Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motsiklet hız sınırları değişiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motsiklet hız sınırları değişiyor

Motsiklet hız sınırları değişiyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E hade bakalım hayırlısı Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi 15 Temmuz?
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çıkmaaaaaz yılın 15 Temmuzu Çok gülüyorum
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
silgar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişeyler olsunda 15 temmuzu da bekleriz.... Gülümsüyorum
Başa dön
silgar Çevrimdışı silgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondacbr1100xx
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 08.09.2004 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haber 2004/06/25 tarihinde yayınlandıgına gore 2004 ün temmuzudur.
Yani hız sınırları değişti diyebiliriz Çok gülüyorum
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hızdan alacağınız cezaları federasyon ödeyecek :P Ben hız sınırları değişti diye haber görmedim daha :!:
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.09.2004 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dikkat edelim de hız sınırı aşağı doğru(Şehir içi 30 , ş.dışı 60 gibi) değişmesin. :oops:
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mubumu
Üye
Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız sınırları aşagı dogru mu degişiyor yoksa bi artış mı söz konusu?
Başa dön
mubumu Çevrimdışı mubumu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mubumu, şaka yaptık. 8) Durum henüz belli değil..
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 09.09.2004 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmaris - orhaniye marti marina yolu uzerinde (ayni gun) iki kere cevirmeye rastladim. ilkinde polis tarafindan 70-75 ile gittigim icin sadece evrak kontrolunden gecip iyi yolculuklarla ugurlandim. 77 uzerinde gitseymisim ceza yiyecekmisim. neyse aradan iki kilometre gectikten sonra jandarmaya rastladim 86km/s ile! eyvah ceza geliyor derken. jandarma bir yildir motosikletlere 90 + %10 tolerans ile hiz siniri uygulandigini soyledi.

cikin isin icinden.
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 09.09.2004 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmaris - orhaniye marti marina yolu uzerinde (ayni gun) iki kere cevirmeye rastladim. ilkinde polis tarafindan 70-75 ile gittigim icin sadece evrak kontrolunden gecip iyi yolculuklarla ugurlandim. 77 uzerinde gitseymisim ceza yiyecekmisim. neyse aradan iki kilometre gectikten sonra jandarmaya rastladim 86km/s ile! eyvah ceza geliyor derken. jandarma bir yildir motosikletlere 90 + %10 tolerans ile hiz siniri uygulandigini soyledi.

cikin isin icinden.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.70 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal