Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - düştüm, rezil oldum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

düştüm, rezil oldum...

düştüm, rezil oldum...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.01.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Re: düştüm, rezil oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apoo143 demiş ki:
....... sırf 10 metre fazladan gidip uğraşmadan dar dönüş yaparak motoru park etmeye çalışmam sebebiyle düştüm ve yere sırt üstü uzandım :alkış motorun arka lastiği dönüşümü yaparken kaldırıma takıldı, ayağımı da yere tam basamadım.. bastığımda da çok geç olmuştu ve tutamadım.. ....

Gecmis olsun.

Sunu bir dogru durust anlatsana, ben uc kere okudum hic bir sey anlamadim... Bravo
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.01.2006 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende araba ehliyetimi almaya gittigim gun motoru parkederken uyku sersemi yeri kontrol etmedigim icin yaga basarak dusmustum herkezin onunde:) en acisida o anki bacak acilma olayi onun acisiyla motor aklina bile gelmio:)

bide onceki motorum enduro idi onlada kum falan koymaz bana triplerine girip dalmistim ve saplanmistim cesmededolayisiyla yere birakmistim aleti:) ama zamaninda iyi bi bicimde asfaltta suruklenip yol kenarindaki micirlar tarafindan rendelendigim icin bunlar 3 saniye sora aklimdan cikmisti

motordan dusene o an gulenin kesinlikle ciddi sorunlari vardir yada daha cok buyumesi gerekiodur bence:)
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xtremetawsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.01.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, rezil olmadın hepimiz düştük çeşitli sebeplerle, düşmemeyi öğreniyorsun zamanla merak etme
Başa dön
xtremetawsan Çevrimdışı xtremetawsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 05.01.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun aga olur byle seyler sana bşey olmamış ya o yeter... Dil çıkarıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 06.01.2006 - 12:26    Mesaj konusu: Re: düştüm, rezil oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
apoo143 demiş ki:
....... sırf 10 metre fazladan gidip uğraşmadan dar dönüş yaparak motoru park etmeye çalışmam sebebiyle düştüm ve yere sırt üstü uzandım :alkış motorun arka lastiği dönüşümü yaparken kaldırıma takıldı, ayağımı da yere tam basamadım.. bastığımda da çok geç olmuştu ve tutamadım.. ....

Gecmis olsun.

Sunu bir dogru durust anlatsana, ben uc kere okudum hic bir sey anlamadim... Bravo

abi böyle dar bi yer vardı.. beton çiçek saksıları ve kaldırım taşları arasında.. çok göz önünde olduğundan ve o gün kimse henüz kapmamış olduğundan oraya park edeyim dedim.. ama park ederken sağa sola takılıp sürtünmemek için ilerden U dönüşü yapıp düz girmem gerekiyodu.. uğraşmayayım, yavaş yavaş girerim dedim. geniş almayıp dönüşü dar yapınca da arka lastik kaldırım taşına takıldı. motor aniden durunca da ayağımı koyacak yer bulamadım.. motor yatmaya başladı.. ayağımı yere koyduğumda da çok geç olmuştu gücüm yetmedi Bravo bende kaldırım taşı tarafına düştüm, motor da bacağım hizasında üstüme.. biraz bacağım ezildi ama geçti şimdi ağrısı.. iyiki sıkışmamışım da hemen kalktım ayağa :alkış roman gibi oldu şimdi haaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
keremp
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.01.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sana birşey olmasın önemli olan o.
boşver motoru, durduğun yerde düşmüşsün, ya giderken olsaydı?

tecrübe olmuş işte.
geçmiş olsun. diyeyim.
Başa dön
keremp Çevrimdışı keremp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.01.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hah, şimdi biraz daha olay netleşti... Arada sırada roman yazacaksın be arkadaşım; Kelime başına ücret almıyorlar ya burada!
Alıntı:

düştüm, rezil oldum...

Seninki de bir şey mi? Ben düşmeden rezil oldum... Ağlıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.01.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
rezilde eder vezirde
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.01.2006 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de çok dik bir yokuşta u dönüşü nasıl yapılır diye deniyordum ve 3. denememde düşmüştüm. ilk ve son düşüşüm oldu. bence rezil olacak bir durum yok. tecrübe kazanmışsın. o kadar... Dil çıkarıyorum
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lizard aynı kader hocam yaw.. Ben de kordonda sayıyız ve aynı şekilde düştüm Çok gülüyorum bi ara hep aynı yerde düşüyodum donanmanın orda artık askerler ben gelince arkadaşlarını çağırıyodu gülmek için Çok gülüyorum işin kötüsü düştümüde kalkamıyorm gülmekten Çok gülüyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 09.01.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pekala simdi anladim... Muhtemelen Motosiklet Teorsi ni okumamissin, ya da aklinda kalmamis bazi seyler. Sana bir alinti verecegim...

http://donald.hypermart.net/Teori/13DEVIRDIK.htm

----------------
Motosikleti dusurmek utanc verici diye dusunulur, ve hatta alay konusu yapilir genellikle, ama bu son derece tehlikelidir. Cogu kimse motoru dusurmekten her ne bahasina olursa olsun kacinilmasi gerektigini dusunur...hatta tecrubeli suruculerin asla boyle birsey yapmadigi kanaati vardir. Birkac yil tecrubesi olupta motorunu dusurmemis hickimse tanimiyorum, veya eninde sonunda bu durumla karsilasmayacak hickimse dusunemiyorum.

Su “Kac Paralik Dikkatiniz Kaldi” konusunu bosuna yazmadim, eger geriye hicbirseyiniz kalmazsa benim ve sahit oldugum iki uc kisinin basina gelen sizin de basiniza gelebilir. Motordan iner, onu oylece birakirsiniz “guuum” diye duser ! Inanilmaz geliyor degilmi? Ama yasanmis gercektir.

Ayaginizi bastiginiz yere dikkat etmezseniz, cakil, kum vb. Kaygan bir zeminde daha “aman” bile diyemeden motoru yerde bulursunuz. Saga yatik zemine parkedenler gordum, sol taraftaki destegi acarsiniz ama motor saga yatik oldugu icin o tarafa devriliverir. (bunu ben de yaptim ama devrilmeden yakaladim motoru:))

Motoru devirmek ayip, suc yada gunah degildir ama esas tehlikeli olan altinda kalmaktir.

Bir motorcunun ogrenecegi derslerin basinda onu nasil dusurecegi, yada duserken nasil kendini kurtaracagi gelmelidir.

Deney...Gülümsüyorum

Motosikleti saglam zeminli, cim bir alana cikartin. Ogrenecek arkadasiniz yada kendiniz motora oturun…yavasca, diyelim sol yana dogru yatirmaya baslayin motoru.

Agirlik merkezi kontrolunuzun disina cikma anina geldiginde yapilmasi gereken uc sey var.

1. Sol elcigi birakin (asagida kalan elcik.) Bu elcige sikica yapisirsaniz motorun agirligi sizi hizla yere ceker ve yuzukoyun yere yapisir, yada ellerinizin ustune dusersiniz.

2. Eger sag ayaginiz basamakta degilse, DERHAL basamaga alin ve agirliginizi sag ayaga, sag basamaga verin.

3. Sol ayaginizi olabildigince acin.

*** Dusmekte olan motoru tutmaya calismayin, bu yuzden sakat kalabilirsiniz.***
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
batuhanata
Üye
Üye

Nereden: fethiye

MesajTarih: 09.01.2006 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum allah beterinden saklasın !!!
Angelandblack
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Anadolu Yakasy

MesajTarih: 09.01.2006 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ,sen de söylediğin gibi her olaydan bir ders çıkarmak lazım Dil çıkarıyorum
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.01.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur böyle şeyler ama komik gerçektenn yaa Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal