Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - INTERMOT München 2004'e giden var mııı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

INTERMOT München 2004'e giden var mııı ?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.09.2004 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaah, ah 1 hafta daha önce haberim olacaktı, herşeyi halleder kesin gelirdim ama böyle son dakika olmadı işte Üzgünüm

Neyse kısmet değilmiş... Artık siz bizim için de gezer BOL BOL foto çeker ve siteye koyarsınız değil mi Almanya'daki dostlar Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 14.09.2004 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeYgiR demiş ki:
CBR954RR
oldu Dil çıkarıyorum , geldigimde mutlaka ugrarim :!:

selamlar

Beklerim dostum ! ben Carsamba'dan Pazar gününe kadar oradayim :!:
görüsürüz Dil çıkarıyorum

hakkan demiş ki:
Artık siz bizim için de gezer BOL BOL foto çeker ve siteye koyarsınız değil mi Almanya'daki dostlar Dil çıkarıyorum

Eminim arkadaslar bol bol Foto cekerler Çok gülüyorum benden beklemeyim ne yazikki benim digital foto ceken makinem yok :!: garib adamin hali baska ne yapalim Ağlıyorum
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: almanya

MesajTarih: 19.09.2004 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam,

dün Intermottaydim ve orada CBR954RR (Aytunc) ve Kenan Sofuoglu ile tanistim. Beni, kardesimi ve bir arkadasimizi cok sicak karsiladiklari icin buradan yine tessekkür etmek istiyorum Dil çıkarıyorum

asagidaki resimde soldan saga: BeYgiR ve CBR954RR

baska resimlerde var, onlari daha sonra eklerim buraya :!:
Başa dön
BeYgiR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.09.2004 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilia
Pegaso 650 Strada

RSV 1000 R

Benelli
TnT Café Racer

Tornado Tre Novecento

Cagiva
Xtra Raptor

Ducati
999R

Harley Davidson
V-Rod (300 lük lastik)

V-Rod Dunlop

Fat Boy Screaming Eagle

Honda
Valkyrie Rune

Fireblade 1000RR

RCV

Kawasaki
ZX-6R
ve bana özel poz Çok gülüyorum :oops:

KTMden bir racing projesi
KTM RC8

Moto Guzzi
MGS-01 Corsa

Griso 1100

MZ
1000 SF

1000 S (biraz özel)

Sachs
MadAss 500

Suzuki
GSX-R 1000

Triumph
Speed Triple

Thruxton (egzoz modifiyeli)

Yamaha
MT-01

Chopper

Egzoz Special
Honda CBR 600RR ve Laser GP-RCV Kit

Honda Fireblade ve Laser

Kawasaki Z 1000 ve Ixil

Kawasaki Z 750 ve Laser X-Treme

En son BeYgiR tarafından 21.09.2004 - 00:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi
Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.09.2004 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alamanyalı dostlar... Tüm resimler bu kadar mı şimdi ?

Hadi ama fuar biteli çok oldu Çok gülüyorum Resimleri dört gözle bekliyoruuz...
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2004 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha çooooook resim ya bunlar şahane ama boool bol resim
Başa dön
white_crow Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.09.2004 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birkac resim daha ekledim ve daha ekliyecem, merak etmeyin Çok gülüyorum
ve takip edin :!:

selamlar
Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 20.09.2004 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeYgiR demiş ki:
Selam,

dün Intermottaydim ve orada CBR954RR (Aytunc) ve Kenan Sofuoglu ile tanistim. Beni, kardesimi ve bir arkadasimizi cok sicak karsiladiklari icin buradan yine tessekkür etmek istiyorum

Rica ederim dostum ne demek Gülümsüyorum seve seve yaptim Gülümsüyorum) Süper Moto yarisi vede show süperdi dimi Gülümsüyorum))))
BeYgiR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.09.2004 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR954RR demiş ki:
Süper Moto yarisi vede show süperdi dimi Gülümsüyorum))))

tek kelime ile mükemmeldi Dil çıkarıyorum , bide o motorlarin sesleri :md: bugün ancak kendine geldi kulaklarim :-D

birde o Harley ve Buell stunt showuda acayipti :md:

Başa dön
mmotorcu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.09.2004 - 09:29    Mesaj konusu: intermot Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gencler ben de 17sinde oradaydim ve cok etkilendim.her motorcunun hayatinda en az bir kere gitmesi gerek diye dusunuyorum.motor dunyasi a dan z ye oradaydi.uzak dogu herhalde motor ve aksesuar piyasasinda patlama yapmis.hindistan ve Pakistan gibi ulkeler de motor giyim konusunda superler.Motorrad daki 50binkm deki dagitilmis Harley v-rod BMW deki muzikli showlar,6B deki motor stuntlari ve dis pistteki yarislar la her sey bir harikaydi ve ben sadece 6saat orada kalabildim.gelecek senelerde gelmeyi dusunenler icin onerim 3 tam gunu buraya ayirmalaridir.mmotorcu
Başa dön
mmotorcu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye