Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aku garanti kapsamına girer mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aku garanti kapsamına girer mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese merabalar benm motorun akusu zayıflamış bende degistirdim ama benden para aldılar bende buraya yazayım dedim akü garantiye girermi?

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

kimsenin başına gelmedi mi boyle bir olay?
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 22.01.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açıklama yetersiz olduğu için kimse ne diyeceğini bilemiyor.motor yenimi alındı ,aküyü nezaman değiştirdin vs. gibi bilgiler eksik burak!!....
Başa dön
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rmznedim
Üye
Üye

Nereden: BaRTyN

MesajTarih: 22.01.2006 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende rmz çiftsılındır var motoru alalı 5 ay oldu aku zayıf oldugu için mars basmıodu bende vurdurarak calıstırdım epey bı sure cunku akuyu tam 1,5 ay sonra gonderdıler!! garantı kapsamında tabı!! benım aku konjektor arızalandıgı ıcın olmus senınkıde o yuzden olabılır!(konjektorde garantıden)
Başa dön
rmznedim Çevrimdışı rmznedim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
burak89izmir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benm aku degistikten sonra marlştan alıyor motor eğer konjektör ağrızalı olsaydı almazdı herhalde???

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

açıklama yetersiz olduğu için kimse ne diyeceğini bilemiyor.motor yenimi alındı ,aküyü nezaman değiştirdin vs. gibi bilgiler eksik burak!!....

hemen yapayım açıklamayı Çok gülüyorum
motorumu mayıs 2005 de aldım ve bugune kadar genelde kick start ile calıstırdım gecen hafta kafama tak etti servise gittim ve akuyu degiştirdiler tam 1 hafta oldu bugun ama bana garanti kapsamına girmedigini söylediler ve para aldılar bende buraya yazayım dedim
aku garantiye giriyormu diye?
Başa dön
burak89izmir Çevrimdışı burak89izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 22.01.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burak89izmir, Akü garanti kapsamına giriyor.. Bir kez değiştirtmiştim..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elektrik aksamına altı ay garanti veriliyor
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akü en az 1 yıl garanti kapsamına girmesi lazım benim bildiğim,eğer arıza aküde ise!...
Başa dön
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 22.01.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6 ay bir sene bunları nerden çıkartıyorsunuz anlamıyorum. 2 yıl garanti kanuni zorunluluktur Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sinan bende enaz 1yıl dedim,arkadaştan parasını nasıl isterler anlamadım. kör tuttuğunu öpüyor bu memlekette!!....
Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 23.01.2006 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kör tuttuğunu öpüyor bu memlekette!!....

Evet, aynen öyle olmuş... Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alfonzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.01.2006 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SinanATASOY demiş ki:
6 ay bir sene bunları nerden çıkartıyorsunuz anlamıyorum. 2 yıl garanti kanuni zorunluluktur Dil çıkarıyorum

sinan cım ben yetkili servisim bilmediğim bişeyi idda etmem elektrik sistemi akü dahil garantisi altı aydır ha firma daha fazla garanti verirmi onun bileceği iş
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 27.01.2006 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet akü garanti kapsamına giriyor tabiki..kanunide 2 sene
otmmotor
Üye
Üye

Nereden: Aydyn

MesajTarih: 27.01.2006 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MALESEF GİREMEZ BİZ BU İSİ YAPIYORUZ ANADINIZ MI

Aydyn-Nazili
Başa dön
otmmotor Çevrimdışı otmmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alfonzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.01.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_tekteker demiş ki:
evet akü garanti kapsamına giriyor tabiki..kanunide 2 sene

altı aaaaaaay
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 27.01.2006 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda da akü garantiye giriyor benim ki kuru aküyle deişmişti Dil çıkarıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal