He he... Cümbüş olmuş trafik.... Valla be kulanamam bu trafiktte... _________________ Gelecek bir hiç olunca varolmak olur mu?
Biz çöp varillerinin çiçekleriyiz.
Biz insan makinanyzyn zehiriyiz.
Biz gelece?iz !!!
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 07.01.2006 - 09:01 Mesaj konusu:
bunların hepsi hızlı düşünmekten oluyor. yani bu insanların kaza yapmamasının sebebi hızlı düşünebilmek. ve trafik çok akıcı.. herkesin motor kullanması çok güzel.istanbuldaki gibi herkes altına bir araba çekseydi evet belki görünüm daha hoş olacaktı ve daha düzenli ancak trafik içinden çıkılmaz bir hal alırdı. bence trafik lambaları koysalar dörtyol ağızlarına daha yararlı olur.. _________________
ANY 21
Tarih: 07.01.2006 - 16:38 Mesaj konusu:
Alıntı:
bide onların arabayla gittiğini düşün
evet arkadaşlar onlar araba olsaydı trafik kitlenirdi burda hiç olmazsa akıyo İstanbuldada sabahları köprü trafiğindeki araclar motor kullansa hiç problem kalmaz, belki aynen böyle olur
Tarih: 07.01.2006 - 22:02 Mesaj konusu:
benim memleketim ödemiştede bu kadar aşırı değil ama motorsiklet ve
bisiklet çoktur trafikte _________________ Ne kadar az yüksekten uçarsan, dü?tü?ün zaman o kadar az incinirsin
Amerikalilar Vietnam da neden bu kadar kayip verdiler simdi anladim Çogu trafikte gitmistir... Vietnam sendromu dedikleri de bu trafikte kafayi yiyenlerin halidir herhalde.. _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız