Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - DUCATİ'ler neden tercih edilmiyor !!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

DUCATİ'ler neden tercih edilmiyor !!!!!

DUCATİ'ler neden tercih edilmiyor !!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR, Bende sana katılıyorum..Çok fiyat farkı var aralarında..Kimse cillop gibi japonlar dururken gidipte almaz Ducati..

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle 1. olarak genellıkle tipsizler japonlara göre.2.olarak ıse sat ında dedıgı gıbı uzun duzluklerde cabuk bıtıyolar(kendı ıkı sılındırlımden bılıyoruım)3.olarak ıse performanslarına gore aşırı abartılı fıyatları(servis zaten hak getire).eee,ben nıye 20 bın euro vereyım ıkı slılındırlı tıpsız ducatıye Göz kırpıyorum
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati'yi su an tercih etmemissem iki sebebi var, birincisi endurosu yok, ikincisi pahalli, bence asil Japonlar tipsiz, herifler zaten teknoloji ve design hirsizi, fuarlara gidin bakin, yerlere yatmis motorlarin arabalarin cigerlerine kadar resmini ceken uzakdogulu bir suru tip goreceksiniz Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o resımlerı cekmektekı amacları aracların hangı kaza seklınde nerelerden hasar aldıklarını belırlemek.sende ne fesatmışın uzay abı yaa,şikayet edıcem senı hondaya.alsınlar senın makınayı altından Çok gülüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:38    Mesaj konusu: bilmem Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hic dikkatinizi cektimi bilmem...Almanlar, Italyanlar ve Japonlar ile ABD ve Ingiltereyi teknoloji, bilim alaninda geldikleri yer olarak bakacak olursaniz; bugun dunyaya disardan gelseniz 2.Dunya savasini kim kazanmistir diye sorsalar ne cevap verirdiniz ? Çok gülüyorum

bilmem ne cevap verirdik.. ya aslında soruyu anlamadım yaa walla bak dd amca mal mal bakıyom soruyaa

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çünkü biri 20 milyar ducati 40 milyar hemde yavaş niye tercih edilsi,n
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2006 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

, bence asil Japonlar tipsiz, herifler zaten teknoloji ve design hirsizi, fuarlara gidin bakin, yerlere yatmis motorlarin arabalarin cigerlerine kadar resmini ceken uzakdogulu bir suru tip goreceksiniz

adamlar herşeyi taklit edebiliyorlar diger markalarada bulaştırıyorlar...
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hyper1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir(kar?yyaka)-antalya

MesajTarih: 15.01.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paranın gözü kör olsun Ağlıyorum ...düzlükte yanımdan başkası uzasa ne olcak ? şekil olarak daha çekici olduğu kesin Çok gülüyorum sonuçta biz yarışçı değiliz Göz kırpıyorum motor=keyif işi..elbet birgün benimde duca999 olucakkk
Başa dön
hyper1 Çevrimdışı hyper1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 15.01.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek soru ,tek cevap.

ducati=ferrari

anlayana
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2006 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati çok devirli bi alet o yüzden kendini çabuk yiyen bi makina bide 2 silindir olması etken pahalı olmasıda etkiliyo tabiki
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.01.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ducati, Triumph, Benelli, Moto Guzzi vb. markaları oldum olası sevemedim. Her şeyleriyle bir gıcıklık abidesi bu motorlar. Özellikle Türkiye'de bugün var yarın yok gibi bi havaları var.Motorlarda genelde alanın elinde patlıyo yada satana kadar canı çıkıyo.. Japonların çekik gözünü seveyim. Bravo
alfonzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.01.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati pistlerde çok iyi iş yapmasına rağmen caddede japonlar kadar iyi iş yapamaz motorları dört silindirliler gibi yumuşak değildir oturuş pozisyonu daha radikaldir ön tekeleğin üstünde gider gibi buna benzer birsürü pistte iş yapacak özelliği olmasına rağmen caddede dezavantahdır bunlar kullandığı malzemeler en pahallısı ve en iyisidir ama caddede gerekicek şeyler değil motorun limitlerini aştığında ihtiyaç duyulcak komponentler buda motorun pahallı olmasına yol açıyor ve japonları öne çıkarıyor
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 15.01.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Ilginc bir sey aklima geldi, gecenlerde TV de benzeri bir tartisma vardi...
Ducati fabrikasini gosteriyor, butun isciler Duc t-shirt, sapka vs. rengarenk giyinmis, yag pas icinde ama gule oynaya muzik dinleyerek calisiyorlar. Fabrika olaganustu temiz...ona bir diyecek yok. Japonlarda ise Yamaha yi gosterdi, robotlarin calismadigi bolgede de sanki insan sekli verilmis robotlar calisiyor gibniydi. Tertemiz isciler, hepsi bir ornek giyinmis, ellerinde bembeyaz eldivenler, buyuk bir sessizlik ve duzenle birseyler monte edip duruyorlar montaj bandinda...

Esas olay fabrika dagilma saatindeydi...Japonlar otobus ve metroya yonelirken butun "ama butun!" Italyan iscileri -genel mudurunden yer paspaslayana kadar- motosikletlerine atlayip oyle eve gittiler. Cogunda da son model (hatta birkac tane 999R gordum) Duc ler vardi.

Seviyor bu herifler bu isi... ;-)

--------------

Hic dikkatinizi cektimi bilmem...Almanlar, Italyanlar ve Japonlar ile ABD ve Ingiltereyi teknoloji, bilim alaninda geldikleri yer olarak bakacak olursaniz; bugun dunyaya disardan gelseniz 2.Dunya savasini kim kazanmistir diye sorsalar ne cevap verirdiniz ? Çok gülüyorum

DD şu anda japonlar teknolojik olarak daha öndeler, ama savaştan sonra ABDden baya bir yardım gördüler.(savaştan sonra belli bir süre ABDnin kontrolü altındaydılar)Ayrıca bilgisayar alanında ABD bugün açık ara önde.
Almanya'nın durumu biraz daha farklı. Almanlar teknoloji konusunda hep birkaç adım daha önde olmuşlardır. (endüstriyel devrimler ilk orada başladı, arabanın icadı, süper teknoloji tanklar vs... hepsi Almanya.. helede Hitler döneminde çoğu nobel ödülünü Almanya alıyordu..)

Neyse asıl konuya dönelim, Ducati'lerin tutmamasının nedeni gayet açık: makineler çok güzel, şık ama çok pahalı Şok oldum .. Ayrıca Japonlardan daha yavaş.. (ZX-6, gixxer 600 bunların hepsi 749ları geçiyor hemde çok daha ucuza Dil çıkarıyorum ) Servisi, yedek parçası, herşeyi pahalı.. 2.elde çok değer kaybediyor. Birde Fransa'da zorunlu kasko var, Ducatilerin kaskosu 2kat daha pahalı... Nedenler say say bitmez.. Gülümsüyorum

İyi sürüşler.. Çok gülüyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
my_yasin85
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.01.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani tek sorun fiyatı herneyse japonlar bu işi biliyo
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

japonların birşey bildiği yok Teknojide Dünyanın devi Amerikadır unutmayınız teknolojik üstünlüğün zirvesi uzay gemisidir ve buda Amerikada vardır birtek öyle bir teknolojiki Diğer ülkeler diyelim Seramik fren yapacaklar amerikaya para ödüyorlar.Ve binlerce daha örnek var.Adamların görünmez uçakları ve sayısız teknolojik aletleri var şimdi burda biraz saçma konuşuluyor yok japon teknolisi motorda öndeymiş :] istese Amerikalılar yapamazmı hızlı motor herifler dünyanın en hızlı uçaklarını yapıyorlar.Yapmıyorlar çünkü Dünyada hem askeri denge vardır hemde ekonomik bu dengelerle çok oynanırsa büyük sorunlar olur japonlar mal üretip satamazsa hep amerika hep amerika üretip satarsa bardak taşar savaş başlar öyle sandıgınız gibi basit değil dünya dengeleri Aramızda iktisatçı arkadaşlar varsa benim gibi anlar zaten dediklerimi.2 dünya savaşının çıkmasının temel sebebide buydu.
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal