Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AİLEMİ İKNA EDEMİYORUM!:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AİLEMİ İKNA EDEMİYORUM!:(

AİLEMİ İKNA EDEMİYORUM!:(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 08.01.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ailenin başını etini yiceksin her dakika bastırcak motorun yararlarını anlat..Bide sürekli alımusunuz de ve duygu sömürüsü yap... Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 09.01.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam kabul edıyorum.motor aıleler gözünde herzaman tehlıkelı bır ıkıtekerdır.bısıklette ıkı teker ama oyle demezler.bıskletıyle kaza yapıp hayatını kaybeden arkadaslarım var hatta gecen sene arkadasım durup dururken bısıkletten dustu ve belkı ınanmıcaksınız çenesini ve kolunu kırdı.çünkü ben bisiklete korumayla bınen kımse gormedım yarışlar hariç tabi.neyse bence aılenede hak ver senın ıyılıgını ıstıyorlar ama senın yapman gereken motorun bır vasıta oldugunu onlara kabul ettırmek.etrafındakı bır cok ınsanı ornek goster.mutlaka vardır oralarda scoter kullanan bırılerı sonucta oda motor.ve genc yaslı herkes kullanıyor.ehlıyetın yoksa aılenı ıkna et ve bır a2 kursuna yazıl bence.sonra motor hakkında bılgı edın.fazla bısey degıl düşük ccc li motorları ögren ve zararsız olduklarına once kendını ınandır sonra aılenı.sonrada kesınlıkle karsı cıktıklarında sert tepkı gosterıp onları karsına alma unutmakı onlar senın annen baban.senı mutlu edecek seylerı onlarda yapmayı ıstıyor ama oncelıkle buna ınanamaları gereklı.netıce ıtıbarıyle dusuk cc lı bı motor aldırmaya calıs ve yuksek cc lı motorlardan ve yuksek hızlardan bahsetme yoksa ıkıteker olarak sadece bısıklete bınersın.sana bol sanslar basaracagına emınım.k.i.b : )))
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 09.01.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben aldım ve hiç söylemedim bir kaç gün sonra kapıda gördüler... evlatlıktan reddetmeler, tehditler, hemen satacaksın demeler falan ama kim takar... satmadım kullancam dedim şimdi her fırsatta sat onu diyorlar ama onu satarsam cbr 600f alacağımı bilmiyorlar Çok gülüyorum özgürlük varsa damarlarında bir gün alırsın zaten... CESARET
Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hoodtako
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 09.01.2006 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ailenin başının etini yiyip ikna ettikten sonra motorunu alsan daha iyi :!:
habersiz alcaksın koyacaksın al baba ben motorumu aldım kullanacam die baban nasıl bi insan bilemeyiz ama sat demeyebilir gider baban kendisi satabilir motoru arkadaşımın başına geldi çocuk habersiz aldı motoru babasıda anahtarı elinden aldı gitti sattı motoru parayıda çocuğuna vermedi Çok gülüyorum
ama herkesin babası öle değil tabiki ben bi kere söledim babama lise 3 ü bitiricem bu sene bitir alacam dedi valla babna göre ayar çek
yaaani nabıza göre şerbet
sakata gelme
iyi şanslar dostumm Dil çıkarıyorum
Başa dön
hoodtako Çevrimdışı hoodtako Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.01.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ailesini ikna etmiş insanların aileleri bu konuda yazılar yazmalı , nasıl ikna olduklarını anlatmalılar , bazı aileler kişisel olarak size sonuna kadar güvenseler bile trafiğe güvenmiyorlar ...
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 09.01.2006 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, ded,klerini yap ama avatardaki gibi kasksız hareketler yapma Gülümsüyorum
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.01.2006 - 03:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zamanın çoksa başlarının etini ye. Paran çoksa hemen git al bitane.
Birinde zamanla alışıyolar, diğerinde ise iş işten geçtiği için bişey diyemiyolar.
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuncay29frankfurt
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: frankfurt

MesajTarih: 09.01.2006 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesim isin zor kismi bu zaten sen en iyisi hic motor alma aileni dinle sonra sana cok üzlürler bence , her zaman korku icinde yasarlar sen dinlemiyipte motor alirsan seninle belki konusmalslar bile kardesim , ya gönlünü yap ailenenin veya motor bilen alim deme onlardan ahbersiz benden sana tavsiye hado görüsüz
Başa dön
tuncay29frankfurt Çevrimdışı tuncay29frankfurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 09.01.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben şunu söyleyeceğim. eğer motosikleti gerçekten istiyorsanız alın.. sadece işe gidip gelmek yada öylesine istediğiniz için almayın. çünkü o sizin çocuğunuz gibi olacak. bazen altına pisleyecek. bazen suratınıza yemeği tükürreecek. bazen sizi sırtından atacak.. bunlarla siz ilgileneceksiniz.. bir de işin trafikteki insancıklarla olan kısmı var ki asıl zor olan burası.. psikolojiniz etkilenebilir..
ben mesela hiç küfür bilmeyen cici bir kızdım.. şimdi önüme gelene küfür ediyorum..
ama en önemlisi trafikte olan olaylara gülüp geçebilmek. mesela kadının biri sol şeritten yavaş gidiyorsa gülün geçin, dolmuşun biri sizi sıkıştırıyorsa yine gülün geçin, sağ şeritte giderken size selektör yapıyorlarsa da gülün geçin.. Dil çıkarıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 09.01.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu olmadı ıste demek sag serıtten gıdınce bıle sellektor yapıyorlar vayyy be Çok gülüyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.01.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusura bakmayın ama odun çok arkadaşlar her yerde selektör yapan oluyor.hatta bişey anlatayım size tamam şimdiden söylüyorum doğru bulmayanlar olur saygı duyarım.otobandayı 1000rr ile 150km ile sol şeritte sakin sakin gidiyorum arkamda bitane renault 19 geldi ama ben onu epey arkadaykenden gördüm amcan daha 500m.den itibaren selektöre başladı bende dedin ne geliyor acaba?neyze zar zor geldi arkama hala deli gibi selektöre devammm aslında çok acil bişey olas sağımdanda geçerdi yol boştu çünkü.adamın derdi benden yol istemek sırf bu kendini tatmin etcek asla arçlarla uğraşmam ama bu tip adamlar ufak bi dersi hak ediyor bence.neyse ben orta serite geçtim arabada böyle yırtarak kendini zorla beni geçmeye başladı.bukez ben geçtim arkaya başladım selektöre ama durmadan yol istiyorum adqamın ayak döşemeye yapışmış kesin araba 180e geldi bitti ben hala selektöre devam oda yol vermemekte ısrarlı.hemen sağa geçtim araçla aynı hizaya geldim kendisini yürekten biçimde selamladım ve koptum bidaha göremedi doğal olarak.nie yaptım bunu şimdi.arkadaşlar arabanın durumu belli yapacağı hız belli zaten 150ile gidiyoruz yol istiyosunda kaç yapıcaksın daha 90hp lik arabayla.sırf ego tatminiydi yaptığı bende böyle cinslere o zevki veremezdim.kötü örnek olmadım umarım ama hak eden var yaaa
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes kendi hikayesini anlatmış, ben de anlatayım...
daha ufaklıktan gelen ikiteker tutkusu geçen sene artık had safhaya ulaşmıştı ve artık bir motoru olan bir ikiteker sahibi olmalıydım, aile tabii ki izin vermedi ve hatta sallamadı bile beni ama ben 18 yaşımı çoktan geçmiş bir üniversite öğrenci olduğumdan oturdum yeri geldi mi çalışıp yeri geldi mi kız arkadaşımla sinemaya gitmeyip harçlıklarımdan kenara koyup vs derken 98-99 model bir honda titan alıcak parayı denkleştirebildim... Tabii bu para biriktirmeler sırasında süerekli aileye motosikletlerden, yararlarından, benzin tasarrufundan modellerinden bahsedip bir yandan da o anda para biriktirdiğimi ve param olduğunda gidip eski bile olsa bir motosiklet alacağımı söyledim... İşte tam o titan alıcak parayı biriktirdiğim zaman babamı karşıma alıp paramı biriktirdiğimi yarın öbür gün uygun bir motor alıcağımı ve beni motor üzerinde görürlerse şaşırmamalarını söyledim. Bunu duyan babam şöyle oturup bir düşündükten sonra ne alıcağımı, nasıl bir motor olucağını sordu ilk defa ben de anlattım tabi büyük bir hevesle. Sonra da babam "iyi peki o zaman madem motor alıcan ama bari ölüceksen de aldığın motorun dandikliğinden ölme" diyerek son dakikada biriktirdiğim paranın üzerine para ekleyip biraz da eş dost araya sokaraktan sıfır bir ybr aldı Gülümsüyorum
Ama şunu da belirtmem gerekiyor ki babam bana motor için para verirken benim aylardır motosiklet kullanımı, giyimi kuşamı hakkında araştırma yaptığımı ve bilinçli bir kullanıcı olacağımı biliyordu, zaten arabayı da hasta bir şekilde kurallara uygun kullandığımdan bana güvendi... siz de aynı güveni ailenize hissettirin, muvaffak olursunuz.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım elinde maddi imkan olsada olmasada ailen istemiyosa şimdilik alma derim ben.. Onlara kafa tutup Aldıktan sonra evde prob. yaşanıyor ben bunları çok yaşadım ve motoru sattım çünkü hiçbişey ailede bozukluğa yol açacak kadar önemli değildir.... AMAAA motor sevgisi başkadır ben olsam alırdım Çok gülüyorum Böle dışardan gazel okumak kolay Dil çıkarıyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 10.01.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni en iyi ben anlarım şu an bende aynı dertteyim bir türlü ikna edemedim evdekileri ve benim ailemde hiç motor kullanan yok hatta babam motordan nefret ediyor motor kazasında arkadaşının oğlu öldüğü için ama ben ylmıyorum er yada geç bir motorum olucak çünkü ben motordelisiyim,ya artık yamaha dan honda dan da geçtim bana bir ramzey alsalar oda yetçek yeterki motorum olsun arkadaşların motorlarını almak tan bıktım artık.ALLAH KİMSEYİ MOTORSUZ BIRAKMASIN
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımız yaşı konusunda hiç bilgi vermemiş sorulmasına ramen burda çok önemli olan yaşı istemiş olduhu motor nasıl bi tür motor ailesine almasını istedihi Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal