf anlatmaya kalkmayın bu tiplere,asıl konudan sapmayalım bu tip provakatif tipler için.Topiği açan arkadaşın yazdığı güzel ve yararlı bilgilere teşekkür ederim.
mateja
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.01.2006 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mateja demiş ki:
Bence fanatik motorsiklet sürücüsü olmakla çok büyük hata yapıyorsunuz. Motorsiklet kullanmak özenmeyle başlar, görüp beğenip heves etmeyle başlar..

Çirkin kardeşim motorlar, heves ettiğimiz gibi değiller.. Ben motorumla HAVA ATMAK istiyorum, KASILA KASILA GEZMEK istiyorum. Yoksa sadece işimi halletsin diye dandik alırım bi tane o kadar para vermem..

Sofuoğlu ve diğerleri bu işe kendilerini tatmin için mi girmişler yoksa "ulan millet mobilete biniyo ben avrupadan alıyım bi tane de herkes görsün" diye mi başladılar..

Motorsiklet işi zevk işidir, tarz işidir ama aynı zamanda şov işidir. En saygı duyulan Harleyciler niye hep aynı tarz adamlardır.. Bu yüzden..

..

yazıyı kısalttım...bir daha okuyun... kimin kendine ve baskalarina bilerek zarar vermek isteyecegini düşünüyorsunuz biri de bunu açıklasın..tabiki motorda kaza daha kolay.. Soruyorum kaç kere kaza yaptınız yaa?.. Ya da soruyorum hiç kaza yapmayan var mı? Ya da kim isteyerek yapıyor?

Araba 4 teker diye de bi dışlamışsınız karşılaştırma bile yapılmıyor..Tabiki arabayla karşılaştırıcam motorlu taşıt işte.. 1 kere motor kullanan arabadan nefret mi ediyor yoksa hiç mi araba kullanmadı? Nedir tüm bunlar anlamadım ki.. "motorları farket"ten dolayı mı böyle.. ben hep farkettim, hep yol verdim, hiç arkasından korna çalmadım.. Bunları yapmadım yani otomobil sürücüsünü nefretinizi bana göstermeyin..

Benim gibileri motorun güzelliklerine ikna edemezsen kimi ediceksin, bir tek kendini mi? Memnun musunuz yani önyargılardan?

Bu kadar fanatiklik niye?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

retox70 demiş ki:
Mateja ya cevap vermeye gerek yok alır motoru patlatır kafayı gözü patlatmazsa sadece şanslıdır kabiliyetli değil ,laf anlatmaya kalkmayın bu tiplere,asıl konudan sapmayalım bu tip provakatif tipler için.Topiği açan arkadaşın yazdığı güzel ve yararlı bilgilere teşekkür ederim.

he benim işim gücüm yok forumda provakatif faaliyet.. allaam yaa
Başa dön
mateja Çevrimdışı mateja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.01.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeterlilik sağladığı takdirde 2 sene de 200-400 cc arasındaki hacimli motosikletleri kullanıyorlar. Bundan sonra da seneye göre motosikletlerini büyütüyorlar

200 cc bile başını belaya sokmak için yeterli.Kullanıcının profiline bağlı.yaşı veya zekası küçükse ,yada her ikiside inan yeterli örnekleri bol. Gülümsüyorum
MySTeRiouS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.01.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mateja, buradaki insanların cogu icin motor hava atma amaclı yada ulasım amaclı bir tasıt degil,yasam tarzıdır.Sanırım o yüzden bu kadar tepki aLdın.taßi ßu ßenim fikrim...
Başa dön
MySTeRiouS Çevrimdışı MySTeRiouS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.01.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili md tamargs doğru bu demeç gazete küpüründen alıntı her md ailesi gazete okuyamayabilir ben chopper-delisi mustafa bu demeç hürrüyet gazetesinden ayse hanımın bilgilerinden tüm md ailesi faydalanması için burada yayınlamak istedim ben kendimce doğru olanı yaptım sence hatamı yaptım ?
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
keremp
Üye
Üye

MesajTarih: 06.01.2006 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chopper-delisi :alkış
tebrik ederim dostum, çok doğru bi tespidi, çok doğru bir şekilde anlatmışsın, ellerine sağlık :alkış
Başa dön
keremp Çevrimdışı keremp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 06.01.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mateja o yazıyı kısaltınca kimse bişey anlamaz tamamını bide kendin oku sonra benim yazdıklarımı tekrar oku ozaman senin dediklerine ve benim dediklerimde ne anlatmak istediğimi anlarsın herkez motora özentiyle baslayabilir hava atmak içinde binebilir ama bilinçli bir sekilde olması lazım biri orda sana choopperle cruserin farkını yazmış ona bile kızmışsın eğer ilanlarda öyle yazıyosalar onların bilgisizliğidir doğrusunu öğrenmeni istemeleri hatamı neyse uzatmayalım sen hala her önüne gelenin 600lük bi makinaya binip kasıla kasıla hava atması taraftarıysan söyleyecek bişeyim yok

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 08.01.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alinti:
AVRUPA’DA İKİ SENE

Avrupa’da yeni başlayan bir motosiklet sürücüsü, 50-200 cc’lik bir motosikleti en az 2 sene kullanmak zorunda. Ondan sonra yeniden sınava girip, yeterlilik sağladığı takdirde 2 sene de 200-400 cc arasındaki hacimli motosikletleri kullanıyorlar. Bundan sonra da seneye göre motosikletlerini büyütüyorlar. Ancak her seferinde yeterlilik sınavına tabi tutuluyorlar. Eğer bu sınavlardan başarısız olurlarsa, küçük cc’li motosikletleri kullanmaya devam ediyorlar. Taa ki eğitmenlerini daha büyük cc’li bir motosikleti layıkıyla kullanabileceğine ikna edene kadar. Gelin görün ki, maalesef, ülkemizde bizler kendi yeterliliğimize kendimiz karar veriyoruz ve en kısa zamanda daha büyük motosikletlere göz dikiyoruz.

Arkadasdlar Bazen cok büyük abartiliyor ,yok avrupada söyle yok böyle diye.Tabi ben yasadigim devleten (Almanyadan) bahsediyorumve bir aciklik getirmek istiyorum .
Almanyada 18 yasinda itibaren 37 Ps gücünde motoru 25 yasina kadarar kulanmasi lazim .Ama motoru fark etmiyor buyuk motorda olabiliyor bunun Ps de sinirlama yapiliyor yani 1000cbr hondanin 171ps varsa bu 37 düsürülüyor.Birde 25 yasindaki yeni bir motor ehliyeti yapan kisi direk istedigi motora bine biliyor sinir yok .
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

46 falcon,slm,
yukardaki msjinin son kismini biraz daha detayli yazarmisin ltf?
mesela:
Alıntı:

Almanyada 18 yasinda itibaren 37 Ps gücünde motoru 25 yasina kadarar kulanmasi lazim .Ama motoru fark etmiyor buyuk motorda olabiliyor bunun Ps de sinirlama yapiliyor yani 1000cbr hondanin 171ps varsa bu 37 düsürülüyor.Birde 25 yasindaki yeni bir motor ehliyeti yapan kisi direk istedigi motora bine biliyor sinir yok

ifadende,(18-25 yas arasi kullanilacak motorun max.gucu 37 ps ile sinirlandirilmistir.bunun icin silindir hacmine bakilmiyor.mesela 1000 cc lik bir motorun gucu 17 ps ise,o motorun kullanilmasina izin var)mi demek istiyorsun?yazindaki 171ps, 17 ps yerine yanlislikla kullanilmis olmasin?
tskler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamergs
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.01.2006 - 00:53    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim. sadece merak etmiştim....
46falcon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya Hamburg

MesajTarih: 09.01.2006 - 04:43    Mesaj konusu: yanlislik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heyocan aynen dedigim gibi 171 Ps gücünü 37 düsürülmesi lazim 18 ile 25 yas arasi, 25 yasindan üstünde ehliyet yapanlara Ps siniri yok.
Başa dön
46falcon Çevrimdışı 46falcon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal