Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa limited 280kmh TÜRKİYE(YAPAN YIGENİMDİR)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa limited 280kmh TÜRKİYE(YAPAN YIGENİMDİR)

Hayabusa limited 280kmh TÜRKİYE(YAPAN YIGENİMDİR)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Carmencita
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2006 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY, Abi bu bır ara satılık olan motormu Çok gülüyorum
Başa dön
Carmencita Çevrimdışı Carmencita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2006 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu vıdeodakı hızı yapan adam benım emmı ogludur

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 10.01.2006 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay beeeee........ :alkış

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.01.2006 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WHISKEY demiş ki:
vay beeeee........ :alkış

yaaaaa....böyleleri de var işte abi.. :alkış

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız tutkusu çoğu insanda vardır. Gördüğünüz üzere. Ama en önemlisi bu tutkunun yaşam tutkusunun önüne geçmesi.. Darkblue hocam dikkat et valla bu kadar hız sağlıklı değil bence Göz kırpıyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f 280 yapan arkadaş kimmiş ya kafam takıldı ?
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya amma payalaşamadınız videoyu erhhangi bi adma verin haybsau o akdar düz ve zuun yolda kafası rahat yapar zaten darkblue abimizde pek strese girmemiş 6.viteste çevirmiş gazı makine yapıo zaten 280'i.Hayabusa hızlanması en kolay makinedir Hayabusayı Hayabusa yapan budur zaten gerçi 2000 yılındansonraki Hayabusalarda 5 ve 6.vitesin torku limitlenmiş olduğu için %100 gerçek performasn değildir gördüğünüz.Eğer makine 2000 modelin altı ise veya düzgün bir şekilde beyni programlanmış ise 5 ve 6.vitesteki performans bu gördüğünüz videodan daha üstün dolayısıyla o süratlere çıkmak daha kolay oalcaktır.Her neyse dediğim gibi paylaşılamaycak bişi yok DArkblue abimiz yapmış gıdısnın görmücesi 270 basmış eniştesinin bacanağı 300 yapmış bunları yapan makine üstündeki insan değil.Ben darkbluenın pilotajı kötüdür şöledir böledir demiyorum kisme yanlış anlamasın zaten kendisi de imzasında yeni olduğunu belirtmiş.Tabiki kendisi benim gördüğüm yetenkli motorculardan bir tanesi.Hayabusaya ilk bindiğinde 'bunu kullanmak zor diil' demesi heleki o yaşta(yaşta sorun yok önemli olan hisstiğidir tabi Çok gülüyorum ) herkesin diyebileceği bişi diil.Emeğe saygı gösterin ona buna sahiplenmeyin sahiplenenlerede iannamyın.
Darkblue abicim sende nolursun dikkatli ol.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehe cbr125rrr la konuştum yeğeni kandırmış bu arkadaşı buda inanıp yazmış yeğenim ooo hayabusa 280 vs bende izledim Darkblue nun Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 13.01.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptıgı sey cok tehlikeli sonunda da DEVAM EDECEK yazıyor.. yegenine basarılar dikkatli olsun ama :alkış
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 13.01.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

TAKOMETRE sınırlaması kanunen yapılan bi zorlama.ancak firmalar sadece takometre olarak sınırlama yapıyorlar makina hala gaz yiyor.aynı durum 1000lik makinalardada var.299 yazıyor ve takometre duruyor.ancak benim makina 1500.2000devir daha gaz yiyor.bu gaz nereye gidiyor :?:limit kesici diye bişey duymadım limit acan aletin adı ve markası ne.bu isi powercommander yapıyor standart beynin yerine performans beyni takılıyor.

takometre sınırlaması büyük motor üreticilerinin biraraya gelip kendi kendilerine aldığı bir karar, centilmence bir anlaşma. kanuni bir gereklilik değil. ama bunu da kadranda 300 göstermeyecek veya analog ise yazılmayacak diye anlaşılmış. bu kural yokken 300 yapan motorun hala 300 yaptığına bende inanıyorum. yanlız hayabusalarda 2000 öncesi modellerin daha agresif ve hızlı olduğu bilinen bir konu, ama bu 300 km (kadranda) sınırlaması ile ilgili değil üreticinin nedene dayanan bir tercihi. bu nedenler arasında yol kullanımına uygunluk, buna bağlı vites oranları, yakıt tüketimi, vs .gösterilebilir. 2000 sonrası busa'sı olanların bu performanstaki kaybın bir kısmını geri kazanmaları belli bir masrafla mümkün.
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uyumlu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.01.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten cbr 125 rrr in yegeninin 280 yaptığına inanmamıştım.2003 model siyah limited edition,çift akrapoviç egsozlu,keehin filtre li hayabusası olmasına rağmen ne yazıkki kendisi tabiri caizse 20 km yi geçebilen bir arkadaş değildir.

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

bu arada söylemeden geçemeyeceğim.geçenlerde sitede bir video izledim.gece çekimiydi.ve türkiyede çekildiğini söylüyordu yazan arkadaş.çok kısa bir mesafede 340 km yapıyordu hayabusa.çok dikkatimi çekti.tabi rahmetli dedemde hayabusasının arka dişlisini 2 diş büyütürse onun hayabusasıda anında 340 a çıkar.aslında motosikletin yaptığı max 295 km dir.haaa unutmadan bunu ön dişli oranıyla oynayarakta yapabilirsiniz.tabiiki sanal olarak.
Başa dön
uyumlu Çevrimdışı uyumlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.01.2006 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

280 yapsa nolur 500 yapsa nolur, yegenıne soyle dıkkatlı olsun hız felakettır

+1000000000
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadran
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklamcılık biz türklerin içinde var Çok gülüyorum yigenim yaptı Dil çıkarıyorum
Başa dön
kadran Çevrimdışı kadran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alperhas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş yüklenmiyor bi kontrol et Dil çıkarıyorum
Başa dön
alperhas Çevrimdışı alperhas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.02.2006 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eee bende ki makine zaten 1 vites 165 görüyor daha ne diyeyim malum geride 5 vites daha var

165'i 5'e katlayacak anlamına gelmezki.
hem motorun kalitesi 1. vites hızıyla ölçülemez.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

eee bende ki makine zaten 1 vites 165 görüyor daha ne diyeyim malum geride 5 vites daha var

165'i 5'e katlar anlamına gelmezki bu.
hem motorun kalitesi 1. vitesteki hızıyla ölçülemez.
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.52 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal