Tarih: 12.01.2006 - 11:21 Mesaj konusu:
ugok67, estetik konusunda haklısın. Aynen katılıyorum
Bayanlar motosiklet kullanmasınlar şeklinde bir önerim olamaz!
Anlatmak istediğim: Bir bayanın kullandığı araca ben biraz şüpheli bakarım (HUYUM KURUSUN)! Bu tamamen şahsi tavrımdır. Ancak bu tavrımı destekleyecek kişilerin var olduğunu da iyi bilirim! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
bide bayandan dıye yazmazlarmı bikere bayandansa o arabanın buyuk bı kazası yoktur ama ıllakı butun tamponları ve kapıları boyalıdır.malum,park konusunda mükemmeller _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
katılıyorm ugok67.. çok motor kullanan bayan arkadaşım var ve motor üzerinde çok sağlam duruyolar. aynı zamanda biçok erkek sürücüyü tokatladıklarınıda gördüm
bide bayandan dıye yazmazlarmı bikere bayandansa o arabanın buyuk bı kazası yoktur ama ıllakı butun tamponları ve kapıları boyalıdır.malum,park konusunda mükemmeller
Banada hep bayan sürücüler yağından suyundan anlamazlar gibi gelir arabalarda. Bazen televolede filan ön kaputu açmasını isterler de açamazlar bazıları.
Motor için bilemem ama cumoni ye katılıyorum tecrübesiz birinin (erkek bayan ayrımı yapmadan) rodajını iyi yapmış olamama ihtimalini düşünüyorum.
Kayıt: May 16, 2005 Mesajlar: 522 Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN
Tarih: 12.01.2006 - 17:13 Mesaj konusu:
_HUNTER_ demiş ki:
katılıyorm ugok67.. çok motor kullanan bayan arkadaşım var ve motor üzerinde çok sağlam duruyolar. aynı zamanda biçok erkek sürücüyü tokatladıklarınıda gördüm
gördüklerinin erkek olduklarına eminmisin göz aldanır kardeş
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız