Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAWI ZX9R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAWI ZX9R

KAWI ZX9R

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 11.09.2004 - 10:42    Mesaj konusu: KAWI ZX9R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAMLAR. BİR TANE KAWAZAKİ ZX9R VAR. MOTORU ÇALIŞMIYOR. VE MOTOR, MOTORUN ÜSTÜNDE DEĞİL. BU MOTOR YAPILABİLİRMİ? YAPILABİLRİSE KAÇA PATLAR? YADA BAŞKA BİR ŞEKİLDE MOTORU YAPILABİLİNİRMİ? BANA BU KONUDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ YAZARMISINIZ. TEŞEKKÜRLER
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 11.09.2004 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADALI, yapılamayacak iş yok! ama bu hem çok para hem zaman ister ve en önemlisi bunu yapacak işinin ehli bir usta. Motora ne kadar istiyorlar? motoru toplamasına ne kadar? motor boya istermi? kayıdı sağlam mı? bunun gibi soruların cevabını kendine bul ve bi hesap yap ;-) . Sağlamının parasını buluyorsa hiç uğraşma. Hadi kolay gelsin Gülümsüyorum .

Ha dostum birde küçük harfle yaz! site kuralı Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.09.2004 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADALI, öncelikle forumda yazılarını küçük yaz pls.

Forum kurallarını okursan sevinirim.

Sorduğun soruya paralel birkaç detay daha verirsen, daha sağlıklı yönlendirmelerimiz olur.

Şu anki tarifinle bile motorun 2-3 teklik arasında masraf yer.
(tabii kasap toplamazsa 8) )
ADALI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 11.09.2004 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler. 2,750 istiyorlar. fakat sanırım bu tip işler ustaların işleri. ben sadece bir kullanıcıyım. sanırım kendime 2.el bir tane baksam daha iyi olacak. vakit ayırdığın için teşekkürederim. Dil çıkarıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 11.09.2004 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADALI, eğer kendi elinde tamir işi geliyor olsaydı al derdim, büyük ölçüde kendin toplardın ve ufak tefek ayar işlerini servise yaptırıdın. Bu durumda paranla rezil olma olasılığı baya yüksek! vay olduydu olmadıydı derken motor hevesin kalmaz Ağlıyorum .Senin durumunda 2. el yürüyen bir motor almak en güzeli Gülümsüyorum .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal