Tarih: 18.01.2006 - 17:29 Mesaj konusu:
SEDAT GÜVEN, Tolga Uprak ı tanımam ve diğerlerinide demişsin ama benbiliyorumki sen hepsini tanıyorsun hemde yönetiyorsun..Yani sen hem hakem, hem yarış gözlemciliği,hemde juri olarak bir çok yarışta görev aldın ve alıyorsun..Hatta Tolga UPRAK a verilen ceza'nın kaldırılmasıyla ilgili girişimlerinide biliyorum..Yani biraz mütevazi olmuş yazın..
Emre AKKOÇ ,evet şimdi oldu..Oğlum bunu baştan söylesene bende bileyim..
Körfez Yarışlarında olumsuzluklar ve şansızlılar seni bırakmadıgında beraberdik..Ordaki hırsın ve yarışma istegin beni etkilemişti EMRE..
Yaptıgın kazada çok korkutmuştu bizi..
hatırla aynı yarışta,ziya,sinan,Oktay dal da kaza yapmıştı ve sezonun en çok kaza olan yarışıydı o..
Neyse kendini tanıtmana sevindim..
Ama Sedat Güven hakkındaki yazdıklarına katılamıyacagım,o belki söylemez ama MotoGP dahil sizin yarıştıgınız tüm yarışlarda büyük katkı saglamış bir emektardır kendisi. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
sedat 99% olayını sırf isim vermemek için yazdım .. yazmaz olaydım unut gitsin. ve sedat dediğin her şeyi alttan aldım ama yarış eğitimi pist te olur deme bana ve lütfen bu kadar büyük laflar etme. çünkü yanlışsın. motogp ve bizim yarışlarımızdaki çabalarından dolayı teşekkürler ayrıca.
şimdi forumun amacı çok saptı ve artık orjinal amacından çok dışarda bir yere geldi ve inanılmaz uzadı.
'isteyenlere' bir imkan sunuyorum. nitekim iyi bir eğitimci olduğumu düşünmesem girişmem buna. bunuda siz bilemezsiniz. benim hk. hiçbişey bilemezsiniz. bunu sadece gelip görerek görebilirsiniz. ben bu işe başladığımda salak gibiydim. birçok kişi ban birçok konuda ukalalık yaptı, kazık attı ve çok yaralarım vardır yarışlardan. çok istedim benim kafamda birisi gelsin bildiklerini bana göstersin diye olmadı. şimdi ben zaten çoğu h.sonu gidiyorum buraya supermoto antrenmanı için. dedimki içimden madem gidiyorum isteyen gelsin en azından hem pratik yaparlar hemde onlara yanlış yaptıkları şeyi gösterebilirim. ama belli standartlar koydum çokta doğru şeyler. çokta kendimi ilan etmek istemedim sevmem çünkü o yüzden isim vermedim. şimdi gel bu olay balonla balonla buraya kadar. sedat sen pist için aç bir forum ben yazarım adımı oraya .. ama bunun amacını anladınmı ? umarım. diğerlerinizde anlamıştır umarım. büyütmeyin, farklı yöne çekmeyin. geliyosanız adınızı yazın.
eminim birçok kişi artık bu forumu takip bile edemiyordur. o yüzden bir forum daha açacağım - aynı bilgileri oraya koyacağım ve LÜTFEN sadece gelmek isteyen arkadaşlar oraya yazsınlarki organize olabilelim.
Tarih: 18.01.2006 - 18:21 Mesaj konusu:
the_gulenyuz, yeni bir baslik olarak gezi -organizasyon toplanti forumuna acabilirsin.Burayi da kilitler kaldiririz. _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 18.01.2006 - 18:38 Mesaj konusu:
Hakan_R1 demiş ki:
SEDAT GÜVEN, Tolga Uprak ı tanımam ve diğerlerinide demişsin ama benbiliyorumki sen hepsini tanıyorsun hemde yönetiyorsun..Yani sen hem hakem, hem yarış gözlemciliği,hemde juri olarak bir çok yarışta görev aldın ve alıyorsun..Hatta Tolga UPRAK a verilen ceza'nın kaldırılmasıyla ilgili girişimlerinide biliyorum..Yani biraz mütevazi olmuş yazın..
Sevgili Hakan,
Öncelikle hepimiz şunu bilmeliyiz. Ben yarış komitesinde diğer arkadaşlarım gibi heyecanla, zevkle ve herşeyden önemlisi gönüllü hizmet eden bir arkadaşınızım.
Tolga'nın aldığı cezada sadece bir izleyici, bu sporu seven biri olarak sevdiğim abilerim ve aynı komisyonda görev yaptığım arkadaşlarıma ve Müge Polatkan Kılavuz'a bir izleyici, bir birey olarak Tolga'nın cezası kalksa süper olur, en azından yarışlara bir hava, bir rekabet gelir diye fikirlerimi belittim. Benim Tolga'nın cezası kalkması anlamında yaptığım tek girişim budur. Zira cezanın kalkması, affedilmesi konusunda benim bir söz hakkım yok. O görev Disiplik kurulunun, Teknik Kurulun vereceği bir karar.
Hakan_R1 demiş ki:
Ama Sedat Güven hakkındaki yazdıklarına katılamıyacagım,o belki söylemez ama MotoGP dahil sizin yarıştıgınız tüm yarışlarda büyük katkı saglamış bir emektardır kendisi.
Açık söylemek gerekirse Emre kardeşimin yazdıklarına çok üzüldüm. Tüm yazımı okudum ama nerede ukalalık yaptığımı bir türlü göremedim. Bir isimsiz üye çıkıyor ve bir eğitim planından bahsediyor. İsim belirtmiyor, hiç bir şey belirtmiyor. Normal üyeler gibi bende bunu açıklamasını istiyorum. Cevap gelmeyince, bu eğitime heyecan duyan, katılmak isteyen arkadaşlarımı da görünce (lanet olsun her zamanki heyecanla) yardımcı olmak için bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve İzmit Körfez Pistini kiralayıp, Motosiklet Yarış Camiasından Aydın Altındağ'ın ismini vererek böyle bir eğitim organize edebileceğimizi söylüyorum. Sanıyorum ki Emre'de bu ismi vermeme ve bu eğitimin Körfez Pistinde yapılmasının daha normal olacağı konusundaki yazılarıma öfke ile cevap veriyor. Bu kadar alınacağını bilseydim Aydın'ın da ismini yazmazdım. Sanıyorum burada biraz alınganlık göstermiş. Benim Aydın ismimi yazmam Emre'nin kötü bir yarışçı olduğu gerçeğini mi ortaya koyuyor anlamadım.
İzmit konusunda bu kadar ısrar etmemin sebebi de, hayır olmaz, zor olur, o pisti size vermezlerden dolayı ortaya sürülmüş bir yazıdır. Bu konuda yardımcı olmak istemek, ukalalık ise ben ukalayım. Özür diliyorum.
the_gulenyuz demiş ki:
sedat 99% olayını sırf isim vermemek için yazdım .. yazmaz olaydım unut gitsin. ve sedat dediğin her şeyi alttan aldım ama yarış eğitimi pist te olur deme bana ve lütfen bu kadar büyük laflar etme. çünkü yanlışsın. motogp ve bizim yarışlarımızdaki çabalarından dolayı teşekkürler ayrıca.
Hangi dediğimi alttan aldın Emre kardeş. Alttan almak karşındaki kişiye ukalasın demekse, alttan alınmamış yazını cidden merak ettim. Dedim ya bu kelimenden dolayı çok üzüldüm. Bunu hakedecek bir şey yazmadım sana. Ben büyük laflar ettiğimi düşünmüyorum, sadece inandığım şeyi yazıyorum. Şayet yarışçı yetiştirmek gerekiyorsa bu pistlerde olur. Ben TMF de aldığım görevleri de birileri bana teşekkür etsin diye değil, sevdiğim, gönül verdiğim için yapıyorum. Bu benim görevim ve en iyisini yapmaya uğraş veriyorum. Bu bizim sporumuz daha güzel, doğru ve keyifli yapmak bizim görevimiz, her ilerleyen günde bunu daha da iyi yaptığımızı görmek, ileriye taşımak için sadece ben değil tüm arkadaşlarım büyük özverilerde bulunuyor. Ama emin ol övgüden çok hakaretlere maruz kalıyoruz. Tüm bunlara rağmen çok iyi şeyler yapıyoruz yapacağızda.
2 parafrafta belirttiğin ben zamanında çok kazık yedim, vücudum yara bere dolu, ben bu yanlışları bir abim, yol gösterenim olmadığı için yaptım yeni yetişecek arkadaşların elinden tutmak istiyorum diye belirtip, amacını, kimliğini yazmış olsaydın zaten konu buralara gelmezdi. Ancak tüm bunlara rağmen çabalarından dolayı seni kutluyorum. Sürücü, yarışçı yetiştirmek çok önemli. Kimbilir bu sayede önümüzdeki yıllarda pistlerde bir çok yeni arkadaş görürüz. Buna sen vesile olursan daha da çok mutlu oluruz. Neyse söylediğin gibi unut gitsin sende. Ama halen yazdığın ukalasın konusunda bir özür borcun baki. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Emre Akkoç gerçeği
Ben resmi görünce a Emre dedim zatende bak yine diyorum aa Emre:)
ben senin bahsettiğin türde bir alanda çalıştım didindim oldu ama çok düştüm çok zor zamanlarda oldu fakat bana göstericek kimse yoktu şanslıydım neticeye ulaştım.
Senin bu motosiklete nasıl aşık olduğunu tutkuyla bahlı olduğunu en iyi ben bilirim ve sen gerçektende motosiklet ve yarış camiasında tanıdığım en güvenilir 2-3 insandan birisin.
Herkezin bilmesini isterimki Emre bu işi gerçekten bilir. Ancak eğitim dediğin zaman insanların sorumluluğunuda üstümüze almış oluyoruz. Bunun içinde geekli güvenlik önlemlerini almak koşulu ile eğitim her yerde verilir.
Kocaeli pisti bende bu tip alanda ufak pratikler yaptıktan sonra çıkılıcak bir yer , kafanıza göre gidipte kocaeliye çıkarsanız eve yayan dönme ihtimaliniz var. Bunu en minimuma indirmek içinde iyi bir teorik sonra yavaş bir alanda pratik daha sonrada piste çıkmanız gerekiyor...
Sedat abi beni tanımadığını yazmışsında daha ötesimi var. İlişkimiz ileri düzey bence
Bu sene önümüzdeki seneler Team-X adına yarışıyorum ve en üst düzeylere ulaşmak için yola çıktık. Bizimde hedeflerimizin arasında mutlaka eğitimler olucaktır yakın zamanda Sedat abi bahsettiğin yarışçı arkadaşlar sevgili dostum Emre Akkoç sizleride bu eğitimlerde görmek isteriz. Herkeze açık gerekli şartlara sahip herkez eğitimden faydalanabilicektir. Bu istanbul Park ta olabilir Kocaeli yarış pistide bu tip eğitimler için Team-X ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Emrenin eğitimlerinden faydalanmazını öneriyorum kendisi çok exterem bir adamdır gerçekten adı geçenlerden daha sert gaz çeker... Önce tabiiki kendi güvenliğiniz sonra eğitim... Tolga UPRAK _________________ Son Of The WiND...BT
Tarih: 18.01.2006 - 18:58 Mesaj konusu:
Tolga'cım seni tanımadığımı mı yazmışım. Seni tanımayan ölsün be. Ben Emre'nin yazısına hitaben yazdım onu. Hani Tolga'yı tanıyormusun diyince bende yok tanımıyorum dedim. Yada tanımam mı gerekiyor dedim. Seni ve diğer tüm arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum.
İlişkimiz ileri düzey mi Yapma be. Ben hatırlamıyorum sarhoşmuydum, nerede olmuştu. Seni seviyorum Tolga'cım.
Unutmadan, yukarıda yazmışsın zaten bende o anlamda yazmıştım İzmit Körfez pisti diye. Bunun sebebi de sadece güvenlik önlemlerini Pistte alabilirsiniz. Her hangi trafiğe kapalı alan bile olsa güvenlik önlemini pist haricinde nerede alabilirsiniz ki. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
Tabii ama inan bu bu söylediklerin gerçek olanlar ama bird bizlerin yada motosikleti olupta bu işe gönül verenlerinde bir gereği var sedat abi oda minimum riskle kendilerini ve motorlarını korumaları
bu tip bir trafiğe kapalı alanda kendilerine yada maddi olarak bütçelerine zarar gelme ihtimali daha az ilk aşama olarak. Daha sonra aşama kaydedince grenaj döktürülür ve piste çıkılır.
Cadde motorcularının bu işe küstürülmeden soğutulmadan aşama olarak yavaş parkurdan geçmeleri gerekiyor... Zaten biz takım olarak bu tip organizasyonları üstlerip insanları çekmek istiyoruz pistlere... Sonuçta seni tanımayanlarda çıkabiliyor ama bilen bilir zaten. Sen hem bu sitede hemde dışarda motosiklete fayda sağlamak için çok çabalar sarfettin umarım herkez pistlerin tadını alır bir gün geçmek geçilmek değil ayakta kalmak önemlidir. İyi olan kazanır zaten... _________________ Son Of The WiND...BT
iyi eğitmen olmak için iyi yarışçı olmak gerekmez.öyle olsaydı rossinin eğitmeni piste çıkar ondan daha iyi derece yapardı.eğitmenin amacı kişinin içindeki gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak ve keşvetmektir.soyunduğunuz iş biraz riskli.işin içinde motosiklet olduğu için.biz türk milletinin içinde liderlik ruhu olduğu için belkide.birisinin bu konudaki liderliğine tahammül edemiyoruz.kazasız belasız eğitimli günler diliyorum.bu eğitimi piste taşırsanız,bende hayabusamla gelirim.fazla bilgiden zarar gelmez.yarış tulumum ve lisansım var.
Tarih: 18.01.2006 - 19:34 Mesaj konusu:
Peki benim motorum şaunda yok ama istanbulda race kursu görmek istiyorum ilerde belki imkanlarımla motorsiklet alabilirim.8 ay önce kaza yaptığım için ailem motorumu zorla sattı.Ve bir daha motor almama izin vermiyorlar.Bu şekil kurs görme imkanım varmı?Gereken ücretide veririm
Tarih: 18.01.2006 - 20:53 Mesaj konusu:
hayabusacenter, çok doğru.. bilmek ve öğretebilmek çok farklı şeylerdir..
serkan_72, hayır için yapılan bir iş bu.. kendi motorsikletin olmalı bu iş için.. _________________ Don´t be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Peki motorumuz ıkı zamanlıysa ve trafıge cıkısı yasaksa nolucak ayrıca sız kımsınız?Ayrıca o farklı topic nerededir.Gerçi ben katılamıyacagım zaten antremanlara gıdıyorum.Ama dogrusu yerinde bir iş! Başarılar!!!
merhabalar sevgili abilerim kardeşlerim.benim adım emrah yavuz.geçen sene grup c de 41 numaralı motorla iki yarış yarışabildim.şansızlıklar yüzünden başaıma gelmedik kaldı.başımdan geçenleri özellikle tolga abim çok iyi bilir(dert babam oldun tolga abicim çok teşşkr edrim abicim.)şimdi emre abimin yapmak istediği gerçekten çok güzel.benim honda titanım var elbisem herşeyim hazır ama okul yüzünden katılamıyorum.fakat tolga abime katıldığım bi noktada var.o yuavaş parkurlardan sonra pistte geçilmesinin daha doğru ve güvenli olacağını dedi.hatta en başta önce bir teorik bir eğitimin gerekli olduğunu vurgulamış.ben neden şimdi bunları tekrarladım.inanın emre abimin ve tolga abimin yanında benden söz edilmez bile ama yaşadığım bazı şeyleri özetlemek istiyorum.benim günlük hayattaa kullandğım motor honda titan hayatımda caddede racing tecrübem 200 km yol bile yoktur.ben yarışa kwsaki zx6 ile katıldım ve yarıştığım motora 3 km caddede binebildim ve gittim pisstte girdim.hani caddede aramızda hep laflarız şuraya şöyle yattım şunun içine şöyle attım.heheheheheee sadace gülüyorum artık ewet doğrudur diyorum geçiyorum.çok farklı çok tolga abim bilir benim yarış öncesi ve ilk pisste tgelene kadar geçen süreçte yaşadıklarımı.o yüzden önce yavaş yavaş başlanmalı bu işe.herkes en küçük risklerle severek hoşlanarak başlamalı.emre abimin dedği gibi bi oluşum çok iyi bir başlangıç olabilir.ben izmitte oturuyorum pist bana 25 dk uzaklıkta.eğer sedat abimiz körfez pisttinde böyle bir oluşum olursa kesinlikle motorumla orda olacağım.yeterki bu işi organize edecek birileri bize el uzatan birileri olsun.geçen sene sağolsun fuat domaniç abim hiç bir maddiyat beklemeden bana körfez pisttinde antreman yaptırmıştı.o önümde gidiyordu ben onu izliyodum amaç yarışmak değildi.bazen beni öne alıyodu ve hatalarıma bkıyodu.işte böyle.bizden daha tecrübeli abilarimiz(tolga,barış,sinan vs vs)inanın çok problem yaşanmadan aşabiliriz.ama dedimya sağlam bi organize geliyo ve bunu yapmam içinde tek aklıma gelen isim sedat güven.tabi pist parkuru için.ahh emre abiciim.gelmeyii çok istiyorum ama okul işi deli ediyo benii.arkadaşlar benden tavsiye mobiletiniz bile olsa böyle oluşumlarda yer almaya çalışın.birilerinin bildiğini siz bilmezsinin birileride sizinkileri.illaki bişiler öğrenilecektiirr.tüm abilerime kardeşlerime saygılar sevgiler
emrah ben sana antrelmanlar başlayınca haber veririm merak etme imkanım olursada sana yedek motorumu antrelmanlarda vermeyi düşünüyorum. Team X 'te deneme sürüşleri yapıcaz sende çok yeteneklisin bunuda göz önünde bulundurucam merak etme...
www.teamx-racing.com
2 zamanlı 4 zamanlı motosiklet farketmez. Eğer trafiğe çıkışı yoksa servis aracıyla taşınır. Geziler etkinliklerde emre akkoç eğitim olarak topik açtı orda zaten mail adresi var. Daha detaylı açıklar. Biz takım olarak eğitim günü belirlediğimiz zaman zaten kendi resmi internet sitemizde açıklaması olucaktır.2-3 hafta içinde site hizmete açılacak... _________________ Son Of The WiND...BT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız