Kayıt: May 23, 2004 Mesajlar: 333 Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...
Tarih: 10.01.2006 - 00:50 Mesaj konusu:
rika, teşekkür ederim Irmak çok sağol iyi dileklerin için. berkerdemir, Hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var, dilim döndüğünce her zaman bildiklerimi paylaşmaktan mutlu olurum.
Alıntı:
Bu arada damper denılen parca o kucuk ıcınde sıvı olan kap mı?
Evet Alemsin ya,
Sevgili Hakan ve Carmencita teşekkürler, sevgiler, _________________ Murat PEHLIVANOGLU
GSX1300R Hayabusa 07
- THE POWER OF EVOLUTION -
En son mupe tarafından 10.01.2006 - 00:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Murat kardesim biliyorsun benim PC'de ayar yanlisligi yüzünden foruma yazi yazamiyorum ama okuyabiliyorum...
Sonunda dayanamayip internet cafeden sana bir tebrikte bulunayim dedim ..
Yeni makineni Allah sana kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin ve grenajin yer görmesin kardesim ....
Aman bu soguk havalarda dikkat et ...
GSXR 1000 demek yüksek tork gücünün babasi demek..
Sen daha dur motor acilsinda neymis gsxr 1000 ,gelsinler tüm 1000 likler diye yalvaracaksin ... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 10.01.2006 - 18:03 Mesaj konusu:
koçum benim hayırlı olsun, gerçi sadece benzinliğe kadar gidebildik soğuktan dolayı ama, güzelliği ve gücüyle yaz geldiğinde yollara meydan okuyacak gibi duruyor. garajımıza renk kattın, tekerin düz bassın.
Son Mesajdan 56 saniye:
koçum benim hayırlı olsun, gerçi sadece benzinliğe kadar gidebildik soğuktan dolayı ama, güzelliği ve gücüyle yaz geldiğinde yollara meydan okuyacak gibi duruyor. garajımıza renk kattın, tekerin düz bassın. _________________ CBR 600f
Honda forever!!!
with yoshimura rs3 and zg dubble bubble,,
kardeşim Hayırlı olsun kazasız belasız kullan İnşallah.. Fırlatılmaya hazır Ok gibi duruyor valla.. MAŞALLAH.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 12.01.2006 - 23:19 Mesaj konusu:
kazasız belasız kullan işllah abicim gece saat 3:30 a kadar toplamaya uğraştık ama olsun _________________ berkin-can@hotmail.com
uysal motor suzuki yetkili servisi
usta spencer´yn muhte?em çyra?y,,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız