Arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve 56 kg ağırlındayım ben atv motor almak istiyorum babamı ikna etmeye çalışıyorum maddi durumda el vermiyor onun için ikinci el ve temiz sağlam motor araştırıyorum ne kadar ucuz olursa almam o kadar kolaylaşır yardımcı olursanız sevinirim 3 aydır bilgisayarı açtığım gibi atv resim ve videoları indiriyorum manyağı oldum fakat para yok hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ayrıca kar küremeğe elverişli olursa daha memnun olurum istanbul beykoz tarafında oturuyorum çavuşbaşı köyü var hep arazi.
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/gostepe
Tarih: 14.01.2006 - 10:52 Mesaj konusu:
ne kadara kadar arıyosun bilmiyorum ama kanuninin sitesine bi bak fiyatlara ikinci el biraz zor ama sahibinden.com a bi bak kolay gelsin eger bi fikir edinirsen bildiririm
Tarih: 14.01.2006 - 11:02 Mesaj konusu:
sağol kardeş valla taş çatlasa 3.000 ytl bende piyasa değeri 250 veya 300 ytlik bisiklet var onu filan satarım 1 sene kullandım temiz kanuniye girdim atv 250 var 7.500 ytl+ötv si var çok para be karddeş
Tarih: 14.01.2006 - 11:17 Mesaj konusu:
valla ya ama buzda filan kar küremesi var kasa takma özelliği var tarla sürme var kabin takabiliyon ama hepsi $$$$$ bunlarla oluyor koskoca jeep 9.600 ytl parmak kadar motor 7.500 ytl
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız