Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim

cbr 125 in jantını nasıl boyatabilirim
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 13.01.2006 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efesec yok yok merak etme saka yapıyom bende alacam 1 aya kadar o motordan cok hosumuza gidiyo hatta 2 arkadas alacaz Çok gülüyorum
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 13.01.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efesec, zevk meselesi benim hoşuma gitmiyo mesela Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 13.01.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bi oto boyacısında boyatabilirsin tahmin edebiliyorum cok cool olur
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırın boya olmasına dikkat edersen bence daha salıklı olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 13.01.2006 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb kardes bende ramzey cıft sılındır aldım ve jantları metalık grıydi!!! sanayıden arkadasla komple soktuk dişli.disk ne varsa cıkarttık guzel zımpara yaptıktan sonra kompresorle motorun rengıne boyadık!!!lastıklerı cıkarırsan jantın kenarlarını cızebılırsın ben kenarları nıkalajlı oldugu için lastıgı cıkarmadım ama bantlamak bıraz sıkıntılı oluyo!! Dil çıkarıyorum hadi kolat gelsın hee benım motor metalık kırmızı Çok gülüyorum
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 13.01.2006 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açık renk jantlarla bir yağmur yedin mi leş gibi oluyorlar, acilen yıkamak gerekiyor çünkü tüm güzelliği gidiyor.

Temizleyeyim diye canın çıksın istemiyorsan açık renk yapma.
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xandros valla bu kısmını hiç dusunmemeiştim hatırlattıgın iyi oldu Dil çıkarıyorum
Başa dön
lazybones
Üye
Üye

Nereden: SolarSystem

MesajTarih: 13.01.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jantları boyatırken klasik fırın boya yerine elektrostatik toz boya uygulaması yaptırırsan hem lastikleri janta takarken hemde daha sonraki kullanımında çok daha rahat edersin belki biraz daha maliyetli fakat hem yakından baktığın zaman boyadaki dokunun kalitesi hemde daynıklılığı tartışılmayacak kadar yüksek benim tavsiyem sanayide sorarsan mutlaka yapan birine yönlendirirler http://www.google.com 'da elektrostatik boya yada toz boya diye aratırsan bir sürü yer bulursun
Başa dön
lazybones Çevrimdışı lazybones Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol lazybones bi arastırayım biraz pahalı olsunda güzel olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
Baybaydar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyata?y

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elektrostatik boya 400 derecede fırınlanıyor yanlış bilmiyorsam tabi bu şekildede yaptırabilirsin ama jantların göbeklerindeki rulmanları da çıkarttırman lazım aksi takdirde rulmanların yağları kuruyacagından rulmanlar bozulur,tabii rulmanları çıkarırken bunları koruyan toz keçelerini de sökmeleri gerekiyor işte problem burada başlıyor çünkü toz keçeleri yedek parça olarak ellerinde yokmuş(şu ara varmı bilmiyorum)
keçeler çıkarırken bozuluyor çünkü.....
Başa dön
Baybaydar Çevrimdışı Baybaydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal