Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bmw 1200 s

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bmw 1200 s

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Deli125cc
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:06    Mesaj konusu: Bmw 1200 s Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bmw yeni seriden 1200s çıkarmiş bilgisini bilen varmı? varsa lütfen bi yazdırı versin. ayrıca bmw için yorum açmak istiyorum bazı modellerde zincir olmuyormuş. sincirsiz olan kısımlarda hızlı kalkmaya yeltenildiginde motor yana yatıyormuş doğruluk payı nedir.???? Gülümsüyorum
Deli125cc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zerocool
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zincir olmuyor dediğin zincir yerine şaft oluyor ama şaftta bahsettiğin gibi bir problem var mı bilmiyorum ama olmaması lazım çünkü şehir içindeki motorlarda genelde şaft kullanıyor sesiz ve yağlama gibi bakımları yok ama arazi koşullarında biraz yetersiz. K1200s e gelince daha önce açılmış forumlar var aratırsan bulursun ekim ayında çıkıyor hayırlısı ile.
Maslak/Ystanbul
Başa dön
Zerocool Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 10.08.2004 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

D.D abimin bölümü bu en güzel bir sekilde o cevabi verecektir Çok gülüyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2004 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

D.D abimin bölümü bu en güzel bir sekilde o cevabi verecektir

Peki CBR954RR, bende yorum yapmıyorum. Ağalar önden :P
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.08.2004 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander,

Biliyorsun BMW dediyin zaman akla D.D gelir Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.08.2004 - 04:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD hala cevaplamamış arkadaşın sorusunu.
Ben bir deminki foruma "paste" yaparken, denk geldiğim kısa bir ön bilgiyi vereyim hemen.

Zincir mi yoksa şaft mı daha iyidir?

Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları vardır. Şaft daha az bakım gerektirir. Yağın içinde, tozdan kirden uzak çalışır. Şaft zincire göre daha güvenli, daha az bakım isteyen yumuşak bir sürüş sağlar. Gerçi zincir üreticileri yıllarca uğraşıp zincirleri de güvenilir hale getirdiler ama hala bakım ve dikkat istemekte. Ama şafta oranla ucuz olduğu da bir gerçek. Ayrıca zincirler şaft gibi arka süspansiyonun çalışmasını olumsuz etkilemezler ve ne de olsa güç kaybı şafta oranla çok daha azdır. Üstelik zincir şaft gibi motora ekstra bir ağırlık eklememektedir.
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.08.2004 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auslander demiş ki:
Üstelik zincir şaft gibi motora ekstra bir ağırlık eklememektedir.

Birde zincir cok daha yüksek devire vede güce dayaniklidir
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 11.09.2004 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmw nin adı yeter
Başa dön
hamit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye