3.resimdeki gibi girip kaza yaptım..Siteden tanıyanlar bilir.4 gün hastanede yattım..Acaip hissettim kendimi yavs.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Tarih: 19.01.2006 - 15:36 Mesaj konusu:
hayabusacenter demiş ki:
sheriff arkadasın gönderdiği resimde naked bike olan.sürücü virajda didon tutma tekniğinin tersini uygulamış.yani yattığı tarafı değilde tersini tutuyor.hadi bakalım çık işin içinden.
gönderdiğim resimlerde naked bike yok malesef...eğer kastettiğin ilk resim ise,oradaki motor supermoto'dur,yani temeli cross olan motoru jant,lastik,fren...gibi parçalarının değiştirilip veya modifiye edilip,asfalt ve toprak karışımı bir piste yarışacak hale getirilmesiyle ortaya çıkan bir motordur ve viraj alma tekniği racinglerden farklı olarak,cross tekniği ile olur,zaten en iyi supermotocular cross yarış tecrübesi olan motorculardan yetişir...yani ortada içinden çıkalamayacak bir durum yok...(racingçilerden de iyi supermotocular yetişebilir,ama biraz daha fazla çalışmaları gerekir)
sheriff arkadaş ben bimotadan bahsediyordum.hani ön çamurluğu kırmızı olan.üzerinde mavi beyaz tulum giymiş sürücüsü olan.daha sonraki mesajda DD nin orjinal resmini gönderdiği motor.yani süpermoto olmayan resim.motosiklet sola yatırıldığı halde sürücüsünün sol didonu değil.sağ didonu tuttuğu resim.sanırım ayrıntıları kaçırıyoruz.bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok.adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler.
Tarih: 19.01.2006 - 19:45 Mesaj konusu:
hayabusacenter demiş ki:
sheriff arkadaş ben bimotadan bahsediyordum.hani ön çamurluğu kırmızı olan.üzerinde mavi beyaz tulum giymiş sürücüsü olan.daha sonraki mesajda DD nin orjinal resmini gönderdiği motor.yani süpermoto olmayan resim.motosiklet sola yatırıldığı halde sürücüsünün sol didonu değil.sağ didonu tuttuğu resim.sanırım ayrıntıları kaçırıyoruz.bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok.adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler.
evet,şimdi anladım arkadaşım,o adam da senin gibi biraz karamsarmış seni anlayanda çıkar be kardeşim,sen yeter ki yat....oradaki adam farklı bir teknik uygulamamıştır,muhtemelen kontrayla viraja girmiş,daha sonra da resimdeki pozu vermiştir..ayrıca sola viraja girerken sol gidonu itmeyle,sağ gidonu kendine çekme aynı etkiyi verir,yani adam viraja girmeden sol elini havaya kaldırsa ve sonra sağ gidonu kendine çekse,motor yine sola yatmaya çalışır
ben daha iyiyim valla inanmazsınız ben yere daha yakındım o kadar yakındımki yere temaz etmeyen biyerim kalmamıştı tabi motorumunda ama kız falan veren olmadı birde birsürü nasihat dinledik
Son Mesajdan 44 saniye:
aslında bu kızın babasını bi motora bindirmek lazımm
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
ya bence zemin ve lastikleri mükemmel bunların acaba bunların kacartane eşleri varya bunlar harem bile kurmuştur yaaa
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız