Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 03.01.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar;
Bundan böyle Gelişim sürücü Kursu olarak ehliyetle ilgili olsun veya olmasın forumlara gelen tüm sorularınıza anında cevap vermeye çalışacağız...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.01.2006 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pratik eğitim ne kadar sürüyor ve eğitim nasıl, nerede ve kimler tarafından veriliyor ? Ayrıca en yakın sınav ne zaman olacak ?

Şimdiden teşekkürler...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Ayrıca kışın eğitim nasıl yapılıyor ?

Son Mesajdan 28 saat 10 dakika sonra eklendi:

Hala bi cevap gelmedi. Önceden de teşekkür etmiştim halbuki Gülümsüyorum
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 13.01.2006 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba ;
Bayram dolayısı ile çok fazla bakma şansımız olmadı malesef....
Pratik eğitimler kadıköy salı pazarında 5 hafta sonu scooter veya vitesli motorlarla deneyimli eğitmenler eşliğinde yapımaktadır.Süre olarak çok fazla bi sınır koymamaya çalışıyoruz.
Çok yoğun yağışlarda malesef eğitimleri erteliyoruz...
Geç cevap verdiğimiz için çok çok özürdileriz... Dil çıkarıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 21.01.2006 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili gelisim_surucu_kursu, yonetimi. Ben bu sene OSS ye hazirlaniyorum. Onun icinde ehliyet icin hazirandan sonra basvurmayi dusunuyorum. Sorum su olacak. Bu ehliyet icin egitimler yaklasik ne kadar suruyor. Ders saatleri kac-kac arasi olabiliyor. En onemlisi simdi basvursam bu dersler ve egitim benim OSS durumumu nasil etkiler(Yani hem OSS hemde ehliyet dersi beni kasarmi?) Tabiki kisiden kisiye degisir ama sizler deneyimli oldugunuz icin fikirlerinizi almak istedim.

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 21.01.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;
Sizin için en uygun sınav 18 şubat ve 22 nisan sınavı olacaktır.18 Şubat sınavı için son kayıt 25 ocak tarihinde kapanıyor.Hazırlık aşamasında sizi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.Öğrencilerimizin geneli üniversiteye hazırlanan genç arkdaşlardan oluşmaktadır.Eğitimlere hafta sonları 10:00-14:00 saatleri arasında,hafta içi ise 18:00-20:00 saatleri arasında yapılmaktadır.Hafta sonu 4 hafta Hafta içi ise 3 hafta sürüyor.Eğitimlerinizi dilerseniz web sitemizden online olarakta tamalayabilirsiniz...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e ehliyetim var ne gibi bir prosedür var bana ve ücret ne kadar eğitim eksiğim yok iyi sürücüyüm.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 21.01.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba;
E sınıfı Ehliyetten A2 sınıfı Ehliyete geçişteki toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti
25 ytl Ziraat bankası sınav ücreti
50 ytl sağlık raporu (ortalama Fiyat)
90 ytl Trafik masrafı
Size verilen fiyat dışında extra bi masrafınız yoktur.Ayrıca Eğitimde dahildir(otomatik vetes veya vitesli motorlarla)
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
poseidon1970
Üye
Üye

Nereden: ist-ciftehavuzlar

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babam ile ilgili bir sorum olacak bu arada ben de sizden yeni ehliyet aldım...2006 itibarı ile ilkokul mezunlarının A2 sınavına giremeyeceklerini duydum. Bu doğrumudur???? Bu arada E sınıfı ehliyeti var. 2 yıldır scooter kullanıyor..[/i]
Başa dön
poseidon1970 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 22.01.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Tibet;
Öncelikle İlkokul mezunları 2005 ocak ayı itibarı ile hiç bir şekilde kurslara kayıt yaptıramıyorlar.Ancak son zamanlarda artan baskılar ve Türkiye deki ilkokul mezunlarının dilekçeleri ile tekrar alabilmelerine dair bi kanun metni hazırlandı.Ancak yaklaşık 3 aydır onay bekliyen bu kanun hala onaylanmadı sanırım önümüzdeki dönemlerde yürürlüğe girecektir.

Son Mesajdan 6 saat 36 dakika sonra eklendi:

MERHABA;
18 ŞUBAT SINAVI İÇİN KAYITLAR SALI GÜNÜ KAPANIYOR...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
ebay
Üye
Üye

MesajTarih: 22.01.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba b ehliyetim var sizi tavsiye ettiler zaten heryerdede siz varsınız Gülümsüyorum A2 ehliyetin toplam maliyeti nedir?
Başa dön
ebay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 22.01.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a2 tıplam ele gecınceye kadar malıye tı bana soylersen :alkış :alkış
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
scream20
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.01.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, b+a2 ehliyeti aynı anda aynı evraklarla alabilirmiyiz ve fiyatı nekadar?

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 23.01.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scream20 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, b+a2 ehliyeti aynı anda aynı evraklarla alabilirmiyiz ve fiyatı nekadar?

Merhaba;
B+A2 alabilmek için aynı evrakları kullanabiliriz aynı anda derken şöyle açıklarsam daha net olucaktır.
B sınıfı ehliyet için;
18 Şubat 2006 yazılı sınav
18 mart direksiyon sınavı
B ehliyetin ilk sınavda kazanılması halinde A2 için;
22 Nisan 2006 yazılı
20 Mayıs 2006 direksiyon sınavı
bu tarihlere göre 2 ehliyeti en erken mayısın son haftasında alabilirsin.
Toplam maliyet B ve A2 birlikte alınırsa;
380 ytl kurs ücreti
25+25 ziraat bankası sınav ücreti
50 ytl sağlık raporu(ortalama fiyat)
200+60 trafik masrafı
Not:18 şubat sınavına ait kayıtlar 24 ocak salı günü kapanıyor.Ön kayıt için kimlik fot yeterli..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

crazyrider demiş ki:
a2 tıplam ele gecınceye kadar malıye tı bana soylersen :alkış :alkış

Merhaba;
Daha önceden ehliyet varsa ve A2 ye geçilmek isteniyosa toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti (eğitimler dahil)
25 ytl ziraat bankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra hiçbir masraf yoktur...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
TGP
Üye
Üye

Nereden: TR

MesajTarih: 29.01.2006 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba B ehliyetim var. A2'ye geçmek istiyorum. Bildigim kadarı ile yazılı sınava girmeme gerek yok. Peki direksiyon sınavına hangi tarihte girebilirim.

İnternet sitenizde: B - A2 FARK 180 YTL - 180.000.000 TL yazıyor.

Alıntı:

Merhaba;
Daha önceden ehliyet varsa ve A2 ye geçilmek isteniyosa toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti (eğitimler dahil)
25 ytl ziraat bankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra hiçbir masraf yoktur...

Sanırım yukarıda ki fiyata göre zam gelmiş...
Başa dön
TGP Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.01.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onların internet sitesi normal fiyatları. buradaki fiyatları delilere özel tarife...

bu siteyi ilk defa bir sürücü kursunda duymuştum "sponsor topikinde isim vermiyorum". pazarlık yaptım çok makul ve mantıklı fiyat aldım ama kayıtta adımın yanına motordelisi yazdılar. ancak burdan gelenlere bu fiyattan işlem yapabiliriz dediler. Dil çıkarıyorum

kim bu ayrıcalıklı insanlar grubu dedim bi üye oldum sonrası malum :alkış :alkış :alkış
Başa dön
debbah Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye