onurnas sen amerika fiyatlarına bakmışsın anlaşılan. Onlara bakmamak lazım, insanın moralini bozuyor . Ama avrupa fiyatlarıda Türkiye fiyatlarıyla çok benzer. _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
SAT, saçmalıyorsun..Hiç mi fizik dersi görmedin sen ??? Dinamometre ağırlık ölçer..Zaten motordaki prensibide bu.yanlış bilmiyorsam 75kg 1bg ye eşittir.Yani lastiğin """"dönüş hızını"""" değil yola olan ağırlık kuvvetini ölçer.Benim Dinamometre derken demek istediğim,normal dinamometreler ile karıştırılmaması.Türkçem iyi olmadığı için anlatamıyorum.Buyur burda anlatmışlar
İşte burada ki de araçlar için kullanılan "Dinamometre"
Araçlara görede açıklamış..
SAT, napmaya çalıştığını anlayamadım.Buyur resimli örnekli anlatım.Hepsini google dan buldum.Bence sen araştırmalısın. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.01.2006 - 22:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
canerdemir79, SAT, Dinamometre ağırlık ölçen bir alettir.Yani yer çekiminin kütleye olan etkisini ölçer kendisi.
Sıradan bir terazide dinamometredir ama gidip onunla araçların beygirini ölçemezsiniz
şimdi FLAME.yukardaki gibi bişey yazmışsın sonrada kalkıp dinamometrenin araçların motor gücünü ölçtüğünü gösteren resimler koymuşsun.sen daha kendinle çelişirken bu bilgileri nasıl yazıyorsun anlamadım.ayrıca 1hp 75kg dır demek tam doğru diil.bunu zaten ben daha öcede yazdım ama tekrar yazmakta fayda varr.1HP GÜÇ 75KG AĞIRLIĞI 1SANİYEDE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR. bundan daha açık ve net bir şekilde açıklanamaz.ayrıca DYNO-JET bir markadır makina diil bunlarda sitede mevcut bence senin anlatmanda problem var yoksa benim fizik bilgim sana yeter banada...FLAME DOSTUM SAYGILAR
Tarih: 17.01.2006 - 15:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
bence de öyle adam bi tüp takıp 5hp aldım diyor.neyse teşekkür ederim. işin aslı ne biliyormusun sadece ego tatmini yoksa 180 hp nin daha nesi yetmiyorki ve 180 hp nin tamamını hakkını verek kaç kişi gaz çekiyorki sayılıdır bence.1,5tonluk arabalarda 150hp 200hp oldumu GTI gibi ünvanlar alıp performanslı araç oluyorlar.ama 170 kglık bi makinada 180 hp yetmiyor bunu söyleyen kişi ya 1hp güç nedir onu bilmiyor yada kaf olsun die konuşuyor.bilgi olsun die yazıyorum 1HP GÜÇ 75KG BİR YÜKÜ 1SN DE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR.YANİ 3HP 1RACİNG MAKİNAYI hareket ettirmeye yeter.geri kalan 177hp ekstra...
çok güzel anlatmışın ama bmw M6 400bg den fazla ama GTI araba deil GTI Turbo Kitli Arabalara Verilen Ünvandır
bence de öyle adam bi tüp takıp 5hp aldım diyor.neyse teşekkür ederim. işin aslı ne biliyormusun sadece ego tatmini yoksa 180 hp nin daha nesi yetmiyorki ve 180 hp nin tamamını hakkını verek kaç kişi gaz çekiyorki sayılıdır bence.1,5tonluk arabalarda 150hp 200hp oldumu GTI gibi ünvanlar alıp performanslı araç oluyorlar.ama 170 kglık bi makinada 180 hp yetmiyor bunu söyleyen kişi ya 1hp güç nedir onu bilmiyor yada kaf olsun die konuşuyor.bilgi olsun die yazıyorum 1HP GÜÇ 75KG BİR YÜKÜ 1SN DE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR.YANİ 3HP 1RACİNG MAKİNAYI hareket ettirmeye yeter.geri kalan 177hp ekstra...
çok güzel anlatmışın ama bmw M6 400bg den fazla ama GTI araba deil GTI Turbo Kitli Arabalara Verilen Ünvandır
BMW M6 zaten 507bg ...sen eski M5ten bahsetmek istedin heralde _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
güzel alet.
yalnız 1000cc beni aşar ben , yarısı ile anca başa çıkabiliyorum _________________ ´´ birine kyzmak kolaydyr ; ancak do?ru zamanda , do?ru ki?iye , do?ru ?ekilde ; tam hakly olarak kyzmak ; i?te bu çok zordur ´´
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız