Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 125cc kullanan arkadaşlar için güzel bir site

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

125cc kullanan arkadaşlar için güzel bir site

125cc kullanan arkadaşlar için güzel bir site

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.01.2006 - 04:24    Mesaj konusu: 125cc kullanan arkadaşlar için güzel bir site Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 125cc'ye bazı arkadaşlarımızın maddi durumsuzluğu,hız korkusu,v.b. sebeplerden dolayı 125cc'ye gönül vermişizdir.Bende maddi olaylar sonucu 2004 Haya'dan inip 125cc'ye binenlerdenim.Neyse lafı uzatmayalım Bravo Çok gülüyorum Hazırlamış olduğum bir site var.Honda CGL üzerine kurulmuş bir site.Gerekli bütün bilgileri bulabilirsiniz.Sizde yardımcı olmak bilgilerinizi paylaşmak isterseniz sitede msn adresim yazılı Gülümsüyorum Şimdiden herkeze teşekkür ederim.Görüşmek üzere Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://cellat8686.sitemynet.com/CGL125cc/
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.01.2006 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitendeki ankete bakılırsa epey bir ilgilenen olmuş .. Dil çıkarıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pussy_cat
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmmmmmmm Dil çıkarıyorum bununla daha snra ilgilenecemmm
Başa dön
pussy_cat Çevrimdışı pussy_cat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 08.01.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CGL yi racing yapmışlar güzel olmuş Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sitenin tasarımını yapmaktan gerçekten çok büyük mutluluk duyuyorum.Ayrıca sıfırdan motosiklet yapmak ayrı bir gurur verici duygu.Az da olsa 125cc'ye gönül veren arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Herkeze sağlıklı,mutlu günler Gülümsüyorum
atahan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/tuzla

MesajTarih: 09.01.2006 - 03:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bi bakiorum bizde bi zamanlar kullanioduk Çok gülüyorum Üzgünüm
Başa dön
atahan Çevrimdışı atahan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2006 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladığım kadarıyla (nickinden) 1986 dogumlusun yani 19 20 yasindasin. Kac yasinda motor kullanmaya basladin? Genç yasinda hayabusa kullanip sonra hayabusadan indin? 8 yasinda falan mi motora ba sladin? Şok oldum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.01.2006 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir site olmuş cgl de cok guzel
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uYuSs demiş ki:
Anladığım kadarıyla (nickinden) 1986 dogumlusun yani 19 20 yasindasin. Kac yasinda motor kullanmaya basladin? Genç yasinda hayabusa kullanip sonra hayabusadan indin? 8 yasinda falan mi motora ba sladin? Şok oldum Çok gülüyorum

Sana cevap bile yazma gereği duymuyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum :alkış :alkış :alkış Hadi üzüldüm şimdi bi cvp yazıyımda içinde kalmasın Çok gülüyorum

--2003 Aralık 18.12.2003 Trafiğe çıkışlı Hayabusa aldım.OK?
--2004 Nisan ev almak amacıyla Hayabusa'yı sattım.OK?
--2005 Aralık ehliyet aldım.OK?
--2005 Aralık 21.12.2004 Trafiğe çıkışlı CGL aldım.OK?
--2006 Nisan gibi yine bir Hayabusa almayı düşünüyorum taksitle.OK?

Hadi sevindin biraz şimdi dimi Çok gülüyorum Bizde yalan yok uyuzcum:))
kawasakimotors
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SaKaRYa

MesajTarih: 23.01.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cellat 72kw güç nasıl olur ya
kawasakimotors Çevrimdışı kawasakimotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TumaySky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.01.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardes yarası olan gocunur diye bir laf var biraz abartılı bir tepki vermişsin yaran mı var diye düşünmekten kendi mi alamıyorum
Başa dön
TumaySky Çevrimdışı TumaySky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal