Tarih: 15.01.2006 - 14:12 Mesaj konusu:
slm kimse kızmasın ama 250cc bır motor ozellıkle uzakdogu'dan gelen bır motorsa ona 6500 dolar vermek aptallık olur o paraya cok kıral makınalar alınır MESELA yamaha honda kawasaki gıbı markaların 250cc chooper modelleri var belkı 1 mılyar oynar ama hiç degılse adam gıbı motora bınersın heee ŞUDA var param az dersen çok güzel çin malları var yarı fıyatına bırde bu sene bırkaç fırma daha gelıyor fuara sakla kendını koy paranı cebıne gıt FUARA BAK neler alırsın o paraya hiç kasma BOŞUNA :alkış
Tarih: 16.04.2006 - 12:10 Mesaj konusu:
burdaki yorumları okuduktan sonra benimde aklımdaki yedek parça ve servis ağı sorunları silindi gibi gidip bayii ile uzun bi sohbet ve pazarlıktan sonra bende bu motoru almayı planlıyorum ilk motorum oldugu için 0 olmasını istiyorum ve çok kaliteli bi duruşu var sen aldın mı 456 kaçtan aldın nerden aldın pazarlık payı varmı aldıysan sölersen sevinirim...
Tarih: 16.04.2006 - 16:58 Mesaj konusu:
benim tercihim 250cc olsun tam bir cruiser olsun en kötü 2004-2005 olsun sanırım bunun yerine tercih edebileceğim birtek çok az kullanılmış bir vl250 olabilir bunun dışında arkadaşlar yazmış bi sürü alternatif var die ama ben sahibinden.com u taradım fakat 10.000 YTL den aşağı cruiser bulamadım(suzuki-kawa-yamaha-honda) bnde en fazla 5.000 YTL verip gerisini borç harç veya en kötü kredi ile halledicem buyüzden 9.000YTL bile benim için fazla yinede önerilerinizi bekliyorum...
hyosug gv250 model kymco nun modelinde daha ustun, hemde fiyati 7.250 ytl cok daha uygu fiyatlii v motorun acısı 75 dere 28 beygir, silindirlerin her birinde 4 valf var, vibrasyon yok parca sorunu da yok eski distributoru yuzunden olusmustu, global motor bunlari sildi, hatta gv 650 modeleri var. 650 cc sinifinda dunyada benzeri yok, honda yamaha ve kawasaki yaninda sinifta kalırlar, bir inceleyin derim.
www.globalmotor.com.tr
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
trasher gercekten Hyosung GV250 yiy dusun cok memnun kalacaksin, Suan turkiyedek e iyi 250 lk chopper.
1998 drag star shadow alırsın choopper dedimi amortisör olmayacak yani dışarda gözükmüyecek ben 95 shadow alıp veya drag star alıp kesip bicecem kardeşş bunların ikinci elindede uğraşırsınn sen bilirsin ama bende chooper düşünüyorum....yinede sen bilin ama 6500 milyara alcama 1 2 milyara daha korum 2000 model markalı bişiy alırım
Tarih: 09.05.2006 - 08:08 Mesaj konusu:
valla eskiden para yoktu ne alıyım die plan yapıyodum şimdi para mı ayarladım bu seferde ne alıcağıma karar veremiyorum bu motora sahip olan biri var mı sitede bikaç resim falan koysa yorum yapsa çok iyi olur gv250 de güzel makine ama bu biraz daha spor bi görünüme sahip
Ölçüler 2325 x 840 x 1080
Ağırlık (kg) 190
Motor Tipi V-TWIN DOHC 8V
Soğutma Sistemi Su
Şanzuman 5 Vites
Motor Hacmi (cm³) 252
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 14
Yağ Kapasitesi 2,5
Sele Yüksekliği 725
Max. Güç (Hp/d/d) 27 / 11000
Max. Tork (Nm/d/d) 19.4 / 9000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 17
Tekerlek Ölçüsü Arka 150 / 80 - 15
Herşeyden önce ne istediğin önemli olan. Şekil olarak hoşuna gittiyse, Gücü sana yeterliyse, marka takıntın yoksa ve maddiiyatı ayarladıysan kymco sana istediklerini verebilir:
Sorunsuzluk: Büyük markaların kalitesinin sebebide budur zaten.
Kalite: Gene sorunsuzluğa dayanır kaliteli işçilik ve sorunsuz km ler,
Ben burdayım diyen bi tasarım ve yüksek beklentilerin yoksa yeterli performans. bunları sana verebilir sen ne istiyorsun önemli olan bu.
Beğendiysen kısacası git al düşünme daha fazla...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız