Güzel olmuş ama ZX-10 bide gixxer1000in yanına yaklaşamaz _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
ellerine sağlık...Hondanın birilerinin yanına yanaşması gibi bir gayesi yok....o insanlığın faydasına bir şeyler yapamaya çalışıyor...Honda kullanıcı dostu tarafı ile gönüllerimize taht kurmuş vaziyette...senin zx10 un gsr ın yolun bir bölümünde pırtlarken honda yoluna hala devam ediyor...
Arkadaşlar, ben bu yağ bidonunun burada duruyor olmasına bir türlü anlam veremiyorum...Bu kadar çirkin bir görüntü olabilirmi Allah aşkına ? Bunu gizleyemezlermi sanki ? Honda bayisinde şu motora bir oturayım dedim. Şu bidonla göz göze gelmek o sevinci ve zevki yerle bir etmişti...Ortaya konulan teknolojik bir şahesere hiç yakışmamış.
yıllardır benide illet eden bi noktaya parmak atmışsın dostum teknoloji uzay çağı hikaye bi yağ hidroliğiyle başa çıkamıyorlar heriğler :alkış _________________ /*-/-/-/?=0^^ elvis says hello... ^_==(&-*/***-
ellerine sağlık...Hondanın birilerinin yanına yanaşması gibi bir gayesi yok....o insanlığın faydasına bir şeyler yapamaya çalışıyor...Honda kullanıcı dostu tarafı ile gönüllerimize taht kurmuş vaziyette...senin zx10 un gsr ın yolun bir bölümünde pırtlarken honda yoluna hala devam ediyor...
peki honda senin dediğin gibi 'kullanıcıların gönlünde taht kurmak istiyorsa' niye kilo başına 1bg den fazla güç almak için uğraş veriyor??niye motoGP ye o kadar yatırım yapıyor??yapmayın arkadaşlar sonuçta bunlar rakip firmalar.. hondanın birilerinin yanına yanaşma gibi bir gayesi tabikide var. sonuçta yanaşamazsa müşterilerin büyük çoğunluğunu kaybeder..
ayrıca kawasaki ve suzuki çok güvenilir markalar, yolun bir bölümünde pırtlayacağını hiç zannetmiyorum..saygılar _________________ Honda CBR125R _-?imdi uzaklarda-_ Mayys-Haziran gibi satylacaktyr haberiniz olsun...
Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 22.01.2006 - 22:06 Mesaj konusu:
Saol dostum eline sağlık da R1 den başka bişey gözüm görmüyor ne yapayım _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
High-tech instrument display features tachometer, LCD readouts for speedometer, coolant temperature, odometer, two tripmeters and a clock. A low-fuel LED light and shift indicator light is located in the tachometer.
Bu sene digital vites göstergeside koymuşlar....Artık vitesleride görecegiz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız