Tarih: 22.01.2006 - 15:00 Mesaj konusu:
topcase'i takınca tamamen motorun dışında kalıyor. bu tehlikeli değilmidir? ayrıca topcase demiri takınca yolcunun tutma yerleri de metal parçalarla değişiyor. fotoğraftaki topcase aparatı zmotoda gördüğümden farklı. resimdeki daha sağlam bir şeye benziyor.
[img]http://www.1000ps.at/magazin/kawa/kawasaki_er6n_detail10_g.jpg
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
makina ile ilgili resimler buldum...
Son Mesajdan 3 saat 10 dakika sonra eklendi:
yanılmışım; topcase aparatları aynıymış, sadece normal tutunma parçası ile aparat farklı malzeme ve kalınlıkta.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
böyle bir çanta tek kullananlar için daha mantıklı
-----------
640x480 den buyuk resim koymayalim foruma... Link verin isteyen baksin. Yada kucultmesini ogrenin. Duyuru kisminda yazdim nasil yapilacagini...
dün izmir aşar motorda er6-f geldi fakat satılmış 2 adet er6-n siyah daha
önceden satılmış ben orada iken er6-n alan arkadaş geldi motordan çok memnun oldugunu söyledi.fakat benim er6-f daha hoşuma gitti şipariş verdik yarın motor gelecek her halde sitede ilk yorumlarda bana nasip olacak.gösterdigi samimi davranış ve alçak gönüllülügünden dolayı derviş
(reis)kardeşimizede saygılarımı sunarım.
Tarih: 15.02.2006 - 15:52 Mesaj konusu:
flame'in yorumlarını ilk sayfalarda okuduğum dönemde z-moto turlarım başlamıştı ,bence naked düşünen ve 600'luk yeter diyen herkese hitap ediyor ,zaten motorsiklet olarak bence fiyatıyla beraber düşünülürse rakipsiz.Ancak 1.90 boyunda olunca dizleriniz depo çizgisinin üstünde kalır ve bu motor size küçüktür manasına gelir .Bu saptamadan sonra gidip bir z750 alınır,bende öyle yaptım. _________________ Born Naked Ryde Naked
KAWASAKY Z750
Muzzys titanium
teşekkür ederim er 6 n i merak ediyordum _________________ ´´ birine kyzmak kolaydyr ; ancak do?ru zamanda , do?ru ki?iye , do?ru ?ekilde ; tam hakly olarak kyzmak ; i?te bu çok zordur ´´
yolcu61, ben de izmirdeyim motoru aldığın zaman görüşme şansımız var mı? sesini merak ediyordum bir de ilk elden izlenimlerini anlatırsın.ben de er-6n düşünüyorum tereddütlerim var bayağı bir araştırmama rağmen
yolcu61, Hayırlı olsun.Derviş bey izmir motosiklet camiasından en sevdiğim kişidir..Çok sıcak kanlıdır.Her konuda da yardımcı olur.. _________________ "KASABALI" Fast and... (?) Only fast...
Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız