Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR ciler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR ciler

YBR ciler
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
super_meke
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.01.2006 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125
23800 km
memnun oldum
Başa dön
super_meke Çevrimdışı super_meke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
endelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 06.01.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide neden videolarda
--neyse YBR arka dişlisi değişirmi mesela ön kaldımak için kolaylık olsa
hani birkaç şow yapmak için
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 08.01.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endelisi, değişir değişir yapanlar war yazmışlar hatta buraya Bravo
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
survivor_rider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kütahya-Eskisehir

MesajTarih: 08.01.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu ybr nin videoları yok mu?
Başa dön
survivor_rider Çevrimdışı survivor_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 08.01.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs kanka...10 ur kanka lar merhaba...yine aranızdayım...bir süredir yoktum buralarda...sizlerden ayrı kaldım bir süre...cezamı çektim...ıslah oldum...ve geldim...yaza yine ybr yapıcaz kankiler...pıaggo lıberty 200 sevdam bitti...öperim hepinizi...
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han_aysal, hoşgeldin abi tekrardan aramıza Dil çıkarıyorum
Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 18.01.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard, kardeş sıfır km ybrler zor çalışıyor benim ybr 3440 km de motor 1 hafta yatınca bile zorlanıyor. ama rodaj tamamlasın kalmaz sorun sende. yatınca çalışmaması da normal. dert etme abi. motor açılınca gaz yememe sorunu da kalkar ortadan benim de öyleydi
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En güzeli ybr yi 2 günde bi çalıştırın yol katetmeseniz bile çalışsız biraz o zaman çalıştırırken zorlanma yaşamıyacaksınız Bravo
Başa dön
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.01.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 haftadır devamlı dolasıyorum bir sorunu kalmadı meretin. Birde ufaktan rölanti ayarını da yaptım, 1000 devirin az altında kalıyordu aldıgımdan beridir, onu 1000 devirin az ustune cıkarttım. Baya rahatladı.
Yol yapmak istermiş megerse, naz yaparmış, yol yapmayınca da kızarmış sevgili YBR'm Çok gülüyorum
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 26.01.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard abi motorlar kız gibi bir hafta aramadınmı hemen bozluyo sana gönlünü almak bir 10 dakika sürüyo işte. ama sevince insan vazgeçemiyorsun
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 26.01.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard demiş ki:
[...] Fakat çogu zaman jikle tam acık bile olsa hemen calısmıyor. Ayrıca jikle tam acıkken bile calıstıgında once 3-4 kere stop ediyor. Sonrasında devir yukselip calısmaya devam ediyor. Bu durumda baya bir beklemem gerekiyor yola cıkmak icin. Genelde 5-7 dakika falan. Jikle tam acıkken zaten gaz verdirtmiyor.

Neyse 5-6 dakika bekledikten sonra jikleyi indiriyorum yola cıkıyorum fakat gaz kolunu cevirdigimde hemen almıyor gazı. Once bekliyor bir sure sonrasında yukseliyor devir. [...]

Benim YBR'de de vardı benzeri. Gerçi o ilk marşta çalışıyordu. Ama hafif gaz verecek olsan duruyordu. İlk çalışmadan sonra 5-6 dk beklersen düzeliyordu. Sanırım Rodaj ve sonrasında ki servis bakımdan sonra düzelir. 502KM'de sattığım için sonrasını bilmiyorum.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 26.01.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR yana yatıkken değilde çift ayağı (sehpa) üzerindeyken çalıştırılmalı.

Jikle açık ve gaz kolu ise boşluğu alınmış sanki çok hafif gaz verirmiş gibi yapınca tek marşta çalışır ve stop etmez (aşırı soğuklarda gene de edebilir).

Akü zayıfsa ayak marşını deneyin, Çünkü zayıfken çevirse bile çalıştırmayabilir buji benzinlenince de (hangi motor olsa) çok zor çalışır.

Çalışınca jikleye yardımcı olmak için çok hafif gaz açın (2000-3000 devire kadar mesela) sonra gazı yavaşca bırakın motor ısındıkca devir birazda daha yükselecektir.

YBR'nin karbüratör manifoltu biraz uzun ve geriyede hafif meyilli.
Durum böyle olunca YBR gibi ekonomik bir motorun ilk çalıştırma sırasındaki gerekli zengin karışım pek bir fakir oluyor.

---------------------------------------------------------------
2006 ocak itibariyle 29000 km'yi devirmiş bulunuyor...
hellomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 27.01.2006 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ybr lerde çalışmama problemlerine çözümler:
1-Özellikle kışın rölanti 1500 devirin altında olmasın...
2-98 oktan kullanmayın,oktan değeri ne kadar artarsa çalışması o kadar zorlaşır....Her yerde bulunduğu için 95 oktan veya en iyisi bulabilirseniz eski süperlerden koyun...
3-jiklesiz çalıştırmamak için fazla kasmayın kendinizi,kışın her seferin de ben jikle ile çalıştırırım....
4-Ybr niz de benzin olduğuna veya benzin anahtarının konumuna dikkat edin....
5-Bujinizi her 4 bin de değiştirin ve kaliteli buji alın....
6-Bujinizin iyi sıkıldığını ve kapağın iyi oturduğuna emin olun....

Ben den şimdilik bu kadar..... Dil çıkarıyorum
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.01.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stappen demiş ki:
iyide bu topic niye videolar da onu anlamadım??

+ aynen
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 28.01.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgorahmet42 demiş ki:
stappen demiş ki:
iyide bu topic niye videolar da onu anlamadım??

+ aynen

--------------

MesajTarih: Pzr Eyl 18, 2005 10:22 pm Mesaj konusu:
10_uR demiş ki:
Ya arkadaşlar kkusura bakmayın yanlışlık oldu videolara koymuşum

ilk sayfalarda benzer bir soru sorulmuş ve yukarıdaki cevap topiği açan tarafından verilmiş...

----------------

neyse YBR ile ilgili iyi olsun kötü olsun mesajları okumak güzel.
inşallah bu sohbetleri havalar iyileştiğinde gezilerde canlı olarak uzun uzun konuşuruz.
yani 125'ciler olarak.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 24, 25, 26  Sonraki
13. sayfa (Toplam 26 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal