Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - INTERMOT München 2004'e giden var mııı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

INTERMOT München 2004'e giden var mııı ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.09.2004 - 10:19    Mesaj konusu: INTERMOT München 2004'e giden var mııı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Münih'te önümüzdeki hafta başlayacak olan Motorsiklet fuarına Türkiye'den ya da Almanyadaki dostlardan katılan var mı ?

Eğer işlerimi ayarlayabilirsem ve vizeye yetişebilirsem ben de gitmeyi düşünüyorum kısmetse.

Giden veya gidecek olanlardan öneri ve tavsiye var mıdır ? Değer mi bu fuar için kalkıp buradan gitmeye :md:

Aslında değer gerçek bir Motor Delisi olduğumu da ispat etmiş olurum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 09.09.2004 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ooo Hakan abi yol göründü yani Çok gülüyorum
Siparişlerimizi almayı unutma gidersen . . . Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.09.2004 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alize77 demiş ki:
Evet!
19unda ordayim...bol bol resim cekicez!!!! Dil çıkarıyorum

İyi güzel de oraya gidilince nerede kalınır, şöyle cebi üzmeyecek rakamlara pansiyon filan var mıdır gibi detayları da bilenler verirse çok memnun olurum Dil çıkarıyorum

Aslında çadırda filan da kalınıyormuş ama tahmin edileceği gibi buradan çadır götürmek pek mümkün değil Çok gülüyorum
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 09.09.2004 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, stuttgart havalimanina mi geleceksin ?
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.09.2004 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade demiş ki:
hakkan, stuttgart havalimanina mi geleceksin ?

Henüz belli değil eğer vizede sorun olmaz ve uçak bulabilirsem doğrudan Münih'e uçarım herhalde.
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.09.2004 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oki, buraya gelirsen , kalacak yerin hazir ona göre dostum Dil çıkarıyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mezar
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: maltepe/İstanbul

MesajTarih: 10.09.2004 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan agbiii draglar bırakıp nereye gidiyorsun Dil çıkarıyorum
mezar Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.09.2004 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar demiş ki:
hakkan agbiii draglar bırakıp nereye gidiyorsun Dil çıkarıyorum

Yok yahu gidemiyorum zaten Öfkeliyim

Ne uçaklarda ne otellerde yer kalmış, buralardayım yine Gülümsüyorum
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2004 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atla motora gel yaw Dil çıkarıyorum
Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.09.2004 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade demiş ki:
atla motora gel yaw Dil çıkarıyorum

Heh heh biz şeker motorcuyuz dostum, öyle yağmur filan bozar beni Çok gülüyorum

Ciddi niyetim var kısmetse önümüzdeki sene havalar iyiyken gelmek istiyorum oralara... Dil çıkarıyorum
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2004 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe, ben seneye Allah nasip ederse Tr ye motorla gelicem, sonra beraber döneriz Almanya ya Dil çıkarıyorum
Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 13.09.2004 - 01:02    Mesaj konusu: Re: INTERMOT München 2004'e giden var mııı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan demiş ki:
Münih'te önümüzdeki hafta başlayacak olan Motorsiklet fuarına Türkiye'den ya da Almanyadaki dostlardan katılan var mı ?

Ben ordayim dostum :!: eger gelecek olursan Yamaha R6-Cup tirina gidip ordaki calisssanlara yada Thomas ' a beni sor ( Aytunc) onlar bulur beni yada tel. cekerler
hakkan demiş ki:
Giden veya gidecek olanlardan öneri ve tavsiye var mıdır ? Değer mi bu fuar için kalkıp buradan gitmeye :md:

Dünyanin en büyük Motosiklet fuari :!: sanirim bu sorunu cevapliyordur Çok gülüyorum
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 13.09.2004 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam Dil çıkarıyorum

kismet olursa cumartesi günü orada olucam 8)
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 13.09.2004 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeYgiR,

Hakkana tarif ettiyim gibi beni fuarda bulabilirsin :!:
gelirsen tanisiriz Gülümsüyorum
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 13.09.2004 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR
oldu Dil çıkarıyorum , geldigimde mutlaka ugrarim :!:

selamlar
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye