Tarih: 13.09.2004 - 08:51 Mesaj konusu:
sevgili arkadaşlar sağolun temenniler hepimiz için geçerli olsun.
Dün yaptığım kazada işin ilginç birkaç yönüne dikkat çekmek istiyorum
1-güzergah boyunca bir çok tümsek yapılmış ve sadece 2 tanesine ikaz tabelası konmuştu, onun için 60 km/hız ile gidiyordum
2-kocaman tümsek yapmışlar askeriyenin önüne ve bir işaret yok(askeriye önü dikkat)
3-orda olan arkadaşların gördüğü gibi her geçen arabanın altı sürtüyordu hatta baya bir vuruyordu tümseğe
4-biz kazayı arkamdaki artçı yüzünden yaptık :-D dermişim.
4-tümseğe 5 metre kala asfaltın bir kavun kadar çıkıntılı olduğunu fark edemedik ve tümseğe yavaş girelim diye frene asılınca olan oldu kavuna çarptık ,tümseğe altı çarpan arabalar gibi yerde sürünerek girdik çok şükür full korumalıydık.
5-bana yardımcı olan tüm dostlara tşk ederim ve en güzeli nedir biliyormusunuz arkadaşlar hiç bir motorcu nerdeyse biz göndermesek ayrılmıycaktı yanımızdan çok güzel bir manzaraydı be bütün motorcular etrafında seninle ilgileniyor en kısa zaman da tekrar denemek lazım 8) _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
Tarih: 13.09.2004 - 08:56 Mesaj konusu:
TUTTİ DÜN BALABAN KÖYÜNDEN SONRA YOLLARI KARIŞTIRDIK BİZ BAŞKA YOLDA GİTTİK. KÇBURGAZ DA ARADIM HAKKANI DUYDUM ÇOK ÜZÜLDÜM. YANINA GELECEKTİM ARABA ÇAĞIRMIŞSINIZ. MOTOR İÇİN .... SANA BİRŞEY OLMAMIŞ SEVİNDİM NARKOZ DA DA BİR ŞEY YOK UMARIM. GEÇMİŞ OLSUN _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
Kayıt: Jul 06, 2004 Mesajlar: 207 Nereden: KSK Forever...35? but live in Ystanbul
Tarih: 13.09.2004 - 09:05 Mesaj konusu:
Tutti buyuk gecmis olsun dostum...
turkiye yolları iste.. ben araba ile giderken bile tırsıyorum valla.. onune koyun cıkar, kopek cıkar.. otobanda giderken bile yol kenarında inekler otluyo.. iste boyle bir ulkede yasıyoruz.. hayatın cok cok ucuz oldugu bir ulke... _________________ KSK Forever... 35?
RedDragon GT-250
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 13.09.2004 - 09:13 Mesaj konusu:
tuttifurutti: Çok geçmiş olsun. Arkadaşlarında söylediği gibi en büyük kazan bu olsun. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 13.09.2004 - 09:53 Mesaj konusu:
Valla Tutti, kaza yaptığını duyunca, nasıl gittiğini bildiğim için çok korktum bi an :evil: . O tümsek yüzünden düşeceğini söyleseler gülerdim valla . Ama sen bile üstelik o kadar yavaş giderken o tümsek yüzünden düştüysen çok çok çok dikkatli olmamız gerektiğinin bir kez daha farkına vardım.
Tekrar geçmiş olsun dostum _________________ SYM Joyride 200
Çok geçmiş olsun Tutti kardeşim. Gerçekten de kaza olmuş Öyle çok bile bile lades durumuna kaza demeye alıştıkki Tek rar tekrar geçmişolsun _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız