kardes bende 125cc cift sılındır var sakın ramzey almada ne alırsan al herseysi sorun!!!en basta yedek parca!!keeway arn 125 var cok sekıl sana tavsıyem eger scooter turu arıyosan ok!
Kayıt: Jan 04, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: bursa/osmangazi
Tarih: 12.01.2006 - 01:03 Mesaj konusu:
cevaplar için sağolun ama ben daha çok ramzey sahibi olan aarkadaşların olduğunu düşünüyorum ve onlarında bu topiğe bişeyler yazmalarını istiyorum tekrar teşekkürller _________________ herkeze motorlu günler dilerim
Kayıt: Jan 04, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: bursa/osmangazi
Tarih: 12.01.2006 - 13:17 Mesaj konusu:
abi asyanın servisi nereye mükemmel yaa bursada adamların doğru düzgün servisi yok istanbulu bilemem orda vardır ama burda kısıtlı abi ve bence ramzey daha güzel asya çok sorunlu
Son Mesajdan 11 saat 54 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar birde mondial'in de bu modelden bir aleti var onun hakkındaki görüşleriniz neler ??
kullandıysanız o modelide söylerseniz bişeyler sevinirim onda bi kaç ufak değişiklikler var örneğin sinyaller daha güzel bi yere koyulmul ve mondialda arka ön frenlerin ikiside disk ama ramzeyde arka tambur ön disk bilmiyorum arkadaşlar cevaplarını bekliyorum link'i veriyorum bakarsanız sevinirim özellikler ve resimleri
http://www.ugur.com.tr/mondial/mondial8.htm
şimdiden teşekkürler _________________ herkeze motorlu günler dilerim
DD amca lastikler yeni kontra olayı ne bilmiorum ama ben virajlarda kaymnamak için çok yavqaşlıyorum ben lastikler küçüklduğu için yerikavrama olayı daha az olur diye yaptığını düşünüodum ama senin bibilgin varsa ve öğretirsen sevinirim _________________ sakarya universitesi: KYMYA
AB RH+ 18 KASIM
arkadasım bendede rmz var gayet ii 3500 km ve dahalık sorun yok son hız 95-100 daha fazlası yok arama.parcaları bol o yönden sorun yok istedigin takdirde pistonu büyütme imkanı var benimkinde 54 mm yamaha ybr pistonu var.motorda degişiklik yapma imkanın var
Tarih: 06.02.2006 - 03:01 Mesaj konusu:
TheCooL demiş ki:
DD amca lastikler yeni kontra olayı ne bilmiorum ama ben virajlarda kaymnamak için çok yavqaşlıyorum ben lastikler küçüklduğu için yerikavrama olayı daha az olur diye yaptığını düşünüodum ama senin bibilgin varsa ve öğretirsen sevinirim
Tekerlek capi ile temas yuzeyinin bir alakasi yok... Daha dogrusu, her motosikletin kendi kutlesine gore secilen tekerlek buyuklugu+eni kendine goredir. Bu konuda endiselenmen gereksiz.
Kucuk tekerlek capinin dezavantaji tabii ki yol puruzlulugu, hendek, tumsek, cukur vb. yol arizalarindan buyuk tekerlek capina gore daha cok etkilenmesidir. Bu motosikletler yuksek otoyol hizlari ve sartlari icin tasarlanmamistir. Buna karsin, cok daha kivrak ve kullanmasi kolaydir. Sehir ici, kisa mesafeler vb. sartlarda kucuk tekerlekli scooterlerin tavsiye edilmesi ve secilmesinin sebebi budur.
http://donald.hypermart.net linkinden giderek Motosiklet Teorisi ni web versiyonunu okursan, hatta biraz masraf edip http://www.sahafium.com dan siparis edip kitabimi okursan Kontra teknigi dahil olmak uzere pek cok temel surus teknigi konusunda en azindan pek cok temel bilgiye ulasabilirsin.
Tarih: 06.02.2006 - 03:01 Mesaj konusu:
Bende Vespa 200ET var ki ben onunla bile tam 90 derece viraja giriyorum ve yandaki stepne lastik cayır cayır ötüyor ki orada ben bile korkmuyorum tabii ki de bunu marifet olarak anlatmıyorum arkadaşlar ama öyle işte kayma diye birşey yok yani ki kayacak olsa bile bu motor kayar arka ve önden tek amortisör kolu var ya sağdan tekerlere tek komuta var...
TheCooL, arkadaşım DD amcanın motosiklet teorilerini baştan sona kadar büyük bir özenle okumanı tavsiye ederim _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
hoodtako arkadasım ben subatta ramzey aldım qm125t-10d..mtoor masallah hiç bir arıza yapmadı sorunsuz güçlü motor..5.8kw=8.6hp buda iyi bir secenek..ben tek kiişi 110 görüyorum motor 3000kmden sonra yanlız bu hızı yapar.ÇİNLİ DİYEN ARKADAŞLARA İSTANBULA GİDİP BAKMALARINI VE MÜHENDİSLERLE KONUSMALARINI tavsiye ederim HARBİ HARBİ TÜRK KARDEŞİM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız