Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?

CBX 250 Twister kaçtan gidiyo?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN

MesajTarih: 12.01.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rodajının niye bitmediğini öğrenip sonra karar vermek lazım bence
Başa dön
adrenalin-16 Çevrimdışı adrenalin-16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 12.01.2006 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen ay arkadasım , aksesuarsız twister 2004 model motorunu
4.700 ytl ye sattı, (3000km.)
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 12.01.2006 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ugok67, estetik konusunda haklısın. Aynen katılıyorum Dil çıkarıyorum
Bayanlar motosiklet kullanmasınlar şeklinde bir önerim olamaz!

Anlatmak istediğim: Bir bayanın kullandığı araca ben biraz şüpheli bakarım (HUYUM KURUSUN)! Bu tamamen şahsi tavrımdır. Ancak bu tavrımı destekleyecek kişilerin var olduğunu da iyi bilirim! Göz kırpıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 12.01.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide bayandan dıye yazmazlarmı Çok gülüyorum bikere bayandansa o arabanın buyuk bı kazası yoktur ama ıllakı butun tamponları ve kapıları boyalıdır.malum,park konusunda mükemmeller Çok gülüyorum
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 12.01.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Temiz 5000 YTL ederi var Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorm ugok67.. çok motor kullanan bayan arkadaşım var ve motor üzerinde çok sağlam duruyolar. aynı zamanda biçok erkek sürücüyü tokatladıklarınıda gördüm Dil çıkarıyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.01.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
bide bayandan dıye yazmazlarmı Çok gülüyorum bikere bayandansa o arabanın buyuk bı kazası yoktur ama ıllakı butun tamponları ve kapıları boyalıdır.malum,park konusunda mükemmeller Çok gülüyorum

Banada hep bayan sürücüler yağından suyundan anlamazlar gibi gelir arabalarda. Bazen televolede filan ön kaputu açmasını isterler de açamazlar bazıları. Gülümsüyorum

Motor için bilemem ama cumoni ye katılıyorum tecrübesiz birinin (erkek bayan ayrımı yapmadan) rodajını iyi yapmış olamama ihtimalini düşünüyorum. Dil çıkarıyorum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adrenalin-16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TEXAS´LIYIZ EZELDEN

MesajTarih: 12.01.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_HUNTER_ demiş ki:
katılıyorm ugok67.. çok motor kullanan bayan arkadaşım var ve motor üzerinde çok sağlam duruyolar. aynı zamanda biçok erkek sürücüyü tokatladıklarınıda gördüm Dil çıkarıyorum

gördüklerinin erkek olduklarına eminmisin göz aldanır kardeş
Başa dön
adrenalin-16 Çevrimdışı adrenalin-16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 13.01.2006 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4.500 e verki iki tarafta madur olmasın Dil çıkarıyorum
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 13.01.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence cumonı baska nedenden dolayı oyle demıstır kesın Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal