E hade bakalım hayırlısı _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
bu haber 2004/06/25 tarihinde yayınlandıgına gore 2004 ün temmuzudur.
Yani hız sınırları değişti diyebiliriz _________________ Bilgi;k???k adamy kibirlendirir,vasat adamy ?a?yrtyr,b?y?k adamy ise m?tevazi yapar..
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 08.09.2004 - 12:50 Mesaj konusu:
Hızdan alacağınız cezaları federasyon ödeyecek :P Ben hız sınırları değişti diye haber görmedim daha :!: _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Dikkat edelim de hız sınırı aşağı doğru(Şehir içi 30 , ş.dışı 60 gibi) değişmesin. :oops: _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 09.09.2004 - 13:06 Mesaj konusu:
marmaris - orhaniye marti marina yolu uzerinde (ayni gun) iki kere cevirmeye rastladim. ilkinde polis tarafindan 70-75 ile gittigim icin sadece evrak kontrolunden gecip iyi yolculuklarla ugurlandim. 77 uzerinde gitseymisim ceza yiyecekmisim. neyse aradan iki kilometre gectikten sonra jandarmaya rastladim 86km/s ile! eyvah ceza geliyor derken. jandarma bir yildir motosikletlere 90 + %10 tolerans ile hiz siniri uygulandigini soyledi.
cikin isin icinden. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 09.09.2004 - 13:07 Mesaj konusu:
marmaris - orhaniye marti marina yolu uzerinde (ayni gun) iki kere cevirmeye rastladim. ilkinde polis tarafindan 70-75 ile gittigim icin sadece evrak kontrolunden gecip iyi yolculuklarla ugurlandim. 77 uzerinde gitseymisim ceza yiyecekmisim. neyse aradan iki kilometre gectikten sonra jandarmaya rastladim 86km/s ile! eyvah ceza geliyor derken. jandarma bir yildir motosikletlere 90 + %10 tolerans ile hiz siniri uygulandigini soyledi.
cikin isin icinden. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız