Tarih: 13.05.2004 - 23:44 Mesaj konusu: HELP ME (motor fiyatı)
Arkadaşlar elimden gelen bütün çabalara rağmen annem bana motorsiklet parası vermiyince bende kredi çekip almaya karar verdim (harçlığımla ödicem tabi)
bunun icin racing 250 cc lik bişi almayı düşünüyorum...
yardımlarınızı beklerim fiyatlar nedir ne ne değildir tarsında ?
ya ben uğraşmak istemiyorum o kadar eski makinayla mesela aprilia 250 cclik 1998 model 5 milyar falanmış...
sole 5 milyarla maksim um 8 milyara kadar bişi hem cafcaflı kasa hem beni ugrastırmıcek bısı ıstıom
Tarih: 09.01.2006 - 12:23 Mesaj konusu:
Ulan şu bankalar işin suyunu çıkardılar iyice...
Ebeveyninden aldığı harçlığı teminat kabul edip kredi veren bankanın...
Çocuğa bakın yahu! 8000 YTL.ye kadar kredi çekecekmiş de harçlıklarından ödeyecekmiş...
Senin harçlığın nedir be evladım? Annen armatör mü?
Tabi harçlık böyle olunca, çocuk ana babasını takmaz, bildiğini okur!
Yazık... Çok yazık! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
arkadasım kredi çekecegine göre sıfır bi makine alıcaksın.race olsun diyosan 125 cc düşünürsen cbr125 iyi makine,250 cc yazmışsın piyasada 250 cc lik race pek yok.şuan gözde olan hyosung gt 250 r var fiyatı 7850 ytl.ama taksit falan filan bişeyler yaparlar.ayrıca forumda bu makinadan lmak isteyip toplu alarak indirim yaptırmak isteyen arkadaşlar var onlarla irtibata geç.bide fuar var onu bekle belki yeni modeller gelir veya fiyatta kolaylık olabilir.şimdiden hayırlı olsun. )
Tarih: 09.01.2006 - 12:41 Mesaj konusu:
Merak ettim işi gücü olmayan ve belli bi konumu olmayan birine banka kredi verirmi.. Onu nası halledicen.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
hiç bi banka bu şekilde birine kefilsiz kredi vermez arkadaşım sen daha iyi bi araştırma yap bence.. zaten versede ben alma derim çünkü bu işin sonu kötüye gider sabit bi maaşın yoksa :!:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız