Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.01.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3.resimdeki gibi girip kaza yaptım..Siteden tanıyanlar bilir.4 gün hastanede yattım..Acaip hissettim kendimi yavs..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen nediyecek sin biliyonmu ben viraja böyle girecem benimde bi şartım var sende arkama binecende Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en son fotoğraf kontra tekniğini gösteriyo galiba
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah beee, bende viraj rahatsızlığı war, her seferinde daha fazla zorluyorum ama bu kıwama gelebilmek manyak bişey olsa gerek yaa :alkış
Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
super_meke
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neysekı boyle bı istek almadan evlendık
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
super_meke Çevrimdışı super_meke Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 19.01.2006 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse daha cok var evlenmeye o zamana kadar hallederiz bunuda Çok gülüyorum
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben birazdan antıraman için çıkıyorum yatırıyorum ama okadar deyil inşallah bi sakatlık çıkmaz
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff arkadasın gönderdiği resimde naked bike olan.sürücü virajda didon tutma tekniğinin tersini uygulamış.yani yattığı tarafı değilde tersini tutuyor.hadi bakalım çık işin içinden.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter demiş ki:
sheriff arkadasın gönderdiği resimde naked bike olan.sürücü virajda didon tutma tekniğinin tersini uygulamış.yani yattığı tarafı değilde tersini tutuyor.hadi bakalım çık işin içinden.

gönderdiğim resimlerde naked bike yok malesef...eğer kastettiğin ilk resim ise,oradaki motor supermoto'dur,yani temeli cross olan motoru jant,lastik,fren...gibi parçalarının değiştirilip veya modifiye edilip,asfalt ve toprak karışımı bir piste yarışacak hale getirilmesiyle ortaya çıkan bir motordur ve viraj alma tekniği racinglerden farklı olarak,cross tekniği ile olur,zaten en iyi supermotocular cross yarış tecrübesi olan motorculardan yetişir...yani ortada içinden çıkalamayacak bir durum yok...(racingçilerden de iyi supermotocular yetişebilir,ama biraz daha fazla çalışmaları gerekir)
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sgorcanan42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eşimede böyle bir sual sordulmuş olmasıdurumunda mhtemelen bende tek teker yapmasını istemişimdir
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff arkadaş ben bimotadan bahsediyordum.hani ön çamurluğu kırmızı olan.üzerinde mavi beyaz tulum giymiş sürücüsü olan.daha sonraki mesajda DD nin orjinal resmini gönderdiği motor.yani süpermoto olmayan resim.motosiklet sola yatırıldığı halde sürücüsünün sol didonu değil.sağ didonu tuttuğu resim.sanırım ayrıntıları kaçırıyoruz.bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok.adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 19.01.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vermezlerse kaciriris ya Dil çıkarıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dominatordelisi
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim kamyonu olmayana kız vermezlerdi değişti demek. honda nx650 domi Şok oldum
Başa dön
dominatordelisi Çevrimdışı dominatordelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter demiş ki:
sheriff arkadaş ben bimotadan bahsediyordum.hani ön çamurluğu kırmızı olan.üzerinde mavi beyaz tulum giymiş sürücüsü olan.daha sonraki mesajda DD nin orjinal resmini gönderdiği motor.yani süpermoto olmayan resim.motosiklet sola yatırıldığı halde sürücüsünün sol didonu değil.sağ didonu tuttuğu resim.sanırım ayrıntıları kaçırıyoruz.bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok.adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler.

evet,şimdi anladım arkadaşım,o adam da senin gibi biraz karamsarmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum seni anlayanda çıkar be kardeşim,sen yeter ki yat....oradaki adam farklı bir teknik uygulamamıştır,muhtemelen kontrayla viraja girmiş,daha sonra da resimdeki pozu vermiştir..ayrıca sola viraja girerken sol gidonu itmeyle,sağ gidonu kendine çekme aynı etkiyi verir,yani adam viraja girmeden sol elini havaya kaldırsa ve sonra sağ gidonu kendine çekse,motor yine sola yatmaya çalışır Çok gülüyorum
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 19.01.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha iyiyim valla inanmazsınız ben yere daha yakındım Ağlıyorum o kadar yakındımki yere temaz etmeyen biyerim kalmamıştı tabi motorumunda ama kız falan veren olmadı birde birsürü nasihat dinledik

Son Mesajdan 44 saniye:

aslında bu kızın babasını bi motora bindirmek lazımm

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

ya bence zemin ve lastikleri mükemmel bunların acaba bunların kacartane eşleri varya bunlar harem bile kurmuştur yaaa Göz kırpıyorum
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal