Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda CBR 1000 RR model 2006

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda CBR 1000 RR model 2006

Honda CBR 1000 RR model 2006
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2006 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarıda iade etmezler umarım geri hpsi düşük çıktı diye Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 18.01.2006 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eywallah abi bilmedigimiz cok seY ogrendik bak biz simdi saoLasın
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MehmetAlp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2006 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bayıldım valla motora..
Başa dön
MehmetAlp Çevrimdışı MehmetAlp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 18.01.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık cok guzel olmus arkadasım
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 18.01.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş ama ZX-10 bide gixxer1000in yanına yaklaşamaz Çok gülüyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık...Hondanın birilerinin yanına yanaşması gibi bir gayesi yok....o insanlığın faydasına bir şeyler yapamaya çalışıyor...Honda kullanıcı dostu tarafı ile gönüllerimize taht kurmuş vaziyette...senin zx10 un gsr ın yolun bir bölümünde pırtlarken honda yoluna hala devam ediyor... Dil çıkarıyorum
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batuhanata
Üye
Üye

Nereden: fethiye

MesajTarih: 18.01.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadi demiş ki:

Arkadaşlar, ben bu yağ bidonunun burada duruyor olmasına bir türlü anlam veremiyorum...Bu kadar çirkin bir görüntü olabilirmi Allah aşkına ? Çok gülüyorum Bunu gizleyemezlermi sanki ? Honda bayisinde şu motora bir oturayım dedim. Şu bidonla göz göze gelmek o sevinci ve zevki yerle bir etmişti...Ortaya konulan teknolojik bir şahesere hiç yakışmamış. Üzgünüm

yıllardır benide illet eden bi noktaya parmak atmışsın dostum teknoloji uzay çağı hikaye bi yağ hidroliğiyle başa çıkamıyorlar heriğler Şok oldum Şok oldum :alkış
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2006 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu sinyallerini bir türlü kaporta içine alamadılar gitti.
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 19.01.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

infinite demiş ki:
ellerine sağlık...Hondanın birilerinin yanına yanaşması gibi bir gayesi yok....o insanlığın faydasına bir şeyler yapamaya çalışıyor...Honda kullanıcı dostu tarafı ile gönüllerimize taht kurmuş vaziyette...senin zx10 un gsr ın yolun bir bölümünde pırtlarken honda yoluna hala devam ediyor... Dil çıkarıyorum

peki honda senin dediğin gibi 'kullanıcıların gönlünde taht kurmak istiyorsa' niye kilo başına 1bg den fazla güç almak için uğraş veriyor??niye motoGP ye o kadar yatırım yapıyor??yapmayın arkadaşlar sonuçta bunlar rakip firmalar.. hondanın birilerinin yanına yanaşma gibi bir gayesi tabikide var. sonuçta yanaşamazsa müşterilerin büyük çoğunluğunu kaybeder..

ayrıca kawasaki ve suzuki çok güvenilir markalar, yolun bir bölümünde pırtlayacağını hiç zannetmiyorum..saygılar Çok gülüyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 19.01.2006 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm kardeş baya ugraşmıssın hondadan şaşmıcaksın aslında... Dil çıkarıyorum bıdakı sene yada obur sene yukseltıcem hemde yenı modellerı berkı daha ıyı tutulabılır...neyse ıyı aksamlar
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 22.01.2006 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saol dostum eline sağlık da R1 den başka bişey gözüm görmüyor ne yapayım Çok gülüyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
broken
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa/osmangazi

MesajTarih: 22.01.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgi için sag ol bu sene honda renkleri tutturmus kırmızı siyah hasta etti beni ooooooooooooof ooooooof
honda bas gaza fırla
Başa dön
broken Çevrimdışı broken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.01.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

High-tech instrument display features tachometer, LCD readouts for speedometer, coolant temperature, odometer, two tripmeters and a clock. A low-fuel LED light and shift indicator light is located in the tachometer.

Bu sene digital vites göstergeside koymuşlar....Artık vitesleride görecegiz...

http://myautoworld.com/motorcycles/motorcycles-3/2006_Honda_CBR1000RR/2006_honda_cbr1000rr.html
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 25.01.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel olmuş elıne saglık ellerın dert gormesın Dil çıkarıyorum sende olmasan bıze bu resımlerı kım gosterır ? :alkış :alkış :alkış
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 25.01.2006 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame,
Alıntı:

Bu sene tehlikeli geliyor demiştim 1000rr için..Güzel motor yapmış ama zx ve srad'ın yanında hala silik..

Çok gülüyorum Çok gülüyorum + 1,
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal