Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..

viraja böyle girmezsen,sana kız mız vermeyiz dediler..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KURBAGCIK82
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sahibine sahibide bizlere bağışlasın
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 21:45    Mesaj konusu: kızın babası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer kızın babası yapıyor ise okey yoksa zaten motoru o şekilde kulanan birini sadece bizler alkışlarız onlar motoruda alır motordan da soğutur....
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardeş şu kızın babasını MD ÜYE yapsan bari böyle delilere ihtiyaç var Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 19.01.2006 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar...kimseyi böyle motor yatırırken görmedim istanbul trafiğinde...belkide o yetenek fazla kimsede yok...
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, o kadar yatırıcak yol yok ki Çok gülüyorum pist harici bu derece zor.hatta imkansız yani.Tükiyede hele Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vcorvetttte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en güzel ve en zoru son resim adam hem yatıyo hemde gaza yüklenmiş yan gidiyo mükemmel bi hareket bence
Başa dön
vcorvetttte Çevrimdışı vcorvetttte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

one be abi millet dizini deydirmek için uğraşır adam komple vicudunu deydirmiş Şok oldum Şok oldum
kesin evde kaldık dur bakalım yaşımız dah genç Çok gülüyorum Çok gülüyorum
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka flame...bu yatırma işi zormu kolaymı...istenilen her virajda olmazmı diyosun...yani pistlerdeki zeminin özelliği kaymak gibi asfalt olması...istisnada olsa izmirde istanabulda kaymak gibi virazj ve asfalt yerler vardır mutlak...yeterki kuru olsun diyebilirmiyiz...ben şahsen beceremem...yani düşeceğim psikolojisiyle...yoksa merkezkaç kuvvetine göre normal bir olay değilmi...
master125
Üye
Üye

Nereden: izmir ***everytime casanowa***

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fastbanker demiş ki:
......umarım aynı güzellikte çıkabilmiştir :md:
:alkış Dil çıkarıyorum haklısın

csnw_can@hotmail.com
Başa dön
master125 Çevrimdışı master125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
güzel fotolar...kimseyi böyle motor yatırırken görmedim istanbul trafiğinde...belkide o yetenek fazla kimsede yok...

herşeyden evvel bu fotolar show amaçlı çekilmiş resimlerdir..bu resimlerdeki motorlar ,ilki ve sonuncucu hariç,standart motosikletlerdir ve gerçekten çok yatırılsalar,ayaklıkları yere sürter...türkiyede bile piste yarışan arkadaşlar,eğer standart ayaklıklarla yarışsalar,ortada ayaklık falan kalmaz,sürte sürte erir biter....bu fotolardaki arkadaşlar,tamamen fotoğrafçıya poz vermişler,çünkü amaçları o olmasa,kunlandıkları pistte ayaklıkları sürtüyor olması lazım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

sayın mete_han,

benim tanıdığım 3-4 tane arkadaş var,istanbul'da otoban,çevreyolu ve otobanın bazı giriş-çıkışlarında ,bu resimlerde sürtmeyen ayaklıkları,asfalta sürtüyorlar...yani motorları bu kadar yatıran insanlar var,asfalt kalitesinin iyi olduğu,lastikleri lastiklerin durumu da iyi ise,dediğim şeyi çok zorlanmadan yapıyorlar...mutlaka sizin çevrenizde hatta bu forum da bile bu ayarda birçok arkadaş vardır,genellikle bu tarz insanlar mütavazi olurlar,en azından benim tanıdıklarım öyle...

bu resimlerin buraya konmasının sebebi,yok mu bu kadar yatacak kadar yetenekli arkadaş diye sormak değil ,sadece eğlenmek ve stres atmak içindir....saygılarımla
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğelenmek ve stres atmakla,gönderdiğiniz resimlere yorum yazanları aşağılamayı birbirine karıştırmışşın anlaşılan sevgili sheriff kardeş.sizin gönderdiğiniz resime yazdığımız yorum.daha önceki yorumlara küçük bir eleştiriydi.yani motosiklette yattığınız tarafın didonunu iteceksiniz diye bir kavramı eleştiriyoruz.isteyen kendini geliştirmek kaydıyla istediği didonu tutarak girer viraja.ben sizin tanıdığınız 3-4 arkadaşın dışında 99 yılından beri hayabusa kullanan özel bir gurubun kurucusuyum.8.hayabusam ve her hayabusamı sattığımda ayaklıklarını ve lastiklerini yenilemek zorunda kaldım.tanımadığınız insanlar hakkındaki eleştirilerinizi düşünerek yapmanızı öneririm.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter demiş ki:
eğelenmek ve stres atmakla,gönderdiğiniz resimlere yorum yazanları aşağılamayı birbirine karıştırmışşın anlaşılan sevgili sheriff kardeş...

demişsiniz....yazdığım yazıları 3-4 defa daha okudum ,acaba insanları aşağılıyor muyum diye ,ama böyle bir yazımı bulamadım...yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için,yapılan yorumları ve benim yorumlarımı inceleyelim varsa bir hatamız ortaya çıksın...

1)
hayabusacenter demiş ki:
....bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok...

demişsiniz,bende isteyen sola yatmak için isteyen sol gidonu iter,isteyen sağ gidonu çeker,demişim...yani birbirine yakın,teknikleri kunlanılabileceğini söylemişim...siz son mesajınızda demişsiniz ki:

hayabusacenter demiş ki:
...isteyen kendini geliştirmek kaydıyla istediği didonu tutarak girer viraja...

yani aynı şeyleri söylüyoruz,sizi aşağılama ,küçük görme gibi bir durum yok... yazdıklarımdan o anlam çıkıyorsa,özür dilerim...

2)
mete_han demiş ki:

demiş..ben de demişim ki:

sheriff demiş ki:
...mutlaka sizin çevrenizde hatta bu forum da bile bu ayarda birçok arkadaş vardır,genellikle bu tarz insanlar mütavazi olurlar,en azından benim tanıdıklarım öyle...

yani,bu kadar yetenekli arkadaşlar var,sizin bunları görmemeniz çok normal,genellikle mütavazi olurlar,kendilerini göstermezler,her yerde gaz çekmezler,demek istemişim...mesela siz ve sizin grubunuzdaki arkadaşlar,benim verdiğim örneğe uyan insanlar...yine söylüyorum,benim tanıdıklarım dışında bir sürü yetenekli arkadaş vardır,hepsini tanımamız mümkün değil ama onları tanımıyor olmamız,öyle insanlar olmadığı anlamına gelmez...

şimdi bu sözlerimde de eğer insanları aşağılama varsa,ben sayın metehan,sizden ve buradaki herkesten özür dilerim...

3)yazdıklarımı yanlış anlama özgürlüğünüz var,ama bunları yazan kişi iyi niyetlidir,eleştirilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim...saygılarımla
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yzf_r6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi testsemi gittin yoksa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter demiş ki:
sheriff arkadaş ben bimotadan bahsediyordum.hani ön çamurluğu kırmızı olan.üzerinde mavi beyaz tulum giymiş sürücüsü olan.daha sonraki mesajda DD nin orjinal resmini gönderdiği motor.yani süpermoto olmayan resim.motosiklet sola yatırıldığı halde sürücüsünün sol didonu değil.sağ didonu tuttuğu resim.sanırım ayrıntıları kaçırıyoruz.bu resimden anlıyoruzki süpermoto olmayan bazı motosiklet modellerindede sağa yatırınca sağ didon sola yatırınca sol didona bastırma tekniğini uygulamamıza gerek yok.adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler

sheriff,

evet,şimdi anladım arkadaşım,o adam da senin gibi biraz karamsarmış seni anlayanda çıkar be kardeşim,sen yeter ki yat....

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

o adam da senin gibi biraz karamsarmış .bu cümleyi kullanmak için beni tanıyor olmanız gerekir öğle değilmi?kötü niyetli söylemediğine eminim.fakat eleştriler motosiklet dışına taşıp kişiselleştiği zaman yanlış anlaşılmalar oluyor.umarım hepimiz dikkat ederiz.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahsettiğiniz foto ve pilotun pozu bu sanırım...

adam burada bayağı karamsar,derin derin düşünceler içindeymiş gibi kolunun üstüne bir de kafasını koymuş..

sizde yazınızda şu cümleyi kurunca:

hayabusacenter demiş ki:
...adam viraja zaten derin düşüncelerle girmiş.beni bu hayatta kimse anlayamadı vs.sevgiler...

bende aman eğer sizi kimsenin anlamadığını falan düşünüyorsanız,kafanıza takmayın,girin viraja buradaki pilot gibi,elbet bir anlayan çıkar sizi,demek istemiştim....yani bırakın aşağılamayı,bence oldukça sıcak ve arkadaşça yazılmış bir cümle...neyse bir daha arkadaşlarım dışında kimseye birşey yazmam olur biter...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.47 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal