Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2006 Yamaha Fazer 1000 (makina 150HP !!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2006 Yamaha Fazer 1000 (makina 150HP !!)

2006 Yamaha Fazer 1000 (makina 150HP !!)
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 13.01.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewt fazer harika bir makina artık bunun 250 lıgıde var neden fazer 250
nın grenajını fz1 gibi yapmamıslar Üzgünüm
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 13.01.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onurnas sen amerika fiyatlarına bakmışsın anlaşılan. Onlara bakmamak lazım, insanın moralini bozuyor Çok gülüyorum . Ama avrupa fiyatlarıda Türkiye fiyatlarıyla çok benzer.

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 13.01.2006 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 in çıplak hali harbidende giydirsen R1 olur yazlık hali R1'in Çok gülüyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.01.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAT, saçmalıyorsun..Hiç mi fizik dersi görmedin sen ??? Dinamometre ağırlık ölçer..Zaten motordaki prensibide bu.yanlış bilmiyorsam 75kg 1bg ye eşittir.Yani lastiğin """"dönüş hızını"""" değil yola olan ağırlık kuvvetini ölçer.Benim Dinamometre derken demek istediğim,normal dinamometreler ile karıştırılmaması.Türkçem iyi olmadığı için anlatamıyorum.Buyur burda anlatmışlar

http://egitek.meb.gov.tr/dersdesmer/son_deney/deneyler/deney29.htm

basit bir deney bu şekilde "dinomometre" mevcut.

http://www.bilginoglu-endustri.com.tr/lloyd.htm

Burda da başka bir "Dinamometre"

http://www.quantum-tuning.com/www/bilgidinamo.htm

İşte burada ki de araçlar için kullanılan "Dinamometre"
Araçlara görede açıklamış..

SAT, napmaya çalıştığını anlayamadım.Buyur resimli örnekli anlatım.Hepsini google dan buldum.Bence sen araştırmalısın.

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.01.2006 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

canerdemir79, SAT, Dinamometre ağırlık ölçen bir alettir.Yani yer çekiminin kütleye olan etkisini ölçer kendisi.
Sıradan bir terazide dinamometredir ama gidip onunla araçların beygirini ölçemezsiniz

şimdi FLAME.yukardaki gibi bişey yazmışsın sonrada kalkıp dinamometrenin araçların motor gücünü ölçtüğünü gösteren resimler koymuşsun.sen daha kendinle çelişirken bu bilgileri nasıl yazıyorsun anlamadım.ayrıca 1hp 75kg dır demek tam doğru diil.bunu zaten ben daha öcede yazdım ama tekrar yazmakta fayda varr.1HP GÜÇ 75KG AĞIRLIĞI 1SANİYEDE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR. bundan daha açık ve net bir şekilde açıklanamaz.ayrıca DYNO-JET bir markadır makina diil bunlarda sitede mevcut bence senin anlatmanda problem var yoksa benim fizik bilgim sana yeter banada...FLAME DOSTUM SAYGILAR
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.01.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet cok kambur duruyo.soyulmuş gibi. kraalllll çııııpppppllaaaakkkk Dil çıkarıyorum
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.01.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAT, Ben dinamometre araçlarda ölçüm yapmaz demedim..Sadece dinamometre denildiği taktirde sıradan dinamometreler ile karıştığını belirttim..Bunu kanıtlamak içinde yukarıda linkleriyle örnekleri verdim.Benim kendimle çelişmiyorum.Gerçekte türkçem iyi değil.Bazen anlatmak istediğimi anlatamıyorum.

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasakimotors
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SaKaRYa

MesajTarih: 17.01.2006 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence de öyle adam bi tüp takıp 5hp aldım diyor.neyse teşekkür ederim. işin aslı ne biliyormusun sadece ego tatmini yoksa 180 hp nin daha nesi yetmiyorki ve 180 hp nin tamamını hakkını verek kaç kişi gaz çekiyorki sayılıdır bence.1,5tonluk arabalarda 150hp 200hp oldumu GTI gibi ünvanlar alıp performanslı araç oluyorlar.ama 170 kglık bi makinada 180 hp yetmiyor bunu söyleyen kişi ya 1hp güç nedir onu bilmiyor yada kaf olsun die konuşuyor.bilgi olsun die yazıyorum 1HP GÜÇ 75KG BİR YÜKÜ 1SN DE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR.YANİ 3HP 1RACİNG MAKİNAYI hareket ettirmeye yeter.geri kalan 177hp ekstra...

çok güzel anlatmışın ama bmw M6 400bg den fazla ama GTI araba deil GTI Turbo Kitli Arabalara Verilen Ünvandır
Başa dön
kawasakimotors Çevrimdışı kawasakimotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 17.01.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakimotors demiş ki:
Alıntı:

bence de öyle adam bi tüp takıp 5hp aldım diyor.neyse teşekkür ederim. işin aslı ne biliyormusun sadece ego tatmini yoksa 180 hp nin daha nesi yetmiyorki ve 180 hp nin tamamını hakkını verek kaç kişi gaz çekiyorki sayılıdır bence.1,5tonluk arabalarda 150hp 200hp oldumu GTI gibi ünvanlar alıp performanslı araç oluyorlar.ama 170 kglık bi makinada 180 hp yetmiyor bunu söyleyen kişi ya 1hp güç nedir onu bilmiyor yada kaf olsun die konuşuyor.bilgi olsun die yazıyorum 1HP GÜÇ 75KG BİR YÜKÜ 1SN DE YERDEN 1METRE YUKARI ÇEKEN GÜÇTÜR.YANİ 3HP 1RACİNG MAKİNAYI hareket ettirmeye yeter.geri kalan 177hp ekstra...

çok güzel anlatmışın ama bmw M6 400bg den fazla ama GTI araba deil GTI Turbo Kitli Arabalara Verilen Ünvandır

BMW M6 zaten 507bg Çok gülüyorum ...sen eski M5ten bahsetmek istedin heralde Dil çıkarıyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yamaha gerçekten bu dizayn işini biliyor.. Hiç çirkin motoru yok...
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blue-light
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.01.2006 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel alet.
yalnız 1000cc beni aşar Gülümsüyorum ben , yarısı ile anca başa çıkabiliyorum Bravo

sevgi ve ho?görüyle kalyn
BLUE-LIGHT
Başa dön
blue-light Çevrimdışı blue-light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal