Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mupe' nin yeni GSXR-1000

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mupe' nin yeni GSXR-1000

Mupe' nin yeni GSXR-1000
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 10.01.2006 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rika, teşekkür ederim Irmak çok sağol iyi dileklerin için. berkerdemir, Hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var, dilim döndüğünce her zaman bildiklerimi paylaşmaktan mutlu olurum.
Alıntı:

Bu arada damper denılen parca o kucuk ıcınde sıvı olan kap mı?

Evet Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alemsin ya, Çok gülüyorum
Sevgili Hakan ve Carmencita teşekkürler, sevgiler,

En son mupe tarafından 10.01.2006 - 00:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.01.2006 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız, belasız güle güle kullan Murat.

Güzel seçim Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız Belasız Suruslerde...Hayırlı olsun.
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.01.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun... Çok güzel bir duygu olsa gerek Dil çıkarıyorum
Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 10.01.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat kardesim biliyorsun benim PC'de ayar yanlisligi yüzünden foruma yazi yazamiyorum ama okuyabiliyorum...
Sonunda dayanamayip internet cafeden sana bir tebrikte bulunayim dedim .. Gülümsüyorum

Yeni makineni Allah sana kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin ve grenajin yer görmesin kardesim .... Dil çıkarıyorum

Aman bu soguk havalarda dikkat et ...

GSXR 1000 demek yüksek tork gücünün babasi demek.. Göz kırpıyorum Bravo

Sen daha dur motor acilsinda neymis gsxr 1000 ,gelsinler tüm 1000 likler diye yalvaracaksin ... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
buffollo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 10.01.2006 - 17:48    Mesaj konusu: hayırlı olsun :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor tasımaya eleman lazımsa hemen geleyım abı ben her turlu motoru tasırım ve her turlu motora bınerım yane Göz kırpıyorum reng secımın bomba abı devam et Çok gülüyorum
Başa dön
buffollo Çevrimdışı buffollo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tanselx
Üye
Üye

Nereden: *tekirda?*

MesajTarih: 10.01.2006 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koçum benim hayırlı olsun, gerçi sadece benzinliğe kadar gidebildik soğuktan dolayı ama, güzelliği ve gücüyle yaz geldiğinde yollara meydan okuyacak gibi duruyor. garajımıza renk kattın, tekerin düz bassın. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 56 saniye:

koçum benim hayırlı olsun, gerçi sadece benzinliğe kadar gidebildik soğuktan dolayı ama, güzelliği ve gücüyle yaz geldiğinde yollara meydan okuyacak gibi duruyor. garajımıza renk kattın, tekerin düz bassın. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tanselx Çevrimdışı tanselx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 11.01.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanselx, sağol kardeşim benim,, Dil çıkarıyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 11.01.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

murat abı hayırlı olsun allah kazasız bınmek nasıp etsın Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
motan Çevrimdışı motan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 12.01.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim Hayırlı olsun kazasız belasız kullan İnşallah.. Fırlatılmaya hazır Ok gibi duruyor valla.. MAŞALLAH.. Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.01.2006 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel makina.
nazar deymez insallah.
iyi gunlerde kullan Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 21 saniye:

cok guzel makina.
nazar deymez insallah.
iyi gunlerde kullan Dil çıkarıyorum
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2006 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun makinan hocam ben almış kadar sevindim valla.. birazda kıskandım tabi Çok gülüyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRKiN
Üye
Üye

Nereden: TEKYRDA?

MesajTarih: 12.01.2006 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan işllah abicim gece saat 3:30 a kadar toplamaya uğraştık ama olsun Çok gülüyorum
Başa dön
BRKiN Çevrimdışı BRKiN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun......................
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2006 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maaaşallah allah herkese nasip eder inşallah
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal