Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bike Ocak 2006 Naked Testi (FZ6, ER-6N, Hornet 600, S2R)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bike Ocak 2006 Naked Testi (FZ6, ER-6N, Hornet 600, S2R)

Bike Ocak 2006 Naked Testi (FZ6, ER-6N, Hornet 600, S2R)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.01.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eralp cim,

keske bu yazinin devamininda uyelerimizn dusunceleri icin de link verseydin Gülümsüyorum

neyse onuda ben vereyim. Fazer sahiplerinin dusuncelerinide buradan okuyabilirsiniz. Sizlere fikir vemesi amaci ile linki sizlere veriyorum.

http://www.fazerturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=843

sevgiler,

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 19.01.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thenutcracker, üye olmayanlara forum kapalı diye biliyorum linki vermiştim sonra uye olmayanlar giremiyo diye bildigim için linki editleyip kaldırdım.. Bravo

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alone_man
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa\antalya

MesajTarih: 19.01.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bilgiler için teşekkürler arkadaşlar
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 19.01.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erhan demiş ki:
Honda 1 numara, Fazer güzel ama sıralamada 2. seçilen ER-6n ' e dikkat. 2 silindirli motoruyla 4 silindirli honda ve yamaha' ya kafa tutuyor. Honda' nın diğerlerine fark attığı asıl bölüm fren ve lastik. Yani motor performansına bakıldığında Honda çok da iyi değil. Özellikle ER-6n' nin yüksek vites ivmelenmesine dikkat.

Bu karşılaştırma sonucunda ER-6n' yi daha çok sevmeye başladım. Pilotlardan birinin söylediği gibi makinesi gerçekten büyük süpriz yaptı.

KATILIYORUM :alkış
DoMiNaToR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/T?RKYYE ?imdi Grenoble/FRANSA

MesajTarih: 19.01.2006 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki ER-6N yerine Z750yi koysalardı sizce sıralama nasıl olurdu? ?
Burada Z750 çıkalı beri çok beğeniliyor, millet Hornet'tan daha üste koyuyor.

Bu arada bu testin Z750 olan versiyonunu bulursanız çok sevinirim Çok gülüyorum

Neden yere d??eriz?? Tekrar kalkabilmeyi ??renmek i?in.
Başa dön
DoMiNaToR Çevrimdışı DoMiNaToR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
radiohead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her ne kadar FZ6 yı yerden yere vurmuşsalar bile çok etkilenmedim bu testten.

ER6 yı hepsinin pek beğenmesi şaşırtmadı beni ama ER6 hakkındaki şu diyaloga koptum:

... orası güzel burası iyi, pek şaşırdık, falan filan derken, sonuçta şöyle demişler;

"So would you buy one, Tom? 'Heck no! It's too gay'

Türkçesi:

"ee bi tane alırmısın bundan Tom? Hayatta olmaz, çok i.ne işi"

Ehahaha yok böyle bir şey...
Başa dön
radiohead Çevrimdışı radiohead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbxt
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akadaslar eralpın yazısısında bulunan alıntı (carrera), fazer yada diğerlerinin bi karşılaştırması değil sadece ordan yola çıkarak Türkiye de motorculuğa genel bir yaklaşım ve çok doğru tespitler içeriyor. Yazında bu alıntıyı bizimle paylaştığın için saol ERALP... Forum konusunun biraz dışında olsa da bu konuları biliçlenmemiz ve bilinçlendirmemiz açısından daha çok konuşulmasını isterim zira türkiye yazıda denildiği gibi bu işin daha emekleme devresinde olan bir ülke... Alıntıyı bi okuyun derim!!!
Başa dön
cbxt Çevrimdışı cbxt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
opensea
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.01.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet almadan bu tip testlere bir göz atmakta fayda var..

Tipine ve maksimum gücüne bakarak motor seçilirse, silindir sayısı ne kadar çok o kadar iyi gibi inanışlardan etkilenilirse gerçeklerle de karşılanca ağzı açık kalır insanın.

Alın bir test daha size:

http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/7k/

Ha tabii bu dergi yanlı gibi komplo teorileri geliştirmek kolaydır ama o zaman da adama; "bütün hepsinde kötü çıkıyorsa buna ne kulp takacan" diye sorarlar.
opensea Çevrimdışı opensea Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.02.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anca vakit bulup r6-n inceleme fırsatı buldum pazar günü kesintisiz bir 1 saat motorla haşır neşir oldun ( kullanmadım mağazaya motor bakmaya gitmiştik mağaza sahipleride ayrıntılı incelememize izin verdiler) üzerine bindik dengesine baktım sürüş rahatlığını kontrol ettim ayalarımın konumu ve direksiyon konumu bana göre oldukça hoş gösterge oldukça sade kullanımı oturması rahat görünüm itibari güzel egzos altta ama korumalık yeterli korumayı sağlamış çok iri bir motor değil insana rahat hakim olabileceği duygusu veriyor yapı olarak basit bir görünümü var. haraket ve yanaştırma manevrası güel ( özellikle buna baktım çünkü daha önceki motorlarımda kendi iş yerime sokarken çok sorun yaşadım ayrıca baktığımız arkadaşta parke ederken motora hakimiyet konusudan biraz daha itina etmek istiyordu ) çok fazla dış parçası yok buda arazide kullanımda iyi çok parçalı motorlarda grenajların sık sık problem çıkarmasına sebep oluyor motor gücü 80 bg bu tip motorlar için oldukça iyi tek merak ettiğim tek knu motoru bu konuda kullanmadığım için bir bilgi veremiyeceğim ama bu yılki yatırımlar ve düğün için bazı masraflarım olmasa hiç düşünmeden alırım fikrim bu alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.02.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yemişim testi bana FZ6 mı verin... Ağlıyorum
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blue-light
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.02.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güvenlik (abs),konfor (suspansiyon), kalite diyenler : fazer
güç-hız-ivmelenme-risk-tork-karizma diyenler : z750 s
o kadar Dil çıkarıyorum

sevgi ve ho?görüyle kalyn
BLUE-LIGHT
Başa dön
blue-light Çevrimdışı blue-light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal