bence nemden falan bi sorun cıkmaz benim motorum 4 ay sahil bi semtteydi alakasız piyasa bu herkes satabildiği yüksek fiyata satıyor sana denk gelmiş şans ayagına gelmiş düşünüyorsun iyi bi ustaya göster tamam güzel derse hiç düşünme
merhaba kardeşim.ben 98 zx-6 sahibiyim ve motorum 50.000 de şuan.aldığımda 40.000 deydi ama uzun yolda yapılmıştı bu kmler.ben km konusunda tamamen calayd kardeşime katılıyorum ..motoruma yaklaşık 2000 km şehir içinde bindim inanırmısın karbüratörden tutta egzoza kadar heryeri pislik tuttu.:=)) egzosun sesi bile kesildi valla..ama ne zaman uzun yola cıktım baktımki makine saat gibi işliyo..bence fiyat çok uygun hemde çok çok uygun ama MUTLAKA mutlaka bir değil birden fazla ustaya göster..ve zincir,lastikler,deb,balatası diskler balatalara da baksın eğer değişmesi gerekiyorsa fiyatın yarısından fazlasını ana paradan düşürmeye çalış derim..hadi hayırlı olsun...
Tarih: 09.01.2006 - 12:43 Mesaj konusu:
Yahu, sen de bulmuşsun ama şeylisini arıyorsun galiba! Ne güzel işte; Daha genç, daha az kullanılmış, daha temiz, daha ucuz... Eeee... Neden öyle imiş de, kafası karışmışmış da... Yahu ikisini de aynı adam satıyor olsa, o zaman benim de kafam karışır (kazalı mıdır, nedir diye yani). Yok öyle değilse düşünecek ne var? Sen düşünene kadar, başkaları kapmasın motoru... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 09.01.2006 - 13:10 Mesaj konusu:
Arkadaşlar adam msj yazalı 2 aya yakın olmuş ya alcağı motor satılmıştır yada almıştır. Neyse bi gelsin ne olmuş heralde anlatır. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Dec 30, 2005 Mesajlar: 150 Nereden: izmir-üçkuyular
Tarih: 09.01.2006 - 17:51 Mesaj konusu:
arkadaşım fiyatlar çok esnek bu piyasada olabilir yani satan adamın paraya ihtiyacı oldumu çok daha ucuza bile satabilir motoru göster bir ustaya verecegin 50 milyon para açıp baksın sağına soluna için de rahat olur böylece
Tarih: 09.01.2006 - 17:59 Mesaj konusu:
Adam belkş piyasayı tam olarak bılmez. Yada peşin fiyatı odur indirim yapmaz. En kötü ihtimalde bi kazası vardır. _________________ Salih Sepi 04/10/1986.
Mondial 125mt´05
A RH(+) Kastamonu.
37 PK 028.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.01.2006 - 19:55 Mesaj konusu:
fiyatlrı sadece model ve temizliğe göre değerlendirmemek gerek.satıcının para ihtiyacıda acil satılıklarada oluyor bu alana avantaj sağlıyor. bide motor kıyaslamak yanlış çünkü kimse yoğurdum ekşi demez makinaya bakıp o fiyatı hak edermi ona karar vermek gerek.tabiki objektif bakarak.çünkü bizde satan över alan kötüler.yok surda aynı model makina hemde şu km de diye konusanlara tek cevap veriyorum ozaman onu al arkadaşım...2005 RR VAR 16ytl..2004 RR VAR 17.5.AMA yan yana bi koy 2005e bakmazsın bile şimsi ne olcak MALA GÖRE FİYAT :!:
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
İSİM vermicem ama bunu yapan çok arkadaşım var yakınen tanıyorum adam alıyor 2005r6 yı takıyor yarış grenajlarını 1sezon motorun ciğerini söküyor yarışlarda düşmelerde cabası.sonra sezon bitince evde duran temiz prıl pırıl grenajları takıyor göstergeler söküldügü için km yapmamamış pırıl pırıl makina dimiii sonra acil satılık para lazım daha hiç kullanmadım sende kasaya bakıp km ye bakıp tamam diyosun.motor blogu patlayan R6yı bu sekilde sattılar ben sahidim.kim aldıgı makinayı daha almadan söktürüpte bloğuna kadar bakıyor bunun daha çok çesitleri var bu sadece 1örnek.fiyat belirleyen çok etgen var aklınıza bile gelmeyen.özellikle yeni arkadaşlar dikkat.600 sınıfına ayrıca dikkat...
Kayıt: May 24, 2004 Mesajlar: 360 Nereden: Bandyrma/Ystanbul
Tarih: 09.01.2006 - 20:23 Mesaj konusu:
major_01,
arkadaşım biz, 2004 model ZX-636 yı 11.750 ye aldık , 8.500Km de bilgilerinize ustunde çizik yok,mono kapak performans ekzost(orjinalide yanında aldık) herşeyi saglam ustundeki orjinal lastikleri 1 sezon daha çıkarır
bence pahalıya almışsınız
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
SAT,
ah kardeşim oyle yarışa girip çıkmış motoru tanımamak munkun mu ben seni bilmem ama ben motorun sesin den motorun şase yapısından ,bi çok şeyi ogrenirsiniz ,grenaja bakarak motor alınmaz hee bu dogru ama yarışa girmiş motor anlaşılır _________________ (Hayatta ya tozu dumana katarsyn yada tozu dumany yutarsyn)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.01.2006 - 20:47 Mesaj konusu:
dostum mümkün bana inan izmirde olsaydın bayramdan sonra sana göstermek isterdim.ayrıca senin makinalardan nekdar anladığını tecrübene laf edemem yanlış anlama beni ama hata bulcak tek falso bırakmıyorlar makinada.
Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:
ben satmıyorum ama ozaman komple YOSHUMURA RS5 BMS FİLİTRE MRA ÖNCAM POWER KOMMANDER ÇELİK HORTUMLAR STIKER UYGULAMASI(RSV) DAHA IRIDYUM BUJİLER V.S...20YTL DÜÜNÜYORDUM BENCE GAYET DOGALMIŞ REPSOL1000RR..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız