Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Er6-n test sürüşü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Er6-n test sürüşü

Er6-n test sürüşü
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 22.01.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topcase'i takınca tamamen motorun dışında kalıyor. bu tehlikeli değilmidir? ayrıca topcase demiri takınca yolcunun tutma yerleri de metal parçalarla değişiyor. fotoğraftaki topcase aparatı zmotoda gördüğümden farklı. resimdeki daha sağlam bir şeye benziyor.
[img]http://www.1000ps.at/magazin/kawa/kawasaki_er6n_detail10_g.jpg

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

makina ile ilgili resimler buldum...

Son Mesajdan 3 saat 10 dakika sonra eklendi:

yanılmışım; topcase aparatları aynıymış, sadece normal tutunma parçası ile aparat farklı malzeme ve kalınlıkta.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

böyle bir çanta tek kullananlar için daha mantıklı Dil çıkarıyorum

-----------

640x480 den buyuk resim koymayalim foruma... Link verin isteyen baksin. Yada kucultmesini ogrenin. Duyuru kisminda yazdim nasil yapilacagini...

DD
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 15.02.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw koca forumda şu aletten alan çıkmadı mı hala yaw bak ben alacam en sonunda dayanamayıp Çok gülüyorum
Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.02.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün izmir aşar motorda er6-f geldi fakat satılmış 2 adet er6-n siyah daha
önceden satılmış ben orada iken er6-n alan arkadaş geldi motordan çok memnun oldugunu söyledi.fakat benim er6-f daha hoşuma gitti şipariş verdik yarın motor gelecek her halde sitede ilk yorumlarda bana nasip olacak.gösterdigi samimi davranış ve alçak gönüllülügünden dolayı derviş
(reis)kardeşimizede saygılarımı sunarım.
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jincheng
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: c.bostan

MesajTarih: 15.02.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flame'in yorumlarını ilk sayfalarda okuduğum dönemde z-moto turlarım başlamıştı ,bence naked düşünen ve 600'luk yeter diyen herkese hitap ediyor ,zaten motorsiklet olarak bence fiyatıyla beraber düşünülürse rakipsiz.Ancak 1.90 boyunda olunca dizleriniz depo çizgisinin üstünde kalır ve bu motor size küçüktür manasına gelir .Bu saptamadan sonra gidip bir z750 alınır,bende öyle yaptım.
Başa dön
jincheng Çevrimdışı jincheng Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
blue-light
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.02.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim er 6 n i merak ediyordum

sevgi ve ho?görüyle kalyn
BLUE-LIGHT
Başa dön
blue-light Çevrimdışı blue-light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 17.02.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor guzel arkadaslar alacak olanlara hayırlı olsun ama bıraz cafcaflı olmus.
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 18.02.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolcu61, ben de izmirdeyim motoru aldığın zaman görüşme şansımız var mı? sesini merak ediyordum bir de ilk elden izlenimlerini anlatırsın.ben de er-6n düşünüyorum tereddütlerim var bayağı bir araştırmama rağmen
Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flame
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.02.2006 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolcu61, Hayırlı olsun.Derviş bey izmir motosiklet camiasından en sevdiğim kişidir..Çok sıcak kanlıdır.Her konuda da yardımcı olur..

Kawasaki ZX-6RR,K&N Air Filter,Ngk Iridium Plug,Metzeller Tyre,Micron Boost Exhaust ve Ye?il...
2005 Nissan 350 Z Siyah...?imdilik orjinal.
Başa dön
flame Çevrimdışı flame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.55 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal