Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kafam karıştı siz ne dersiniz..?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kafam karıştı siz ne dersiniz..?

kafam karıştı siz ne dersiniz..?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2006 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence nemden falan bi sorun cıkmaz benim motorum 4 ay sahil bi semtteydi alakasız Gülümsüyorum piyasa bu herkes satabildiği yüksek fiyata satıyor sana denk gelmiş şans ayagına gelmiş düşünüyorsun iyi bi ustaya göster tamam güzel derse hiç düşünme Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ALex_FeThiye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba kardeşim.ben 98 zx-6 sahibiyim ve motorum 50.000 de şuan.aldığımda 40.000 deydi ama uzun yolda yapılmıştı bu kmler.ben km konusunda tamamen calayd kardeşime katılıyorum ..motoruma yaklaşık 2000 km şehir içinde bindim inanırmısın karbüratörden tutta egzoza kadar heryeri pislik tuttu.:=)) egzosun sesi bile kesildi valla..ama ne zaman uzun yola cıktım baktımki makine saat gibi işliyo..bence fiyat çok uygun hemde çok çok uygun ama MUTLAKA mutlaka bir değil birden fazla ustaya göster..ve zincir,lastikler,deb,balatası diskler balatalara da baksın eğer değişmesi gerekiyorsa fiyatın yarısından fazlasını ana paradan düşürmeye çalış derim..hadi hayırlı olsun...
Başa dön
ALex_FeThiye Çevrimdışı ALex_FeThiye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xt600
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya birader fazla düşünme motor iyiyse al satanda sevinsin sende
Başa dön
xt600 Çevrimdışı xt600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu, sen de bulmuşsun ama şeylisini arıyorsun galiba! Ne güzel işte; Daha genç, daha az kullanılmış, daha temiz, daha ucuz... Eeee... Neden öyle imiş de, kafası karışmışmış da... Yahu ikisini de aynı adam satıyor olsa, o zaman benim de kafam karışır (kazalı mıdır, nedir diye yani). Yok öyle değilse düşünecek ne var? Sen düşünene kadar, başkaları kapmasın motoru... Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 09.01.2006 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru satacak olan adama sorsaydın... benımde kafam karıstı...
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.01.2006 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar adam msj yazalı 2 aya yakın olmuş ya alcağı motor satılmıştır yada almıştır. Neyse bi gelsin ne olmuş heralde anlatır. Göz kırpıyorum
dreamrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-üçkuyular

MesajTarih: 09.01.2006 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım fiyatlar çok esnek bu piyasada olabilir yani satan adamın paraya ihtiyacı oldumu çok daha ucuza bile satabilir motoru göster bir ustaya verecegin 50 milyon para açıp baksın sağına soluna için de rahat olur böylece
Başa dön
dreamrider Çevrimdışı dreamrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 09.01.2006 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam belkş piyasayı tam olarak bılmez. Yada peşin fiyatı odur indirim yapmaz. En kötü ihtimalde bi kazası vardır.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cango hocamın makinayı al derim ben Dil çıkarıyorum hem 2005 hemde paranın boşa gitme ihtimali yok :!:
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.01.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatlrı sadece model ve temizliğe göre değerlendirmemek gerek.satıcının para ihtiyacıda acil satılıklarada oluyor bu alana avantaj sağlıyor. bide motor kıyaslamak yanlış çünkü kimse yoğurdum ekşi demez makinaya bakıp o fiyatı hak edermi ona karar vermek gerek.tabiki objektif bakarak.çünkü bizde satan över alan kötüler.yok surda aynı model makina hemde şu km de diye konusanlara tek cevap veriyorum ozaman onu al arkadaşım...2005 RR VAR 16ytl..2004 RR VAR 17.5.AMA yan yana bi koy 2005e bakmazsın bile şimsi ne olcak MALA GÖRE FİYAT :!: Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

İSİM vermicem ama bunu yapan çok arkadaşım var yakınen tanıyorum adam alıyor 2005r6 yı takıyor yarış grenajlarını 1sezon motorun ciğerini söküyor yarışlarda düşmelerde cabası.sonra sezon bitince evde duran temiz prıl pırıl grenajları takıyor göstergeler söküldügü için km yapmamamış pırıl pırıl makina dimiii ? sonra acil satılık para lazım daha hiç kullanmadım sende kasaya bakıp km ye bakıp tamam diyosun.motor blogu patlayan R6yı bu sekilde sattılar ben sahidim.kim aldıgı makinayı daha almadan söktürüpte bloğuna kadar bakıyor ? bunun daha çok çesitleri var bu sadece 1örnek.fiyat belirleyen çok etgen var aklınıza bile gelmeyen.özellikle yeni arkadaşlar dikkat.600 sınıfına ayrıca dikkat...
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 09.01.2006 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

major_01,
arkadaşım biz, 2004 model ZX-636 yı 11.750 ye aldık , 8.500Km de bilgilerinize ustunde çizik yok,mono kapak performans ekzost(orjinalide yanında aldık) herşeyi saglam ustundeki orjinal lastikleri 1 sezon daha çıkarır
bence pahalıya almışsınız

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

SAT,
ah kardeşim oyle yarışa girip çıkmış motoru tanımamak munkun mu ben seni bilmem ama ben motorun sesin den motorun şase yapısından ,bi çok şeyi ogrenirsiniz ,grenaja bakarak motor alınmaz hee bu dogru ama yarışa girmiş motor anlaşılır

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.01.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum mümkün bana inan izmirde olsaydın bayramdan sonra sana göstermek isterdim.ayrıca senin makinalardan nekdar anladığını tecrübene laf edemem yanlış anlama beni ama hata bulcak tek falso bırakmıyorlar makinada.

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

ben satmıyorum ama ozaman komple YOSHUMURA RS5 BMS FİLİTRE MRA ÖNCAM POWER KOMMANDER ÇELİK HORTUMLAR STIKER UYGULAMASI(RSV) DAHA IRIDYUM BUJİLER V.S...20YTL DÜÜNÜYORDUM BENCE GAYET DOGALMIŞ REPSOL1000RR..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal