Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ramzey QM 125 10-d kullana bilgisi olanlardan bekliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ramzey QM 125 10-d kullana bilgisi olanlardan bekliyorum
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 11.01.2006 - 23:54    Mesaj konusu: ramzey Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes bende 125cc cift sılındır var sakın ramzey almada ne alırsan al herseysi sorun!!!en basta yedek parca!!keeway arn 125 var cok sekıl sana tavsıyem eger scooter turu arıyosan ok!
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 12.01.2006 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramzeyy derim ben bi numara görüşte güzel Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hoodtako
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 12.01.2006 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cevaplar için sağolun ama ben daha çok ramzey sahibi olan aarkadaşların olduğunu düşünüyorum ve onlarında bu topiğe bişeyler yazmalarını istiyorum tekrar teşekkürller
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 12.01.2006 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asya t 150 ramzeyden daha kaliteli ve konforlu aynı fiata daha iyisini al derim..ASYA nın serviside mükemmel
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hoodtako
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 12.01.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi asyanın servisi nereye mükemmel yaa bursada adamların doğru düzgün servisi yok istanbulu bilemem orda vardır ama burda kısıtlı abi ve bence ramzey daha güzel asya çok sorunlu Üzgünüm

Son Mesajdan 11 saat 54 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar birde mondial'in de bu modelden bir aleti var onun hakkındaki görüşleriniz neler ??
kullandıysanız o modelide söylerseniz bişeyler sevinirim onda bi kaç ufak değişiklikler var örneğin sinyaller daha güzel bi yere koyulmul ve mondialda arka ön frenlerin ikiside disk ama ramzeyde arka tambur ön disk bilmiyorum arkadaşlar cevaplarını bekliyorum link'i veriyorum bakarsanız sevinirim özellikler ve resimleri
http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial8.htm
şimdiden teşekkürler
master125
Üye
Üye

Nereden: izmir ***everytime casanowa***

MesajTarih: 12.01.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış bnde kullanıom çok ii tasıye ederım
:alkış Dil çıkarıyorum
Başa dön
master125 Çevrimdışı master125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TheCooL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Negney

MesajTarih: 12.01.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD amca lastikler yeni kontra olayı ne bilmiorum ama ben virajlarda kaymnamak için çok yavqaşlıyorum ben lastikler küçüklduğu için yerikavrama olayı daha az olur diye yaptığını düşünüodum ama senin bibilgin varsa ve öğretirsen sevinirim
TheCooL Çevrimdışı TheCooL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadkiller
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 06.02.2006 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım bendede rmz var gayet ii 3500 km ve dahalık sorun yok son hız 95-100 daha fazlası yok arama.parcaları bol o yönden sorun yok istedigin takdirde pistonu büyütme imkanı var benimkinde 54 mm yamaha ybr pistonu var.motorda degişiklik yapma imkanın var
Başa dön
roadkiller Çevrimdışı roadkiller Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 06.02.2006 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TheCooL demiş ki:
DD amca lastikler yeni kontra olayı ne bilmiorum ama ben virajlarda kaymnamak için çok yavqaşlıyorum ben lastikler küçüklduğu için yerikavrama olayı daha az olur diye yaptığını düşünüodum ama senin bibilgin varsa ve öğretirsen sevinirim

Tekerlek capi ile temas yuzeyinin bir alakasi yok... Daha dogrusu, her motosikletin kendi kutlesine gore secilen tekerlek buyuklugu+eni kendine goredir. Bu konuda endiselenmen gereksiz.

Kucuk tekerlek capinin dezavantaji tabii ki yol puruzlulugu, hendek, tumsek, cukur vb. yol arizalarindan buyuk tekerlek capina gore daha cok etkilenmesidir. Bu motosikletler yuksek otoyol hizlari ve sartlari icin tasarlanmamistir. Buna karsin, cok daha kivrak ve kullanmasi kolaydir. Sehir ici, kisa mesafeler vb. sartlarda kucuk tekerlekli scooterlerin tavsiye edilmesi ve secilmesinin sebebi budur.

http://donald.hypermart.net linkinden giderek Motosiklet Teorisi ni web versiyonunu okursan, hatta biraz masraf edip http://www.sahafium.com dan siparis edip kitabimi okursan Kontra teknigi dahil olmak uzere pek cok temel surus teknigi konusunda en azindan pek cok temel bilgiye ulasabilirsin.

Basarilar.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 06.02.2006 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Vespa 200ET var ki ben onunla bile tam 90 derece viraja giriyorum ve yandaki stepne lastik cayır cayır ötüyor ki orada ben bile korkmuyorum tabii ki de bunu marifet olarak anlatmıyorum arkadaşlar ama öyle işte kayma diye birşey yok yani ki kayacak olsa bile bu motor kayar arka ve önden tek amortisör kolu var ya sağdan tekerlere tek komuta var...

TheCooL, arkadaşım DD amcanın motosiklet teorilerini baştan sona kadar büyük bir özenle okumanı tavsiye ederim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
RaMZeY-im
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.03.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoodtako arkadasım ben subatta ramzey aldım qm125t-10d..mtoor masallah hiç bir arıza yapmadı sorunsuz güçlü motor..5.8kw=8.6hp buda iyi bir secenek..ben tek kiişi 110 görüyorum motor 3000kmden sonra yanlız bu hızı yapar.ÇİNLİ DİYEN ARKADAŞLARA İSTANBULA GİDİP BAKMALARINI VE MÜHENDİSLERLE KONUSMALARINI tavsiye ederim HARBİ HARBİ TÜRK KARDEŞİM
Başa dön
RaMZeY-im Çevrimdışı RaMZeY-im Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal