Merhaba Arkadaşlar;
Bundan böyle Gelişim sürücü Kursu olarak ehliyetle ilgili olsun veya olmasın forumlara gelen tüm sorularınıza anında cevap vermeye çalışacağız... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 13.01.2006 - 19:36 Mesaj konusu:
Merhaba ;
Bayram dolayısı ile çok fazla bakma şansımız olmadı malesef....
Pratik eğitimler kadıköy salı pazarında 5 hafta sonu scooter veya vitesli motorlarla deneyimli eğitmenler eşliğinde yapımaktadır.Süre olarak çok fazla bi sınır koymamaya çalışıyoruz.
Çok yoğun yağışlarda malesef eğitimleri erteliyoruz...
Geç cevap verdiğimiz için çok çok özürdileriz... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 21.01.2006 - 03:30 Mesaj konusu:
Sevgili gelisim_surucu_kursu, yonetimi. Ben bu sene OSS ye hazirlaniyorum. Onun icinde ehliyet icin hazirandan sonra basvurmayi dusunuyorum. Sorum su olacak. Bu ehliyet icin egitimler yaklasik ne kadar suruyor. Ders saatleri kac-kac arasi olabiliyor. En onemlisi simdi basvursam bu dersler ve egitim benim OSS durumumu nasil etkiler(Yani hem OSS hemde ehliyet dersi beni kasarmi?) Tabiki kisiden kisiye degisir ama sizler deneyimli oldugunuz icin fikirlerinizi almak istedim. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Tarih: 21.01.2006 - 18:56 Mesaj konusu:
Merhaba;
Sizin için en uygun sınav 18 şubat ve 22 nisan sınavı olacaktır.18 Şubat sınavı için son kayıt 25 ocak tarihinde kapanıyor.Hazırlık aşamasında sizi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.Öğrencilerimizin geneli üniversiteye hazırlanan genç arkdaşlardan oluşmaktadır.Eğitimlere hafta sonları 10:00-14:00 saatleri arasında,hafta içi ise 18:00-20:00 saatleri arasında yapılmaktadır.Hafta sonu 4 hafta Hafta içi ise 3 hafta sürüyor.Eğitimlerinizi dilerseniz web sitemizden online olarakta tamalayabilirsiniz... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: Oct 28, 2005 Mesajlar: 69 Nereden: ist-ciftehavuzlar
Tarih: 21.01.2006 - 22:18 Mesaj konusu:
Babam ile ilgili bir sorum olacak bu arada ben de sizden yeni ehliyet aldım...2006 itibarı ile ilkokul mezunlarının A2 sınavına giremeyeceklerini duydum. Bu doğrumudur???? Bu arada E sınıfı ehliyeti var. 2 yıldır scooter kullanıyor..[/i] _________________ V-Strom DL 650
AB Rh+ Tibet Turay
***BUFE TEAM***
Tarih: 22.01.2006 - 17:53 Mesaj konusu:
Merhaba Tibet;
Öncelikle İlkokul mezunları 2005 ocak ayı itibarı ile hiç bir şekilde kurslara kayıt yaptıramıyorlar.Ancak son zamanlarda artan baskılar ve Türkiye deki ilkokul mezunlarının dilekçeleri ile tekrar alabilmelerine dair bi kanun metni hazırlandı.Ancak yaklaşık 3 aydır onay bekliyen bu kanun hala onaylanmadı sanırım önümüzdeki dönemlerde yürürlüğe girecektir.
Son Mesajdan 6 saat 36 dakika sonra eklendi:
MERHABA;
18 ŞUBAT SINAVI İÇİN KAYITLAR SALI GÜNÜ KAPANIYOR... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 23.01.2006 - 10:57 Mesaj konusu:
scream20 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu, b+a2 ehliyeti aynı anda aynı evraklarla alabilirmiyiz ve fiyatı nekadar?
Merhaba;
B+A2 alabilmek için aynı evrakları kullanabiliriz aynı anda derken şöyle açıklarsam daha net olucaktır.
B sınıfı ehliyet için;
18 Şubat 2006 yazılı sınav
18 mart direksiyon sınavı
B ehliyetin ilk sınavda kazanılması halinde A2 için;
22 Nisan 2006 yazılı
20 Mayıs 2006 direksiyon sınavı
bu tarihlere göre 2 ehliyeti en erken mayısın son haftasında alabilirsin.
Toplam maliyet B ve A2 birlikte alınırsa;
380 ytl kurs ücreti
25+25 ziraat bankası sınav ücreti
50 ytl sağlık raporu(ortalama fiyat)
200+60 trafik masrafı
Not:18 şubat sınavına ait kayıtlar 24 ocak salı günü kapanıyor.Ön kayıt için kimlik fot yeterli..
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
crazyrider demiş ki:
a2 tıplam ele gecınceye kadar malıye tı bana soylersen :alkış :alkış
Merhaba;
Daha önceden ehliyet varsa ve A2 ye geçilmek isteniyosa toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti (eğitimler dahil)
25 ytl ziraat bankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra hiçbir masraf yoktur... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
216 330 54 44 kadıköy
Merhaba B ehliyetim var. A2'ye geçmek istiyorum. Bildigim kadarı ile yazılı sınava girmeme gerek yok. Peki direksiyon sınavına hangi tarihte girebilirim.
İnternet sitenizde: B - A2 FARK 180 YTL - 180.000.000 TL yazıyor.
Alıntı:
Merhaba;
Daha önceden ehliyet varsa ve A2 ye geçilmek isteniyosa toplam maliyet;
120 ytl kurs ücreti (eğitimler dahil)
25 ytl ziraat bankası
50 ytl sağlık raporu
90 ytl trafik masrafı
bunların dışında extra hiçbir masraf yoktur...
onların internet sitesi normal fiyatları. buradaki fiyatları delilere özel tarife...
bu siteyi ilk defa bir sürücü kursunda duymuştum "sponsor topikinde isim vermiyorum". pazarlık yaptım çok makul ve mantıklı fiyat aldım ama kayıtta adımın yanına motordelisi yazdılar. ancak burdan gelenlere bu fiyattan işlem yapabiliriz dediler.
kim bu ayrıcalıklı insanlar grubu dedim bi üye oldum sonrası malum :alkış :alkış :alkış
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız