Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza

kaza
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuttı geçmiş olsun Ağlıyorum
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili arkadaşlar sağolun temenniler hepimiz için geçerli olsun.
Dün yaptığım kazada işin ilginç birkaç yönüne dikkat çekmek istiyorum
1-güzergah boyunca bir çok tümsek yapılmış ve sadece 2 tanesine ikaz tabelası konmuştu, onun için 60 km/hız ile gidiyordum
2-kocaman tümsek yapmışlar askeriyenin önüne ve bir işaret yok(askeriye önü dikkat)
3-orda olan arkadaşların gördüğü gibi her geçen arabanın altı sürtüyordu hatta baya bir vuruyordu tümseğe Çok gülüyorum
4-biz kazayı arkamdaki artçı yüzünden yaptık Çok gülüyorum :-D dermişim.
4-tümseğe 5 metre kala asfaltın bir kavun kadar çıkıntılı olduğunu fark edemedik ve tümseğe yavaş girelim diye frene asılınca olan oldu kavuna çarptık ,tümseğe altı çarpan arabalar gibi yerde sürünerek girdik çok şükür full korumalıydık.
5-bana yardımcı olan tüm dostlara tşk ederim ve en güzeli nedir biliyormusunuz arkadaşlar hiç bir motorcu nerdeyse biz göndermesek ayrılmıycaktı yanımızdan Ağlıyorum Ağlıyorum çok güzel bir manzaraydı be bütün motorcular etrafında seninle ilgileniyor Ağlıyorum Ağlıyorum en kısa zaman da tekrar denemek lazım Çok gülüyorum 8)
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
aurora
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.09.2004 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuttifrutti, çok geçmiş olsun. En büyük kazanda bu olsun.
Başa dön
aurora Çevrimdışı aurora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TUTTİ DÜN BALABAN KÖYÜNDEN SONRA YOLLARI KARIŞTIRDIK BİZ BAŞKA YOLDA GİTTİK. KÇBURGAZ DA ARADIM HAKKANI DUYDUM ÇOK ÜZÜLDÜM. YANINA GELECEKTİM ARABA ÇAĞIRMIŞSINIZ. MOTOR İÇİN .... Üzgünüm SANA BİRŞEY OLMAMIŞ SEVİNDİM NARKOZ DA DA BİR ŞEY YOK UMARIM. GEÇMİŞ OLSUN Gülümsüyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutti çok geçmiş olsun kardeşim, hadi darısı benim başıma bi de tümsekte düşme fantazim var... :-D
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ceko35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutti buyuk gecmis olsun dostum... Üzgünüm
turkiye yolları iste.. ben araba ile giderken bile tırsıyorum valla.. onune koyun cıkar, kopek cıkar.. otobanda giderken bile yol kenarında inekler otluyo.. iste boyle bir ulkede yasıyoruz.. hayatın cok cok ucuz oldugu bir ulke... Öfkeliyim
ceko35 Çevrimdışı ceko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
invent
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun çok çok
gitti eski motorum Çok gülüyorum
Şu yazdığın maddelerden en sonuncusunu hemen uygula bencede Gülümsüyorum)
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuttifurutti: Çok geçmiş olsun. Arkadaşlarında söylediği gibi en büyük kazan bu olsun.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
silgar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş büyük geçmiş olsun,sende bişey olmamasına çok sevindik...
Başa dön
silgar Çevrimdışı silgar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
niko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Tutti, kaza yaptığını duyunca, nasıl gittiğini bildiğim için çok korktum bi an :evil: . O tümsek yüzünden düşeceğini söyleseler gülerdim valla Gülümsüyorum . Ama sen bile üstelik o kadar yavaş giderken o tümsek yüzünden düştüysen çok çok çok dikkatli olmamız gerektiğinin bir kez daha farkına vardım.

Tekrar geçmiş olsun dostum Dil çıkarıyorum
x_deviL_x
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa/Ynegöl

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutti çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha iyi duruma gelirsin inşallah..!
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 13.09.2004 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Tutti kardeşim. Gerçekten de kaza olmuş Dil çıkarıyorum Öyle çok bile bile lades durumuna kaza demeye alıştıkki Öfkeliyim Tek rar tekrar geçmişolsun Dil çıkarıyorum
Nejla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/maltepe

MesajTarih: 13.09.2004 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutti, tekara çok geçmiş olsun, daha dikkatli olman lazım galiba ve birde minik bebeğini düşün............... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Nejla Çevrimdışı Nejla Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 13.09.2004 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutti geçmiş olsun biraz daha dikkat Dil çıkarıyorum
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal